Şimdi Ara

Türklerin acilen üremesi lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çanakkale savunmasında onbinlerce düşman askerinin olduğu zırhlı gemileri batırıp diğerlerini geri püskürten sadece küçük bir mayın gemimizdi ve kaptanı da kalp krizinden şehit düştü. Yani sayı kadar yetenek de onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

Ben ayıktım olaya zaten, yine de yazdım.

• Memur kadınlara çocuk yapmama cezası gelmeli

ne varmış lo Türkçülerin zeka seviyesinde. Atatürk, aziz sancar, ziya gökalp alayı Türkçüydü. bu adamlar aptal mıydı?

ırkçılar aptaldır geyiği var mesela o da ayrı saçmalık. nazilere, generallerine falan bakıyorsun adamlar 160+iq falan. teknolojileriylede o dönem rekabet edecek adam yok.

solcu zırvalıkları işte bir kendileri inanıyor

ırkçılığa maruz kalan azınlıkların zeka seviyesi mevzusu var birde o konulara hiç girmeyelim. googleda aratan kolaylıkla ulaşabilir.

yani bu solculara kalsa ırkçı avrupalılar, abdliler, beyazlar aptal. zenciler, hispanikler, ortadoğulular über zeka. aynen kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 4 Aralık 2024; 15:58:26 >
  • Vatana ihanetle yargilanacaksa birisi bu Dersimli Kemal ve Cetesi olmali once! Turk Halkinin oy tercihlerini planlayarak degistirtmekten yargilanmalidir! Devletten aldigi secim yardimlarini ona buna, gazeteci ve sanatci bozuntularina ve trollere dagitarak halkin adaylarini linc ettirmis ve halkin oy tercihlerini degistirmistir. Amerika'da Trump'a bunun yuzunden gorevden alinma davasi acildi hatirlatmak istiyorum!

Biz cocuk yapmiyoruz, ne haliniz varsa gorun! Umutlarimizi yok ederken, gelecegimizi linc ederken akliniz nerdeydi? Bu akillarla sizler cocuk yapmayin zaten, yapsaniz da sadece cokusu hizlandirirsiniz.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

İşte 2. Paragraftakinin olmaması için devletler nüfus politikası geliştirmeli . Yoksa insanoğlunun hayatı değistirme gücünün olmadığını düşünmemiz gerekirdi

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

Memurlar bile çocuk yapmıyorsa kim yapacak ki zaten. Memur maaşı asgari ücrete yakın yapılsın çocuk başına 6 bin verilsin mesela bekara 22 bin ver 3 çocuğu olana da 40 bin ver . Şimdi bekar 39 bin veriliyor onlarda parayı Amerikan hisselerine veya yabancı otolara iphone yatırıyor kimseye faydası olmuyor devletin karşılıksız basıp enflasyon yarattığı para

Bende Suriye olaylarından korkup şimdiden yol yapmaya başlamışsın diye düşünmeye başlamıştım

• Şu konuya mesaj yazıp trolü beslemeyin. Konu da kilitlesin.

• Türklerin acilen zenginleşmesi lazım ki evlenip 3 çocuk yapabilsinler. Parasız tek başına mı üreyecekler🫵😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ekonomik şartlarda değil 3 çocuk, evlenmek bile çok zor. niyetine girenlere kolaylıklar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.