Şimdi Ara

Türkiyedeki en iyi distribütor hangisi sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir arkadaşım 3-5 ay önce opel astra alcaktı opel odaktaki personele uyuz olmuş gıcık gıcık hareketler sanki zorla satıyor bana diyor 3 kere gitmiş aynı personelle konuşmuş çay bile söylememiş o renk yok bu renk şöyle bu paket böyle siyah alma çok çizilir cam tavan alırken heves sonra kullanılmıyor vs vs iyicene uyuz kapmış amma da hevesliydi astra alcam diye ordan zeytinburnundaki toyotaya (adını hatırlamıyorum)gitmiş adam bir ballandırmış bir ilgi bir ilgi siyah corollayı almış çıkmış
    ben kendimde geçen gün fiat gökere gittim personel sıfır araç orda bakabilirsiniz dedi bende uyuz kaptım duyduğum kadarıyla zaten göker satış rekorları kırıyormuş müşterinin üzerine fazla gitmiyorlar alırsa alsın almazsa ..

• vw kalabalık otellere benziyor .yemek alıcam diye sıraya girersiniz tam size gelir sıra yemek biter .borç almıyorsunuz beleeş almıyorsunuz bu eziyet niye.
  • hyundai bu soru için çok ilgilenmişlerdi araç hakkında bilgi almak için 30 dk oturmuştum ilgi alaka güzel
    opel aracımı alacağım zaman gitmiştim bir bey vardı 2-3 sefer gittim ilgilendi sonra gittiğimde işim var müşterim var diye oyalıyordu sonra karşı masada oturan bey geldi direk o dk ondan aldım aracımı
  • Volvo ikram 8,karşılama 8,kazıkçılık 8
    Seat ikram 4,karşılama 5,kazıkçılık 5
    Hyundai ikram 3,karşılama 4,kazıkçılık 2
    Mazda ikram 2,karşılama 3,kazıkçılık 3
    Alfa romeo ikram 6,karşılama 7,kazıkçılık 2
    Peugeot ikram 5,karşılama 8,kazıkçılık 4
    Citroen ikram 3,karşılama 4,kazıkçılık 4
    Renault ikram 3,karşılama 6,kazıkçılık 3
    Nissan ikram 3,karşılama 6,kazıkçılık 3

Benim tecrübelerime göre oranlar böyle

Karşılama ikram vs.de en çok alfa romeo ve volvodan memnun kaldım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 3 Ağustos 2011; 15:06:33 >
  • Konu açılmışken Fiat Esenler kaç defa gittiysem her defasında ilgilendiler sağolsunlar. 2-3 defa da farklı araçla test sürüşü bile yaptım. Mitsubishi hangi bayisine gittiysem ilgi ve alaka çok iyi ilgili ve bilgili çalışanları var. Ford da çoğu bayisine girip çıktığınızı içerde kimse anlamıyor nedense. Renault da Haramidere deki bayi de çok ilgiliydi ama Bayrampaşa daki durum Ford tan farksızdı. Seat , Kia ve Skoda gibi markalarında genel olarak ilgi ve alakaları güzel. Tabi bu izelenimler satış kısmında. Distribütör olayı apayrı. Normalde Kia yı ne kadar çok sevsem de Yeni Sportage taki tedarik sıkıntısı kesinlikle fiyasko. Yeni model olarak Rio da çok güzel bir araç olmuş ama bunda da aynı basiretsizlik devam edicek gibi duruyor. Bir zamanlar Sabancı grubu iyidi galiba ama onlar da otomotivden çıktılar. Distribütör deyince satış-servis-müşteri hizmetleri hepsi birarada bakmak lazım. Ben bu konuda Toyota ve Fiat tan yana tercihimi kullanıyorum...

• Toyota ve Honda.
  • bende distributore değil bayi ve orada çalışanlara bakar,
    mesela kia'nın bulunduğum şehirdeki bayii gayet başarısızdı bende gittim komşu ildeki bayiiden aldım, gayette güzel ilgilendiler.

tamamen bayi ve çalışanları ile alakalı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

doğuş tabiki

Burayı yıkarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Ağustos 2011; 14:28:17 >
  • Borusan diyebilirim.Arkadaşımla İstinyedeki showrooma gitmiştim.Sadece merakımızdan gitmiştik,alıcı olmamamıza rağmen çok ilgi alakalı idiler.her sorumuza cevap verdiler
    İçeride gayet nezih bir cafe mevcut,ikramları da çok hoş
  • servis olarak Hyundai baii olarak Fiat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.