Şimdi Ara

TÜRKİYENİN EN İYİ OTOBÜS FİRMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
26.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZCE TÜRKİYENİN EN İYİ OTOBÜS FİRMASI NEDİR?

• bence lüks firmalar içinde varan, standart firmalarda ise kamil koç,nilüfer ve pamukkale...üçü de kalite olarak hemen hemen aynı
  • anadolu ve mersin vif de iyi arkadaşlar
  • VE BOSS TURİZMDE
  • tartışmasız VARAN aksini iddaa etmeyin ikinci olarakta ULUSOY ve bu düzeyde olmasada arkadan yetişmeye çalışan KAMİL KOÇ
  • evt kardeş VARAN ve ULUSOYUN üstüne bi firma görmüyorum
  • aaa öteki firmalar firma deilmi iddaa ediyorum benim memleketimin otobusleride iyi:) kent_ipek_yeni bir firma olan süha ama inci için ole diyemicem adamlar nerde eski araba var onları firmaya sokuyo nostalji yapıyolar sanırım ama gerçekten boss_varan_pamukkale_nilüfer bunlarda harrika firmalardır :) en başta bizim fırma dimi anılço
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varan en iyisidir
  • artık birçok firmada starliner ve setra görüyorum.bu güzel bir gelişme.tek sorunumuz minibüs mantığından kurtulmak

bunu gerçekten yapabilen ne yazıkki 2 şirket var , biri varan diğeri ulusoy arkadadan gelen şirketler yok değil tabiki , aklıma gelenlerden birkaçı , kamil koç , metro , nilüfer , boss , pamukkale , hidayet , anadolu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 6 Ağustos 2007; 13:49:17 >
  • BENCEDE VARAN
  • Varan Ulusoy,Kamil koç,Nilüfer
  • ya neden hep aynı şirketleri söylüyonuz anlamış deilim. kayserinin yeni açılan şirketlerinden süha filosunun tamamı meoplan konfor ve şıklık neoplanda her koltukta müzik çalar var sadece ben sühayı örnek vermek istemiyorum böle dolu virma var sadece varan ulusoy vs firmalar yok trde
  • araçların kalitesine bakıp kıyaslama yapmaktan ziyade verilen hizmete bakmak lazım..

son model araçlarla seyahat ettim ama yolcuya konuşmasını bilmeyen görevliler yüzünden seyahat işkence oldu..

bence ulusoy, varan bu konuda çok iyiler...
  • genelde dogu firmaları kendi memleketndeki adamları işe alıyorlar.adamlar konuşması bilmiyor kendi paramızla rezil oluyoruz allah hep bayan hostes geldide bundan dolayı yırtımherzamn hosteslerle muhabbet etmesini sevmişimdir yahu ne istersem getiriyor 10 kda bir bişey istiyodum
  • Suha iyi oldukca iyi wirelles internet bilem var.
  • varan varan da varan ne zaman varacak acaba
  • yolculara her zaman saygili davranin, yolculari emniyet kemeri konusunda bilinclendiren,
    hiz limitini asmaksizin seyahet eden,yolcu degil,insan tasidigini hicbir
    zaman unutmayan......benim icin Türkiyenin EN IYI OTOBÜS SEYAHAT FIRMASIDIR

saygilar

TÜRKİYENİN EN İYİ OTOBÜS FİRMASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarı_ali38

genelde dogu firmaları kendi memleketndeki adamları işe alıyorlar.adamlar konuşması bilmiyor kendi paramızla rezil oluyoruz allah hep bayan hostes geldide bundan dolayı yırtımherzamn hosteslerle muhabbet etmesini sevmişimdir yahu ne istersem getiriyor 10 kda bir bişey istiyodum

bende çok istiyordum taki o haşin bakışları görünceye kadar
  • benim desem fazla kendimi beğenmiş olucam galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.