Şimdi Ara

TURKIYENIN ILK PARTISI! CUMHURIYET HALK PARTISI!' ANA MUHALEFET PARTISINI NASIL BULUYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türkiye'de muhalefet partisi mi varmış?
  • Çok iyi buluyorum, eksik olmasınlar. Onlar olduğu sürece, iktidar da bizim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

Evet sorum size

Türkiyeyi ümmetçilik bataklığından çıkara bilecek tek parti şuan CHP
  • Fazlası var ama eksiği yok.
  • genel başkanının Atatürk olmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kty28

Türkiye'de muhalefet partisi mi varmış?

rahatsızlığından anladığımız kadarıyla varmış
  • Sosyalist adı altında PKK sempatizanlıgı yapmak yerine vatansever ulusalcı bi duruş sergilese ve halka hitap etse iktidar olabilirdi. Bakın klişe diyecsksiniz ama bu böyle arkadaşlar evet ak parti gibi pkk ile masaya oturucak kadar ülkeye ihanet etmedi ama ak partinin bu ihaneti CHP nin Hdp ile kol kola takılmasını aklamaz bu ülkede kimse Atatürkün kurmuş oldugu bir partiyi bölücüler ile aynı tarafta görmek istemez.
  • bulamiyorum.

chp kapanali yillar oluyor.

su an da y-chp kendisini chp zannetmekle mesgul.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 18 Şubat 2017; 19:33:9 >
  • Hergün aynı konu farklı başlık sonuç değişmiyor

Chp 3 yıl ağzına geleni söyler seçim yılına girildiğinde herkese mavi bomcuk dağıtır çarşaflıya rozet takıp travestiyi meclise davet eder doğuda özerklik sözü verip batıda terörü bitirme sözü cerir akp ye makarnacı der kendisi koli koli yardım dağıtır herkese 600tl vaat eder

Yüzde25 i alıp bir 3 yil daha baştan başlar
    O yüzdelik nerdeyse hiç değişmez ama körü körüne parti tutan akp liler olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 30 Aralık 2016; 0:40:04 >
  • Katılıyorum hocam. Yani Kemal Kılıçdaroğlu aynı çizgide giden bir adam değil. Sabah ayrı akşam ayrı konuşuyor bazen. Ben TV'de denk geldimi dinliyorum misal İzmire mitinge gidince tanrı diyor Konya'ya gelince Allah . Yani burda demek istediğim kardeşim senin içinden tanrı demek geliyorsa tanrı demek Allah demek geliyorsa Allah de. Gittiğin yerin hoşuna gidecek şekilde davranma. Ha diyeceksiniz ki adam oy için yapıyor falan, o kadar zeki olsa seçimlere yakın zamanlarda olan olaylarda çıkar biz teröre karşı yapılan operasyonlarına destek veriyoruz Allah Mehmetçiğin yanında olsun der. İki milliyetçilik oynar , iki dindar görünür , hedefleri için toplumu kullanmayı bilir, iktidara gelince de kendi doğrularına göre hafif hafif ülkede devrimlerini gerçekleştirir. Nitekim Atatürk'te kurtuluş savaşı zamanı insanlara halifeliği kaldıracağını söylemedi, çıktı vaaz verdi hutbe okudu. Ama biz bugün biliyoruz ki Atatürk hiçte öyle biri değil. Siyaset zamanla sabırla yapılacak iş. Bunların becereceği yok. Akparti bu işi beceriyor , ve tahminimce daha bu 10 yıl daha iktidar da kalır.

• -Çoğu DHKP-C destekçisi. Bunu kimse inkar edemez.
    -Teröristlere "arkadaşlar" der.
    -Erdoğana diktatör diyip, Suriyede Esadı destekler.
    -Özerklik verecem diyip, PKK ile mücadeleyi eleştirir.
    -Üniversiteli gençlere "devrim, direniş" gibi saçmalıklar silsilesini aşılayıp teröristlere zemin hazırlarlar.
    -Makarna-kömür diye halkı aşağılayıp, Romanlara ve diğer azınlıklara rüşvet verir.
    -Halka aktroll-çomar diyip sonra da onlardan oy isterler.
    -Ajanları ve ülke için zararlı kişileri korur.
    -Terör destekçisi insanların avukatlığını yapar, serbest bırakılmasını ister.
    -İran ajanları partinin içinde cirit atar.
    -Halkı provoke edip sokağa çağırır ve esnafa zarar vermesi, sokakların yakılıp yıkılmasını ister.

Daha aklımda vardı ama unuttum.
  • Bulamıyorum
  • Bulamıyoruzki!
  • Açıyorum 2 bira kolayca buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

Evet sorum size

Türkiyeyi ümmetçilik bataklığından çıkara bilecek tek parti şuan CHP

O önce kendisini kurtarsın
  • leş
  • Terör sempatizanlığını bırakması gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.