Şimdi Ara

Türkiyenin en büyük forumları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bugün bir araştırma yapim dedim antu dışında bizim siteden daha büyük bir forum bulamadım. Bizimki 610000 civarı mesaj sayısı var. Antu'nun 900000 mesajı var. Sizde büyük forumları yazarsanız sevinirim. Durum şu anda şöyle ;

1.Oynasana.com (Oyun Üzerine)
    2.Antu.com (Spor Üzerine)
    3.Donanimhaber.com (donanım üzerine)

Mesela yeni kurulmuş ama çok hızlı büyeyen forumlarda olabilir. Neyse sonuçta en iyisini siz bilirsiniz büyük forumları bulup yazarsanız sevinirim.

• Oynasana.com forumları var

2 milyon mesaj başarılı gerçekten.
  • gercekten büyük bi forum hatta cok büyük ama büyüdükçe sorunlarda büyümüş ve artık ipin ucu kaçmış.çok daha küçük ama bi o kadar da düzeyli olmasını temenni ederdim.saygılar.
  • Burası benim bildiğim en iyi forum, Antu fenerlilerin değil mi,... işim olmaz.
  • Bannerlara zam kapıda..
  • benim de antuyla işim olmaz ne de olsda gs liyiz
  • işin içinde tarafsız görüşler* ve düzeyli fikir paylaşımı olduğunu düşünürsek ve sadece donanım kısımlarının postlarının count edildiğini düşünürsek donanımhaber görüldüğünden çok daha büyük!!!

*there is no fanatism
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur seviye önemli ota boka da mesaj yazılmaz...
  • Teşekkür ederim ama amaç teşekkür toplamak değildi daha büyük var mı gerçekten bildiğiniz varsa iletirseniz sevinirim ?
  • tahribat.com var 42000 msj olmasına ragmen yinede buyuk bir forum sayılabilir turkiye sartlarında. ayrıca eksi sozlugude forumdan sayarsanız en buyugu o olur heralde:)) 3milyon kusur msj!
  • 1-beceriksizler
    2-galipabi

artık kefilli üye alıyorlar sadece
  • bu forum içerik ve düzey olarak gayet başarılı ama.....

1.İşletim Sistemi Değiştirilmeli..
    2.Microsoft yerine MySQL database kullanılmalı..
    3.asp yerine php motoru kullanılmalı..
    4.Bandwidth artırılmalı..
  • terra,

VT oldugu surece onlar yalan [evlol][evlol]
  • kurtadam olabilirdi ama kurt internet alemini bıraktı ve forumu resetledi.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zero01</i>
    <br />
    1-beceriksizler
    2-galipabi

artık kefilli üye alıyorlar sadece
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Post, topic ve üye miktarlarını yazarsan sevinirim.

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by terranigma</i>
    <br />bu forum içerik ve düzey olarak gayet başarılı ama.....

1.İşletim Sistemi Değiştirilmeli..
    2.Microsoft yerine MySQL database kullanılmalı..
    3.asp yerine php motoru kullanılmalı..
    4.Bandwidth artırılmalı..

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Tek tek cevap veriyorum bizde bunları düşündük.

1. Web server anca dedicated olabilir şimdilik en fazla unixe geçmeye gerek yok çünkü beğendiğimiz forum asp.

2. Mysql çoğu yerde daha hızlı gözükebilir ama Stored Procedures'ü desteklemiyor hem düzgün asp ile yazılmış bir forum dünyanın en hızlısı olmayacak bir kanun yok.

3. Asp ve Php birbirine çok benzer diller ama sadece Php kullananlar daha iyi tanıyorlar ve daha iyi kod yazıyorlar o kadar.

4. Bandwith sorunumuz yok download olmadığı için sınırlara takılmıyoruz yavaşlık snitzden kaynaklanıyor.

• DH forumları Bence Türkiyenin en büyük Donanım ve Bilgisayar forumudur.Toms Hardware forumlarıda var ama DH forumları kadar açık ve net değil.Katılım ise bukadar fazla değil.Bundan gurur duyuyoruz.Gun dostum bu forumun böyle büyümesinde en büyük pay senin.Tebrikler.Saygılar...
  • Toms'un forumlarında bir forumdaki mesaj sayısı maksimum 10 bin burda donanım genel'de tek başına 140 bin mesaj var.
  • en büyük antu
  • mevluth doru dio. kurtadam eğer tamgaz dewam etseydi bugün ashmış bi forum olabilirdi. ama yinede 100lerce kişinin aynı anda online olduğu oluyo..
    Ayricawww.muzikalite.net forumlarındada bikaçyüz kişi online oluo her dk..
  • dakika da bir logout olan dakikada bir "service unavaible" olan forum türkiye'nin en iyi forumu olamaz bence..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.