Şimdi Ara

Türklerin acilen üremesi lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğanın bir dengesi var. Hayat şartları ürememeyi gerektiriyorsa üremeyeceksin. Yok şunlar çok ürüyor bizim onları geçmemiz lazım deyip üreme yarışına girersen gelecek nesiller kitlesel olarak yok olurlar. Doğa yine yapacağını yapar merak etme.

Şuan çok net görülüyor ki zeki insanların soyu tükenecek ve geleceğin dünyasında cahiller söz sahibi olacaklar. Ancak dünya bu kadar cahil nüfusu kaldırmaz. Savaşlar, soykırımlar, açlık ve sefalet derken bu cahil nüfus dahi bir yerden sonra üremeyi durduracak ve tekrar aydınlanma çağına girilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 çocuk ha. Asgarinin günlüğü 566 lira bozdur bozdur harca. 2-3 mislini alsan ülkede ev alamazsın anca ev geçindirirsin. Ülke bize birşey vermedi ki ülkenin geleceğini düşünelim. İşsiz kalsan arkanda duracak, geçinemesen yardım edecek bir devlet olmadıktan sonra bu devletin neyini düşüneyim? Benden sonrası tufan. Hastanelerde bedava baktıkları, yardım kolileri, pttden maaş ödedikleri surilerden medet umsunlar. Bakalım o suriler ilerde kendi partilerini kurup iktidara yürürken şimdiki iktidarın gelecekteki temsilcileri ne hale düşecek. Beka meka diyenler gelecekte bir bakacak ki destek isteyeceği kimse kalmamış.

Zaten belli bir yaşı geçenler evlilik falan düşünmüyor. Ne kadınlar bu sıkıntıyı çekmeye değer ne de ekonomi buna uygun. Değmez.

• Nitelik nicelikten yoksun ürememi
    80 85 m nüfusu üretimde verimli kullanabiliyorlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konuyu trollüğüne açtık millet ciddi ciddi cevap vermiş 

Türkçülerin zeka seviyesini göstermek istedim  

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Hee bravo sana ne güzel trollledin

• Akşama eve döndüğümde age of 3 de Osmanlıyı alam da asker basam o zaman teşekkürler öneri için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sadece ülkemizde değil dünya geneli için bir sorun. dünya nufusu artış hızı düşüyor, 2050 sonrasında pik yapıp en büuük nüfusa ulsşıp ardından dünya nüfusu azalmaya başlayacak. Bu sadece ülkemizle ilgili değil. İster gdolu yapay gıdalar deyin, ister psikolojik değişimler hava bulut deyin bu önlenemez bir sonuç malesef. İlerde her evde çocuk yerine sadece kedi köpek besleyen insanlar görürüz.

• nasıl üresin? kürtlerle evleniyor çoğu salak gibi

• geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye demiş atalarımız geç kalındı herşey için ort. 20 sene sonra azınlık kalacağız kendi kanımızla kurtardığımız memleketimizde. herkes olacakları ön görüp hazırlığını yapsın....

• HADİ HEMEN ÜREYEMMMMM

IĞAH IĞAH IĞAH VOŞŞŞŞ (ortalama 60snlik zevk)

9 ay sonra

Gueee gueeeee gueeeeeee

Hanım vallaha bez alacak para yoktir lo altina havlu baglayasin cocugın altına kho

• Çok nüfus sanırsın ki güçlü ülke, kaliteli toplum.

Tam tersi.

Türkiye nüfusu maksimum 6-8 milyon olmalı. Dünya toplam nüfusu da maksimum 200 milyon olmalı.

Doğa biraz nefes alsın, gezegen tazelensin.

• Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Sürünmek mi? Çalışmayan adam parayı nereden buluyormuş? İstediği gibi nasıl takılabiliyormuş? Herkesi fakir fukara mı sanıyorsun? Sen böyle yaşayabilir misin? Keyfe keder çalışırım ben. Hayatı ıskalamak dediğin çalışmaksa git çalış sanki ben çalışmadım. Adama bak sanki genel müdür oldu da konuşuyor.

Kekosun işte bilmiyoruz sanki. Aklınca türkçülüğe laf atacaksın da senin neyine özenilsin? Kendine ait kültürün bile yok. Anca başkasına çamur atarsın. Devlet bana ne yapacakmış sen önce git dağda geberen akrabalarına bak devlet sana ne yapmış gör. Sizin aileler geniş olduğu için içinden birkaç mikrop çıkıyor cesaretli olan dağa çıkıp geberiyor cesaretsiz olan burada yazıyor.

• Türkler diye genelleme yapmamak lazım.Türk var Türk olmayan var.Ülkemde mülteci isterim onlar bizim kardeşimiz diyen Türk mü sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Aralık 2024; 11:42:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.