Şimdi Ara

Türkiyenin en büyük forumları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galipabi'nin şuanki post sayısı 120000 üstünde ve 850 civarında üye var. Ve forum postları son beş yılda üç veya dört kere sıfırlandı.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RICHY</i>
    <br />dakika da bir logout olan dakikada bir "service unavaible" olan forum türkiye'nin en iyi forumu olamaz bence..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

doğru! ama genede en iyisi burası gaLibaa:)))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gun</i>

Tek tek cevap veriyorum bizde bunları düşündük.

1. Web server anca dedicated olabilir şimdilik en fazla unixe geçmeye gerek yok çünkü beğendiğimiz forum asp.

2. Mysql çoğu yerde daha hızlı gözükebilir ama Stored Procedures'ü desteklemiyor hem düzgün asp ile yazılmış bir forum dünyanın en hızlısı olmayacak bir kanun yok.

3. Asp ve Php birbirine çok benzer diller ama sadece Php kullananlar daha iyi tanıyorlar ve daha iyi kod yazıyorlar o kadar.

4. Bandwith sorunumuz yok download olmadığı için sınırlara takılmıyoruz yavaşlık snitzden kaynaklanıyor.

1.php'nin asp taglarını desteklediğini biliyorum.zaten içerik olarak aynı.ama micro$oft için yazılmış bir kodun php motoru (kodu değil) ile ne derece uyumlu olduğunu kestirmek güç.Şu anki beğendiğiniz forum taslağının asp formatında oluşu başka alternatifleri gözardı etmenize sebep olmamalı bence.

2.MySQL 5.0 Stored Procedures'u destekliyormuş ama stable versiyon olmadığı için bekleneni vermeyebilir.
    http://www.mysql.com/doc/en/Stored_Procedures.html

3. (1)

4.OK.Ama, başka forumlarda "database error" ve "service unavailable" gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.

• Hocam sıfırlama zamanı geldi artık Snitz'de neden suç buluyorsunuz? Biz forumumuzu bir yıl içerisinde 4-5 defa sıfırladık. Bu böyledir. Eğer SQL veya MDB kullanıyorsanız bunu sık sık yapmanız gereklidir. Siz neden halen ısrar ediyorsunuz anlamak mümkün değil... Artık bir "reset" zamanı gelmiştir...
  • bu becerksizlerin tam adı ne arkadaşlar..
  • pclabs.gen.tr'nin MicroZort 'tan kurtuluş hikayesi:

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=301&page=2
  • [Deleted by Admins]
  • Üye sayısı da önemli değil 60 üzerinde foruma kayıtlıyım yurtiçi yurtdışı ama en fazla 2-3 tanesini düzenli takip ediyorum biride burası
  • darkhardware.com var.
    fena sayılmaz.
  • bu forumun konu dışını ve ikinci el postlarını çıkarsanız geriye 360000 postu kalıyor.forumu kendi alanı içerisinde değerlendirirsek sonuç bu.

bence 2.eldeki mesajların hala arşiv dosyalarında saklanması yanlış.db'den kökten silmeniz gerek.
  • ek olarak türkiyede bilgisayar teknolojilerinde en yoğun 2 forum var,biri burası diğeri pclabs.oranında 170000 postu var.geyiğe fazla izin vermiyorlar.ciddi bir forum olduğu için burası kadar aktif değil.
  • Büyüklük mesaj sayısıyla ölçülseydi...
  • <font size='5'>ALWAYS <font color='blue'>DONANIMHABER.COM</font id='blue'> FOREVER <font color='yellow'>ANTU.COM</font id='yellow'></font id='size5'>
  • WWW.PCOYUN.COM/FORUM
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Che Guevara</i>
    <br /><font size='5'>ALWAYS <font color='blue'>DONANIMHABER.COM</font id='blue'> FOREVER <font color='yellow'>DONANIMHABER.COM</font id='yellow'></font id='size5'>
  • Valla ben başka forum bilmem. Burası bana yetiyor artıyor. Service Unavalaible falan da olmasa dadından yinmez. Umarım arkadaşlar boş kaldıkları zaman konuya el atıp olayı çözeceklerdir. :)
  • Service Unavalaible sorununu zaten farketmediniz sanırım çözüldü.

Niye silmiyorsanız diyorsanız insanların yazdıklarını silmeye elimiz varmıyor diyebiliriz.

Asp ve Sql ile ilgili kötü düşüncelerinizi yıkabileceğimizi düşünüyorum çünkü herşey Php değil eğer öyle olsaydı biz nasıl buralara gelebilirdik ?

Darkpower bu arada burası daha geyik yapıldığı için post atılıyor demişin peki nasıl aynı anda nerdeyse iki kat kullanıcının bu forumda online olmasını açıklayacaksın oo biz chat odası kurduk öyle işletiyoruz.

Postlar silinmez zira insanlar yazmıştır değeri vardır internette kalması gerekir referanstır hangisinin ilerde işe yarayıp hangisinin ilerde işe yaramayacağını bilemeyiz.

Birde anlaşılmadı sanırım ben bu topic'i biz en büyüğüz diye açmadım ve hatta listeledim 3. sırayada koydum.

İkinci el kısmı çok denmiş onada cevabımızı vereyim eğer bu forum çok ziyaret edilmeyip çok talep görmeseydi insanlar ürünlerini satmaya ilk önce buraya gelirlermiydi lütfen biraz mantıklı konuşalım.

• logout off logout [ban]
  • yazılanları silinmesi çok kötü olur yıllar sonra bile büyük bir arşiv olur...Vay be bunu da tartışmıştık vs hatıra olur....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.