Varan turizm'in yıllardır sürekli devam ettirdiği bir adetli var.Otobüs firmanın kendi terminalinden kalkarken bir görevli arkasından kovayla su döküyor...hoş bir şey aslında
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
Varan turizm'in yıllardır sürekli devam ettirdiği bir adetli var.Otobüs firmanın kendi terminalinden kalkarken bir görevli arkasından kovayla su döküyor...hoş bir şey aslında
Offf. Varanın su faturaları yüksek oluyordur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
Offf. Varanın su faturaları yüksek oluyordur heralde.
Alıntıları Göster
Anadolu güzeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001
Anadolu güzeldir.
Alıntıları Göster
şu zamana kadar hep metro ile yolculuk yaptım bi kusurlarını görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: oranj001 Anadolu güzeldir.
2007 - 2011 güzel hortlamış konu.
quote:
Orijinalden alıntı: axi shey
peki büyük firmalar dışında ilk beşinizde kim var
Alıntıları Göster
varan ile hiç seyahat etmedim, herkesin varan demesinde ki sebep nedir, ne gibi bir ayrıcalıkları var bu varan firmasının..Bu arada varan ile veya diğer firmalarla seyaha etmee sebebim, kendi hususi aracımla seyahat etmemdir, alıştıktan sonra otobüs yolculukları bana sıkıcı v uzun geliyor..ama mecbur kalırsak ayrııı..
quote:
Orijinalden alıntı: anılço
anadolu ve mersin vif de iyi arkadaşlar
Alıntıları Göster
Birkaç sene öncesine kadar Ulusoy derdim..Fakat Pamukkale standardı çok yükseltti bence.. Not:Varan'ı konu dışında tutuyorum.Daha farklı bir şirket Varan..
quote:
Orijinalden alıntı: Fanfinifon
Birkaç sene öncesine kadar Ulusoy derdim..Fakat Pamukkale standardı çok yükseltti bence.. Not:Varan'ı konu dışında tutuyorum.Daha farklı bir şirket Varan..
Alıntıları Göster
1) Nilüfer
2)Kontur
quote:
Orijinalden alıntı: axi shey
peki büyük firmalar dışında ilk beşinizde kim var
Alıntıları Göster
ANADOLUN!UN ÜSTÜNE TANIMAM ÇİFT KATLI FALAN LÜKS HOŞGÖRÜLÜ YANİ BENİM TERCİHİM ANADOLU
quote:
Orijinalden alıntı: ozan64
ANADOLUN!UN ÜSTÜNE TANIMAM ÇİFT KATLI FALAN LÜKS HOŞGÖRÜLÜ YANİ BENİM TERCİHİM ANADOLU
Alıntıları Göster
arkadaşlar bence NİLÜFER truzim hakikaten çok çok iyi bir firma güler yüz servis medeniyetlik teknoloji herşey onlarda BURSA ULUDAĞ METRO HEPSİ GERİDE KALDI ZATEN BURSA ULUDAĞIDA SÜPÜRÜEN NİLÜFERTRUZİMDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun_aslan
arkadaşlar bence NİLÜFER truzim hakikaten çok çok iyi bir firma güler yüz servis medeniyetlik teknoloji herşey onlarda BURSA ULUDAĞ METRO HEPSİ GERİDE KALDI ZATEN BURSA ULUDAĞIDA SÜPÜRÜEN NİLÜFERTRUZİMDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
Uludağ ı Balıkesir aldı Artık Balıkesir Uludağ Turizm oldu. Bence de Nilüfer turizm mükemmel. zaten ilk sıraya yazmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Candreva87
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun_aslan
Uludağ ı Balıkesir aldı Artık Balıkesir Uludağ Turizm oldu. Bence de Nilüfer turizm mükemmel. zaten ilk sıraya yazmıştım
Alıntıları Göster
Anadolu yu tek geçerim ne de olsa memleketimin firması ...
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
bence varan bir numara kalite olarak, yukarıda sayılan pek çok firmaya binmiş biri olarak söylüyorum. ama otobüs sonuçta her yanı kalite olsa nolur. 3 saatten uzun mesafeye uçakla gitmek lazım ya da özel arabanla
Alıntıları Göster
arkadaşlar metro nun nesi iyi Allah aşkına? ne kazalar atlattık ne lastikler patlattık metro turizmle. mecbur olmadıkça binmem metroya. daha 1 yıl olmadı, ogs si olmadığı için gişelerde 20 dk beklemiş arkadaşım anlatmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: leoz
arkadaşlar metro nun nesi iyi Allah aşkına? ne kazalar atlattık ne lastikler patlattık metro turizmle. mecbur olmadıkça binmem metroya. daha 1 yıl olmadı, ogs si olmadığı için gişelerde 20 dk beklemiş arkadaşım anlatmıştı.
Alıntıları Göster
Beyler Varan İzmir-Ankaraya baktım şimdi 40 TL , Ekim ayında indirimli 40 a gitmiştim. Fiyatları aşağı mı çekmişler acaba?
Seyehat ettiklerim yakın zamanda; Varan - Nülifer ama Varan ın o koltukları çok rahat ,evde gibisin.ama eski artık otobusleri....
Nülifer artık cozututtu , önune gelen herkes bilet alıyo ordan artık, yolcu kalitesine önem vermiyor!
quote:
Orijinalden alıntı: navigator_
Beyler Varan İzmir-Ankaraya baktım şimdi 40 TL , Ekim ayında indirimli 40 a gitmiştim. Fiyatları aşağı mı çekmişler acaba?
Seyehat ettiklerim yakın zamanda; Varan - Nülifer ama Varan ın o koltukları çok rahat ,evde gibisin.ama eski artık otobusleri....
Nülifer artık cozututtu , önune gelen herkes bilet alıyo ordan artık, yolcu kalitesine önem vermiyor!
Alıntıları Göster
En iyi firma diye bir firma söz konusu değildir sadece adı üzerinde iyi ve sağlam firma vardır.
Ona göre sıralayacak olursak Varan,ulusoy gelir en başta sonra diğerleri olan Çanakkale truva,pamukkale,fındıkkale(Hizmetinin iyi olduğu söyleniyor),anadolu turizm,Has turizm vs sıralayabiliriz takip eder.
ama bunun arasında sağlam güvenilir olmayan firma Metro turizmdir.. ben metro turizmle bilet internet üzerinden kestirdim ama o zamana kadar sorun yoktu iş otobüse bindikten sonra başladı.
Otobüse bindik sitesinde bilet alırken yazıldığı gibi idi 20 lira ödemiştim ama ayrıyetten gerekli açıklama tam olarak yapılmadan 5 lira gitti orasında olmasam dahi otobüste gözlemlediğim olaylar; Aşırı HIZ Dikkatsizlik Hatalı sollama.. ne ararsan var ama Hizmette problem yoktu.
Ulusoyla seyahat ettim ama bu gayet memnun kaldığım firmaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: leoz arkadaşlar metro nun nesi iyi Allah aşkına? ne kazalar atlattık ne lastikler patlattık metro turizmle. mecbur olmadıkça binmem metroya. daha 1 yıl olmadı, ogs si olmadığı için gişelerde 20 dk beklemiş arkadaşım anlatmıştı.
Metroya hiç güvenmiyorum. Ulusoy diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Quadrifoglio159
quote:
Orijinalden alıntı: leoz arkadaşlar metro nun nesi iyi Allah aşkına? ne kazalar atlattık ne lastikler patlattık metro turizmle. mecbur olmadıkça binmem metroya. daha 1 yıl olmadı, ogs si olmadığı için gişelerde 20 dk beklemiş arkadaşım anlatmıştı.
Metroya hiç güvenmiyorum. Ulusoy diyorum.
Alıntıları Göster
Metroya hayatta güvenilmez ne ararsanız metroda var başka bişi demiyorum metroyu bilen kişiler bilir diyerek son noktayı koyuyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
bence varan bir numara kalite olarak, yukarıda sayılan pek çok firmaya binmiş biri olarak söylüyorum. ama otobüs sonuçta her yanı kalite olsa nolur. 3 saatten uzun mesafeye uçakla gitmek lazım ya da özel arabanla
Alıntıları Göster
bence selçuk canlar köyüme kadar götürüyo
quote:
Orijinalden alıntı: dellicocuk
bence selçuk canlar köyüme kadar götürüyo
Alıntıları Göster
Varan
quote:
Orijinalden alıntı: e.kenan
Varan
Alıntıları Göster
VARAN ULUSOY -----------------------first class ama ulaşım ağları kısıtlı bu ikisinden sonra ANADOLU PAMUKKALE KAMİL KOÇ NİLÜFER -----------------------Bunlarda sektörde çalışkan ve rekabetçi müşteriye dönük firmalar
quote:
Orijinalden alıntı: yakcan64
VARAN ULUSOY -----------------------first class ama ulaşım ağları kısıtlı bu ikisinden sonra ANADOLU PAMUKKALE KAMİL KOÇ NİLÜFER -----------------------Bunlarda sektörde çalışkan ve rekabetçi müşteriye dönük firmalar
Alıntıları Göster
kesinlikle Ulusoy degil otobüs kaliteleri düşmeye başladı, Son yıllarda pamukkale ve Kamil Koç kaliteyi baya arttırdı