Şimdi Ara

Türkiyenin en büyük forumları ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konular: 1,339,528, Mesajlar: 13,091,661, Üyeler: 1,351,364

frm tr .com bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkolServers -- 15 Mart 2008; 19:29:34 >
  • Bu arada şunuda söyliyeyim antu.com sadece paralı adresi olanlar yazışabiliyor hotmail vb. beleş posta adreslerini kabul etmiyor bir ara üyeydim ama şutladılar hem beni hem adresi
  • frmtr var :

Konular: 1,339,623, Mesajlar: 13,092,559, Üyeler: 1,351,468

Ressam denilen bi adamın bir sürü forum sitesi yani ağı var.. En genele hitap edeni olan ciddi.com, supermp3.org ve zevkli.org domainlerinden ulaşılabilen sitesi ise :

Konular: 573.629, Mesajlar: 5.300.963, Üyeler: 729.800, ÖzeL: 23.045

Terbiyesiz.net vb. bu network e ait..

Başka bilmiyorum..
  • DH ve THG Forumlarından başka forumlara pek girmiyorum.... THG Forumlarında da 4.500 küsür msjım var çok yazıyorum orda da ama büyüklük derseniz msj sayısı açısından burası daha büyük ama ciddi anlamda seviye isterseniz THG forumları daha iyi... az üyesi var ve kendine has belli bi seviyedeki üyeleri barındırıyo.... ama DH nin böyle olmamasında kendi suçu yok sonuç olarak büyük olunca bi o kadar da içinde it, kopuk ,çoluk ,çocuk vs. barındırıyo ama yine de sevyeli insan çok ... eğer girdiğim forum seviyeli olsun,az kişi olsun herkes birbirini tanısın kaynaşsın, deli gibi her an msj atılmasın derseniz THG forumları iyi ama bundan daha farklı olarak arada sırada küfüre çoluk çocuk msjlarına da rastlamak sorun olmaz derseniz DH çok iyi... özellikle DH de bilgi birikimi çok yüksek ... haliyle THG gibi bi forumda msj yazılma sıklığı az olduğu için arşiv ve bilgi birikimi de daha az gibi...

2 den fazla forumla fazla ilgilenmek insanı çok yorar ve zaman kaybettirir bana göre... ben yazmak istediklerimi yazdım sadece... bunlar benim düşüncelerim .. yeri gelmişken bişeyler karaliyim dedim .

• quote:

Orjinalden alıntı: ****

Konular: 1,339,528, Mesajlar: 13,091,661, Üyeler: 1,351,364

frm tr .com bence

beş para etmez teşekkür rep forumu, 1. falan da değil
  • Donanımhaber, 22 milyon mesaj başarılı gerçekten.
  • Şöyle bir forum hayal ettim

Üyelerinin ünlü kişilerin olduğu ve sadece onların forumda yazı yazabildiği fakat mesajlarında herkes tarafından okunabildiği büyük ve aktif bir forum.

Mesela Nefise karatayın "çoçuk ve aile" konulu bir yazıda düşüncelerini aktardıktan sonra aileden sorumlu devlet bakanının cevabının yazıldığı forum.

Ya da "medyanın bugünkü durumu" konulu başlıkta prof.fr toktamış ateşin yazısına cevaben ünlü bir kanalın mesela ntv spikerinin cevabının yazıldığı forum ortamı.

ismide şöyle olabilir forumun : iddiayacevap.com gibi mesela.

nasıl bir fikir?
  • dh gibisi yok aramızda kalsın.yurtdışında da forumlara takılıyorum bazen ama burdaki tat yok.adminler duymasın havaya girmesinler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.