Şimdi Ara

türkle en cok hangi serverdalar suan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • serverimi degistirmek istiyorum ban söle lagsiz 35x civari sorunsuz bi server tawsiye ederseniz sevinirim

• loyal e gel derim baya turk var ama suan interludeye geciste biraz sorun yasiyo tamamen calismaya baslayinca super bi server olcagini garanti ederimwww.l2loyal.com
  • Bana +1 Demek Düşerwww.L2LoYaL.com
  • tamam arkadaslar ama interturue oyununu nerden indircem saglam linki olan war mi?
  • loyal in sitesinde vardı bende patch i indirom şuan
  • ya peki bu royal kac x ?
  • 60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehhe super bi oyun.. hem de beles
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyl3r

tamam arkadaslar ama interturue oyununu nerden indircem saglam linki olan war mi?

Bu siteyi Tek Gecerim
    http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/8341/name/lineage-ii-the-chaotic-throne-interlude-client.html
  • arkadaslar l2 royali kurdum oyuna tam gircem id yaziyorum sonra sifre yaziyorum istabul serveri görüyorum onu tiklayip ok diyorum tam charlarin oldugu yere gircek ama masa üstüne atiyo yardim bekliyorum
  • www.es-l2.com çok sağlam.
  • c6 mi c kac bu sever?
  • c4 ama suan c5 update etti gm dull skilleri calisiyo
  • havada karada eternal-sin!!!!!!
  • lagsz dedi .....
  • arkadaslar sadece bi kac türkle oynicagim eglenceli bi server ariyorum ya hafam iyice karistin royalmi l2 es mi eternalsin mi offf offf extreme güzeldi neden kapandi
  • vla ben su an l2 reloaded die bir serverda oynuorm su an 10-15 turkle karislastim duyduguma gore adm1ral die birisinin turk klanida varmis istersen oraya bi bak derimwww.l2reloaded.com olmasi lazim sitesi...
  • L2max serverına önericem ama c6 ya geçti geçeli serverda şuan pek hayat klmadı ama yinede bak derim
  • Evet L2MAX serverı iyi.sana yardımcı olucak arkadaşlarda rahatça bulabilirsin en başta.15 x ve 30 x seçenekleri var.c6 interlude server oldu 2 hafta önce.tam anlamıyla oyuncular geçmedi c6 ya.yavaşça geçiolar.tavsiye ederim.www.l2max.com
  • pvp serveri loyal güzeldir. orayi tavsiye ederim. item elde etmek kolay. türk de var. fakat küfür de var. Küfürü sevmiyosan low rate veya türklerin olmadigi bi server bul derim.
  • l2memories en çok türkün oynadığı değil ama en çok yunanlının oynadığı server bu ve resmen krallık oluşturmuşlar
    ben bir arkadaşımla bu serverdayız 1 türkle daha karşılaştık yeni servera geçmek isteyenlere öneririm eğer türkler olarak kalabalıklaşırsak güzel bir server olabilir
    - 35x EXP
    - 40x SP
    - 200x Adena
    - 3x Drop
    - 7x Spoil
    - 30x Quest Reward
    - x2 Party EXP (getting more EXP when in party)
    - Support subclass
    - Support 3rd Class
    - Custom GMShop vsvs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.