Şimdi Ara

Türkler hangi serverdedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır Metin2 oynuyorum bir iki yıl önce Knight denemiştim ancak çok karışık gelmişti bu sefer temelli başlamayı düşünüyorum oyunu hiç bilmeyen biri olarak hangi serverde başlamalıyım ve hangi serverde Türkler daha fazladır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

Arkadaşlar yıllardır Metin2 oynuyorum bir iki yıl önce Knight denemiştim ancak çok karışık gelmişti bu sefer temelli başlamayı düşünüyorum oyunu hiç bilmeyen biri olarak hangi serverde başlamalıyım ve hangi serverde Türkler daha fazladır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Türkler her serverda. Ama knight sana karışık geldiyse sıkıntı var demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

Arkadaşlar yıllardır Metin2 oynuyorum bir iki yıl önce Knight denemiştim ancak çok karışık gelmişti bu sefer temelli başlamayı düşünüyorum oyunu hiç bilmeyen biri olarak hangi serverde başlamalıyım ve hangi serverde Türkler daha fazladır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Türkler her serverda. Ama knight sana karışık geldiyse sıkıntı var demektir

Problem sende mi diyorsun Bu arada kesin bir server söyle kararsızımdır :)

• Usko oynayacaksan titan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Usko oynayacaksan titan

Üstat biliyorum fazla rahatsız ettim ama daha yeni başlayacağım hiçbir şey bilmiyorum sen bana usko musko lu konuşuyorsun Müsaitsen kısaltmaları ve oyunun inceliklerini anlatır mısın bana

• "Yabancılar hangi serverdadır?" desen anlarım da, KO tamamen Türkler ile dolu bir oyundur. Yabancı bulamazsın. Nerde başlarsan başla tek tük vardır yabancı. Yabancı biraz bol olan serverlar Ares, Carnac-west, Diez açıkçası. Onlar da Ares ve Diez ilk serverlar olduğundan, C-west ise önceden sadece yabancılara açık bir server olduğundan. Yani C-west veya Ares başlama nereye başlarsan başla. Son serverlarda başlaman senin için daha iyi olur.
  • turkler her yerde hocam
  • oyuna türkiyeden katılcaksan elbetteki türkler olcak fransız olcak hali yokya

laf açılmışken madem destan diye türk serveri açtılar bari usko yuda trko olarak değiştirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

"Yabancılar hangi serverdadır?" desen anlarım da, KO tamamen Türkler ile dolu bir oyundur. Yabancı bulamazsın. Nerde başlarsan başla tek tük vardır yabancı. Yabancı biraz bol olan serverlar Ares, Carnac-west, Diez açıkçası. Onlar da Ares ve Diez ilk serverlar olduğundan, C-west ise önceden sadece yabancılara açık bir server olduğundan. Yani C-west veya Ares başlama nereye başlarsan başla. Son serverlarda başlaman senin için daha iyi olur.

Katiliyorum.Turkler sardi oyunu.Eskiden yabanci agirlikliydi.Coluk cocukta azdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim konu kilit lütfen
  • valla titanda başlarsan iyice sogursun oyundan t1 maradonu gördükten sonra biraz ardream oyna item seviyesi düşük bir serverde tp mage yada buff priest az item yaparsın biraz tl ile bişeyler yaparsın 30 40 +7 chitin set +7 ds yaparsın tp magede +7 ds +8 paper set yaparsın cok kral olur dene derim ama item seviyesi düşük bir serverde mesela c-east yade west ama westte user az kronos ta olabilir aman diyim diğerlerine bulaşma ama illa adam gibi az itemli server diyorsan titan ardream oynarsın ögrendikten sonra rlb cz diye gidersin ama cz yeni başlayan biri için cok zor zaten oyuna 2-3 senedir hiç oynamadan başlıyan yoktur senden başka :D
  • moruk yapma bea eğri otur doğru konuş hiçbir oyun metin 2 kadar karışık ve baştan sağma olamaz.

Knight'ın gözünü seviyim bir free2play oyun ancak bu kadar basit ve tekdüze olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.