Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Türkiyenin en güzel kızları hangi ilde? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
26.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İmhungrydude

1- Samsun
    2- Bursa
    3- Denizli
    4- Balıkesir

İzmir falan demesin kimse izmir listede yok, oranın kızları güzelden çok bakımlı, cesur, cüretkar diyelim

Sonra Çanakkale gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense adana bana hep itici bir şehir olarak geliyor. kendini hep mükemmel sanan halk. adriana lima'dan bir farkı olmadığını sanan 1.50 boyunda kızları. ergen ergen "varmı ulan bana yan bakan" kafasında erkekleri. soruya cevap olarak ben, antalya'yı seçiyorum. oranın kızları pek bi güzel.
  • Kime göre neye göre evlenecek kiz kalmamis bu memlekette.

• Bu forumun üyesi olurken sözleşmeyi okumadığın belli
    Madde 1:Forumun maskotu kangaldır
    Madde 2:Forumun başkenti Adana'dır
    Madde 3:En güzel kız İzmir'in kızlardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Balkan göçmeni kızlar çok güzel! İzmir, Bursa, Bandırma, Trakya, Manisa, Aydın taraflarında çok Balkan göçmeni insan yaşıyor. Bebek gibiler. İzmir'in kalitesi düştü son yıllarda, Türkiye'nin birçok kalitesiz şehrinden göç aldı, kezbanlar da çoğaldı haliyle. Balkan göçmeni insanlar azınlığa düştü İzmir'de. Ama yine de şu anki hali de iyi yani.
  • Extuin E kullanıcısına yanıt
    Sana yanlışı denk gelmiş hocam, aslında kızları iyidir yada bana denk gelen konuştuğum iyi diye biliriz.
  • Konyalılar fena değil aslında, haliyle börek kek kurabiye yerken bi yerleri kocaman oluyor şimdi gelde voleybol maçını izleme

https://eksisozluk.com/konyali-kizlar--398547?p=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Athelstan -- 25 Ocak 2015; 14:17:56 >
  • Şuan istanbuldayım ortalamayı baya yükselttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: babacan0903

Afyon kesin değil. Ama Ege tarafı güzel oluyor, özellikle Denizli. Şimdi diyeceksiniz la olm afyon güneydoğuda mı ln diye. Afyonu egeden saymayın zaten.

Ben de duydum bunu. Afyon'un bu özelliği nerden geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capsserkan

Beyler, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Balkan göçmeni kızlar çok güzel! İzmir, Bursa, Bandırma, Trakya, Manisa, Aydın taraflarında çok Balkan göçmeni insan yaşıyor. Bebek gibiler. İzmir'in kalitesi düştü son yıllarda, Türkiye'nin birçok kalitesiz şehrinden göç aldı, kezbanlar da çoğaldı haliyle. Balkan göçmeni insanlar azınlığa düştü İzmir'de. Ama yine de şu anki hali de iyi yani.

İzmirli kızların güzelliğini üniversitede anlamıştım. Denizli'de her 3 öğrenciden biri İzmir'den neredeyse. Kızları mükemmel denecek kadar güzel. İstisnalar elbette oluyor. İstisnalar kaideyi bozmuyor

Beyaz tenli ve yeşil gözlü biri olarak ben de Balkan göçmeni kızların hastasıyımdır Umarım öyle bir kız arkadaşım olur. Asgari ücretli biri olarak imkansız denecek kadar zor ama hayal işte

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.