serverimi degistirmek istiyorum ban söle lagsiz 35x civari sorunsuz bi server tawsiye ederseniz sevinirim
loyal e gel derim baya turk var ama suan interludeye geciste biraz sorun yasiyo tamamen calismaya baslayinca super bi server olcagini garanti ederimwww.l2loyal.com
arkadaslar l2 royali kurdum oyuna tam gircem id yaziyorum sonra sifre yaziyorum istabul serveri görüyorum onu tiklayip ok diyorum tam charlarin oldugu yere gircek ama masa üstüne atiyo yardim bekliyorum
www.es-l2.com çok sağlam.
c6 mi c kac bu sever?
c4 ama suan c5 update etti gm dull skilleri calisiyo
havada karada eternal-sin!!!!!!
lagsz dedi .....
arkadaslar sadece bi kac türkle oynicagim eglenceli bi server ariyorum ya hafam iyice karistin royalmi l2 es mi eternalsin mi offf offf extreme güzeldi neden kapandi
vla ben su an l2 reloaded die bir serverda oynuorm su an 10-15 turkle karislastim duyduguma gore adm1ral die birisinin turk klanida varmis istersen oraya bi bak derimwww.l2reloaded.com olmasi lazim sitesi...
L2max serverına önericem ama c6 ya geçti geçeli serverda şuan pek hayat klmadı ama yinede bak derim
Evet L2MAX serverı iyi.sana yardımcı olucak arkadaşlarda rahatça bulabilirsin en başta.15 x ve 30 x seçenekleri var.c6 interlude server oldu 2 hafta önce.tam anlamıyla oyuncular geçmedi c6 ya.yavaşça geçiolar.tavsiye ederim.www.l2max.com
pvp serveri loyal güzeldir. orayi tavsiye ederim. item elde etmek kolay. türk de var. fakat küfür de var. Küfürü sevmiyosan low rate veya türklerin olmadigi bi server bul derim.
l2memories en çok türkün oynadığı değil ama en çok yunanlının oynadığı server bu ve resmen krallık oluşturmuşlar ben bir arkadaşımla bu serverdayız 1 türkle daha karşılaştık yeni servera geçmek isteyenlere öneririm eğer türkler olarak kalabalıklaşırsak güzel bir server olabilir - 35x EXP - 40x SP - 200x Adena - 3x Drop - 7x Spoil - 30x Quest Reward - x2 Party EXP (getting more EXP when in party) - Support subclass - Support 3rd Class - Custom GMShop vsvs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme