< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türklerin acilen üremesi lazım
-
-
Aynen ya spermlere söyleriz Y kromozomu taşırlar. Milletin doğan çocuklarına da sen bakarsın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koca bi milleti gdolarla, adult endüstrisiyle kısır ettiler. erkekliğimiz elimizden alındı. cihan imparatorluğundan nereye.
nereden nereye...
ee sekülerleşen toplumların sonu.
Allah bir bir helâk ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 3 Aralık 2024; 22:8:50 >
Siz garilari yollayin sayin cumhurum , gebe birakma olayi bizde, cocuklara da bi hal caresi bulursunuz.. 3 degil 300 cocuk yapmazsam serefsizim bu sartlarda..damizlik dana gibi calisiriim wallaha..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Aralık 2024; 22:22:45 >
"3 erkek çocugunun en az 2 sinin erkek olarak"diğer erkek çocuk trans mi olacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkler seküler hayat tarzını seçtikçe yok olmaya mahkum, bu biyolojik bir gerçek çocuk yapmazsak artamayız. Kimse ekonomik sebep demesin çocuk yapan yapıyor.
Ateistim ama bu dindarlık aslında iyi bir şey galiba. Dindar Türkler olmasa Türk kalmayacak ülkede. Kendim gibi ateistler genelde beyin yıkanmış, boş yaşayan it kedi babası anası tipler. Adam ateist oluyor tamam, gidiyor sonra astroloji gibi şeylere tapıyor Tam bir komedi. Yok evren enerjisi zart zurt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Aralık 2024; 3:1:51 > -
Kendi yağında kavrulmanın utanılacak bir yanı yok.
Türk insanı 80'lerden başlayarak oldukça amerikanvari bir reklam kuşağı ve tüketim teşviği ile kodlandı,
insanlar çok zengininden çok fakirine İstanbul, Ankara, İzmir buralarda gördüğü iğrenç şehirleşme ve pandemiden
sonra yaşadığı maddi travmanın ardından iyice hayatlarından bıktılar, ne kadar uğraşırsan uğraş bu avamlaşmış
kentleşme ve demografiden kaçıp güzel bir sosyal alan bulamadığı için enseyi karartmış durumda.
Parası pulu olan, sistemi oturmuş ve hayatın çirkinliğini hiç dert etmeyen pompişlesin dostlar.
-
mültecileri üç kuruş para için içeri dolduranlar vatana ihanet için yargılansın ben niye üremek zorundayım?
-
Tabii ki din toplumları yok olmaktan kurtaran birseydir ve suçu, anarşiyi bir ölçüde azaltan birseydir. Bu nedenle devamlı yazdığım gibi din olmasa bile yaratılması gereken bir olgudur
ne alaka bilader.
dinsizleşen, laikleşen tüm toplumlar kısırlaşıyor. Allah bereketini alıyor işte. avrupa, abd zenginde ne oluyor? oradada daha dindar olanlar, müslümanlar, latinler ve siyahiler çatır çatır ürüyor hatta kadınlarınıda ele geçiriyor dinsizleşen beyazların.
seküler toplumların alayı yok olacak bu gidişle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 3 Aralık 2024; 23:30:10 >
Suriyeliler gitsin daha kolay. Çocuk büyütmeyen çocuk yapsın demez kolay kolay.
Ülkedeki en büyük doğum kontrol unsuru Akp'dir tabii ki eskiden seküler yaşantı bunda başroldü ama bunun üstüne akp geldi ... Batıda seküler yaşantı ve 1980 sonrası anap'ın batıda doğum kontrolü ile başladı bu sorun Akp döneminde de zirveye ulaştı . Kadın başına doğum 1.7ye düşmüş oysa nüfus dengesi işin 2.14 gerekiyormuş... El Tayyip bin Recep BM grubunda konuşurken Suriyede 250 M2 bahçeli evlerin yapımından bahsediyordu ama ülke insanını köyde barınmasını yok edip şehirde 50 -60M2 lik evlere hapsetti nerde çocuk olacak?
Evet lgbt gibi sapkınlıklara din karşı çıkar, üremek çoğalmak neslini devam ettirmek dinin öngördüğü bir olgudur, din sayesinde alkolden uyuşturucudan uzak durulur, din sayesinde suçlar azalır (hırsızın elini kesmek, tecavüzcünün katilin öldürülmesi gibi) , din sayesinde daha temiz bir insan (gusül abdesti, normal abdest) , din sayesinde sağlıklı yaşam (oruç), din sayesinde daha sağlıklı bir toplum (zekat vermek, yardımlaşmak)...
Ve bu öğretiler 1400 yıldır her dönemde geçerli olan insan toplumlarındaki hiç değişmeyen doğrular..O halde ateistler için "din yoksa gerçek mi" diye sorgulanması gereken bir soru bence.
-
Espri yapsan ayri komedi kufur etsen ayri bomba..
Dovsen bela ..........
Millet yamali donla dolasiyor..
İddialar dogru ise 300 milyon turk var..basarisi !!!
Smo
Daiş
Ey amariga ey ewrupa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Aralık 2024; 1:15:12 >
Çocuklu Aileleri teşvik eden ve Ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlayan Ülkeler ve ödeme miktarları
https://forum.donanimhaber.com/cocuklu-aileleri-tesvik-eden-ve-ailelerin-yukunu-hafifletmeyi-amaclayan-ulkeler-ve-miktarlari--160095480
Dostum, birincisi "brother" -> "birader"
ikincisi muhafazakar hayat tarzı erken yaşta evlenmeyi daha fazla destekliyor.
Eğitim düştükçe şehvetten geçilmiyor, yükseldikçe toplumsal statü, normlar, sosyal çevre ve psikolojik faktörler
kişiye bir sürü şeyi sorgulatıyor artı bir boşluğa da düşüyorsun.
Ignorance is a bliss boşuna demiyorlar, hayatın bir çok alanında bazı şeyleri sorgulamıyorsun.
Eğitim arttıkça bir kere evreni ve varoluş amacını sorguluyorsun, beyni rölantiye alıp yarın güneş doğmayacakmış gibi zifaf yapmıyorsun.
Bazı şeyleri bu yaşa kadar çoktan irdeleyip sorgulaman lazımdı.
-
laikler sorguladıda ne oldu sanki uzaya çıktılar. onu da bizzat reis yaptı.
Türkler sorgulayınca birşey değişmiyor demek ki osmanlı-muhafazakar-savaşçı ruhuna dönülmeli.
burada bir milletin nesli tükeniyor sen kalkmış sorgulamak, eğitim önemli falan zırvalıyorsun. la neyi sorguluyonuz 1 tane mucit yok ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 4 Aralık 2024; 3:18:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen ya spermlere söyleriz Y kromozomu taşırlar. Milletin doğan çocuklarına da sen bakarsın artık
|
"3 erkek çocugunun en az 2 sinin erkek olarak"diğer erkek çocuk trans mi olacak?
|
Ateistim ama bu dindarlık aslında iyi bir şey galiba. Dindar Türkler olmasa Türk kalmayacak ülkede. Kendim gibi ateistler genelde beyin yıkanmış, boş yaşayan it kedi babası anası tipler. Adam ateist oluyor tamam, gidiyor sonra astroloji gibi şeylere tapıyor Tam bir komedi. Yok evren enerjisi zart zurt. |
mültecileri üç kuruş para için içeri dolduranlar vatana ihanet için yargılansın ben niye üremek zorundayım? |
Benzer içerikler
- en milliyetçi şehirler
- tei eskişehir maaş
- yılmaz argüden mason
- semerşah hangi cemaatin
- twitter ifşa
- ioniq 5 n fiyat
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- netgsm zam
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X