Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ VERGİ SİSTEMİ HAKKINDA DÜŞÜNCELER...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVRUPADA İNSANLARIN 18BİN EUROYA BİNDİĞİ ARABALARA NEDEN 140-150BİN TL ÖDÜYORUZ ARKADAŞ 1DOLARA KULLANILAN BENZİN NEDEN BİZDE 5.10 TL NEDEN ALINAN MAAŞ AVRUPADAN DÜŞÜKKEN HARCAMALAR 2-3 KATI BEN BUNU Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM BELKİ FARKLI GÖRÜŞLER VARDIR DİYE BU KONUYU AÇMA GEREĞİ DUYDUM..
    SAYGILARIMLA...

• Bize fazla bile. 20 saat çalışıp 400 lira alsak ve evimiz de olmasa keşke, Allah'a şükrederdik ekmek yiyebildiğimiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cavor

Bize fazla bile. 20 saat çalışıp 400 lira alsak ve evimiz de olmasa keşke, Allah'a şükrederdik ekmek yiyebildiğimiz için.

YANİ DOĞRUSU ÖYLE EVET O BİZİM VE DİNİMİZİN DOĞASINDA VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansarica23

AVRUPADA İNSANLARIN 18BİN EUROYA BİNDİĞİ ARABALARA NEDEN 140-150BİN TL ÖDÜYORUZ ARKADAŞ 1DOLARA KULLANILAN BENZİN NEDEN BİZDE 5.10 TL NEDEN ALINAN MAAŞ AVRUPADAN DÜŞÜKKEN HARCAMALAR 2-3 KATI BEN BUNU Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMİYORUM BELKİ FARKLI GÖRÜŞLER VARDIR DİYE BU KONUYU AÇMA GEREĞİ DUYDUM..
    SAYGILARIMLA...

araba = lüks
    benzin = lüks

lükse kaçmıcan metrobüse bincen ozaman avrupayı kıyaslıyosan gıda ürünlerini kıyasla bide
  • ikdisattan ekonomiden anlamayan bazı ''liseliler'' gelip gene olayı dinimize savurmuşlar. Bi bitip tükenmediniz be ,eh artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

ikdisattan ekonomiden anlamayan bazı ''liseliler'' gelip gene olayı dinimize savurmuşlar. Bi bitip tükenmediniz be ,eh artık.

biz bitip tükenmiyosak daha çoğuz demekki sen bit o zaman kardeşim biz senden kurtulalım
  • quote:

quote:

ikdisattan ekonomiden anlamayan bazı ''liseliler'' gelip gene olayı dinimize savurmuşlar. Bi bitip tükenmediniz be ,eh artık.

biz bitip tükenmiyosak daha çoğuz demekki sen bit o zaman kardeşim biz senden kurtulalım

halkın yüzde 98 i müslüman. yani biz daha çogunluktayız. istenmeyen yerde sadece yüzsüzler durur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

halkın yüzde 98 i müslüman. yani biz daha çogunluktayız. istenmeyen yerde sadece yüzsüzler durur.

Kendin inanıyor musun yüzde 98'in Müslüman olduğuna? Dünya'nın yüzde 14'ü Müslüman, azınlıktasınız gezegeni terk edin sizi istemiyoruz.

• Ben müslümanım ama ben miting alanında dini istismar ederek siyaset yapanlara gözüm kapalı inanmıyorum, insanlarımızın kafalarını açmaları gerekiyor önce.Bu vergiler nereye gidiyor diye düşünmeleri lazım.Yoksa sittin sene düzelmez bu durum.
  • erkeksen,gücünüz yetiyorsa çıkarırsınız.

biz geçmişte çıkardık bizansları vb. şeyleri.Bide siz deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.