Şimdi Ara

Türkiyenin en güzel kızları hangi ilde? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
26.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bazı coğrafyalardaki insanların el yük düzgünlüğü, oranı gayet güzel oluyor hocam. Bence genelleme yapılabilir, istatistiğe dökülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmhungrydude

1- Samsun
    2- Bursa
    3- Denizli
    4- Balıkesir

İzmir falan demesin kimse izmir listede yok, oranın kızları güzelden çok bakımlı, cesur, cüretkar diyelim

Samsun hariç geri hepsine katılıyorum ve Antalya'yı da eklerdim o listeye.
    Özellikle Balıkesir'in hanımları gerçekten umulmayacak şekilde iyi
  • en guzeli pek onemli degil de (içi güzel olsun)

en varosları istanbulda...
  • Malatya da tırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Bir İzmirli olarak cevabım:
    Bursa
    Balıkesir
    Sakarya

İzmir'in nam salan kızları göçlerden sonra azınlık durumunda kaldı, yani güzel değil bakımlı/rahat olabilir en fazla.

İzmir'de dedikleri kadar çok eşlilik yani bir çok erkekle beraber olma var mı? Ya da genç bir kız çıktığı erkeklerle rahatlıkla ilişkiye giriyor mu?

Çok eşlilik gibi bir durum yaygın değil ama istisnalar var tabi. Aldatıp kocasını terk edenleri biliyorum ama çok eşlilik falan istisna oluyor. Gençlerde durum daha serbest gibi. Çıkmadığı halde, sadece teklif üzerine ilişkiye girenler bile var. Örneğin facebooktan tanışıp bir kaç saat içinde buluşup ilişkiye girenler de var ama bunlar çok aşırı örnekler. Ama genel olarak bir çok kız ilişkiye girer.

• quote:

quote:

quote:

Bursa
    Balıkesir
    Sakarya

İzmir'in nam salan kızları göçlerden sonra azınlık durumunda kaldı, yani güzel değil bakımlı/rahat olabilir en fazla.

İzmir'de dedikleri kadar çok eşlilik yani bir çok erkekle beraber olma var mı? Ya da genç bir kız çıktığı erkeklerle rahatlıkla ilişkiye giriyor mu?

Çok eşlilik gibi bir durum yaygın değil ama istisnalar var tabi. Aldatıp kocasını terk edenleri biliyorum ama çok eşlilik falan istisna oluyor. Gençlerde durum daha serbest gibi. Çıkmadığı halde, sadece teklif üzerine ilişkiye girenler bile var. Örneğin facebooktan tanışıp bir kaç saat içinde buluşup ilişkiye girenler de var ama bunlar çok aşırı örnekler. Ama genel olarak bir çok kız ilişkiye girer.

Facebooktan konuşup ilişkiye girenler bile varsa demekki çok eşlilik var. Tabi ki herkesi kastetmiyorum ama biraz daha rahat yaşıyorlar. Ama şu bir gerçek ki bu sadece İzmir'e özgü bir durum değil. Her ilde var böyle şeyler. İzmir'de bunun yaygın olduğunu düşünenler tabudan başka hiçbir şey değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bursa
    Balıkesir
    Sakarya

Facebooktan konuşup ilişkiye girenler bile varsa demekki çok eşlilik var. Tabi ki herkesi kastetmiyorum ama biraz daha rahat yaşıyorlar. Ama şu bir gerçek ki bu sadece İzmir'e özgü bir durum değil. Her ilde var böyle şeyler. İzmir'de bunun yaygın olduğunu düşünenler tabudan başka hiçbir şey değil.

Ben İç Anadolu'da da gözlem yapmaya yetecek kadar bir süre kaldım. Aslında ciddi fark var İzmir ile Anadolu şehirleri arasında. Ama bunun nedenini İzmir'in daha liberal olmasından ötürü her şeyin göz önünde yaşanmasına, Anadolu'da toplum yapısından, aşırı mahalle baskısından ötürü daha gizli kapaklı yapılıyor olmasına bağlıyorum. Sonuçta kadın her yerde kadın ve ülkenin her yerindeki kültür aynı, çok büyük farklar olmaz ama İzmir'in adını çıkaran budur bence.

• güzel kızlar eklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Sivas desek?

Eski kız arkadaşım orada okuyor bak böyle şeyler söylemeyin korkutuyorsunuz beni ! 2 yıl çıktık ayrılalı 1 ay oldu yapmayın böyle.

Edirne'de öğrenciyim , göçmen olan kızlar genel olarak güzel doğrusu. Şehir olarak 10 numara fakat kızlar kendilerini inanılmaz çok beğenmişler.

İstanbul'da doğdum büyüdüm , İstanbul büyük bir deniz ne ararsanız var bence sıralamaya sokmak yanlış.

Mersin'de 3 sene yaşadım ayriyetten ailemin memleketi kız kültürü fazla toplum olarak malum ırk yüzünden biraz yobazlaşmış ve tutucu bir kesim olduğu için kızlar kendilerini çekiyor.

İzmir'de 9 ay yaşadım kesinlikle kızlar güzellikten ziyade fazla süslüler göze çok hoş ve alımlı geliyorlar. En önemlisi fazla rahatlar en sevdiğimden.

Bursa'da ablam çalışıyordu 3 ay boyunca yaz tatilinde orada kaldım. Şehir güzel fakat güzel kız sayısı baya düşük. Olanlar baya güzel yalan yok.

• Yazılabileceğini tahmin etmezdim ama yazılmış ve yazanlarda haklı , Balıkesir ... Ne zaman gitsem podyum gibi.

İzmit'te fena değil.

Yalnız İzmir'in kızları da gerçekten kendilerine baktırmak için uğraşıyorlar. Spor, bakım, kozmetik, giyim açısından gerçekten özen gösteriyorlar. Haklarını yememek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankasi

Yav he he adana kadar bok bir şehir yok türkiye de her olay orada oluyor köpeğe tecavüzünden pompalı olayına kadar her şey var.Bir de ''malum ırk'' deyip Kürtlerin üstüne atmanız yok mu ah...Üstelik ''çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır'' Ayrıca Kürt kızlarının esmer,doğal bir güzelliği vardır

Cahilsin tek kelime.Malum ırkın üstüne atıyormuşuz da bilmem ne kaç yıl yaşadın Adana da çok merak ediyorum.Kürtlerin doğal bir güzelliği varmış.Adım gibi eminim dünyanın en çirkin ırkı şimdi Allahın yarattığına da bir şey demek istemiyorum ama yazdığın şeyler şaka gibi.Esmer doğal bir güzellik arıyorsan Latin,İspanyol kökenli insanlara bak.

• İzmir'in yarısından fazlası Mardinli, Diyarbakır-Liceli ve Batı Ege'den gelenlerden olduğunu varsayarsak, gerçekçi bir saptamada Türkiye ortalaması altında kaldığı görülebilir...Alsancak ve K.yakada görülen birkaç göçmen kızıyla karar vermek yanlış olur.
    Bir de öyle birşey var ki, İzmir de dışarı (İst.Ank.) bi hayli göç vermektedir...
  • alik01 kullanıcısına yanıt
    Elimin altında bir çok esmer güzeli varken ispanyol ve latin kökenli esmer güzeline ihtiyacım yok.Diyarbakırda 2 sene yaşamıştım ve gerçekten kızları çok güzel
  • Çorumda yok abiler
  • İzmirdekiler sırf makyaj,bakım.Doğal güzel diyebileceğin bi' elin parmaklarını geçmez
    Şaka şaka
  • İzmir başta olmak üzere Ege ve Trakya tarafının kızları genelde güzel. Sebebi de zamannda bulgar, çerkez, vb göçmen nüfusun ağırlıklı olarak bu bölgelere yerleşmesi.
  • Extuin E kullanıcısına yanıt
    Ustad mevzuyu anlamadım ben şimdi seni mi terk etti kız?
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında olaylar biraz karışık. Ortada bir aldatma durumu falan söz konusu tabi benim geçmişte yaptığım hatalar falanda dahil olunca bu duruma biraz problemli bir son oldu. Hazmetmesi pek kolay olmadı. Biraz derin ve karışık mevzular. Bir gün Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi'nde birileri öldürülürse o katil ben olabilirim.
  • tabiki de adana ve mersin tarafında
  • Ege bölgesindeki kızlar cidden çok güzel. İzmirliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.