Şimdi Ara

türklerin gücünu gösterme zamanı GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkze slmlar neden biz turkler mu-israel gibi dünya serverı yapmıyoruz
    bizim ne eksigimiz var biz turkler onlardan daha cok mu online a duskunuz ama
    sole gece bile 400 kisi onlıne olan bı servermız yoq dünya tarafından oynanan
    GELİN HEPİMİZ EL ELE VERELİM BURDA OKADAR COK MU-ONLİNE OYNAYAN VARKİ HEREZ Bİ YARDIMDA BULUNSA BİZİMDE ÖLE Bİ SERVERMIZ OLUR.... SİTE İCİNDE PARA DA TOPLALAYALIM BEN HEMEN VERİRİM

bizimde mu-israel gibi servermız olcak ins. biz mu onlıne cılar sayesınde beklerıyorum

datamore89@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar.nico -- 7 Şubat 2007; 16:17:20 >

• Bu Yaziyi Sadice Dh ye Yazarsan Anca 100 kişi felan toplarsin..

Ayreten exp drop konusunda Her kafadan bir ses cikacaği ve Hangi pc Ve Bu Pc nin Nerede YAni Adminin Kim olacaği fElan da Kavgalara sebeb olurdu..

onun için de para vermek isteyenlerde bu kavgadan dolayi vazgeçerekten kendileri

dedicated felan olmadan Bol lag Lı Serverlar Yapmaya Çalişacaktir..

bununla beraber Forum kirliliği felanda Cabasi
  • ama neden olmasın yaaa madem sole 5-10 kısı toplanalım
    para sorun deıl dusunsene 2 serverda full cekcek
    buraya gelen herkez reklam yapsa 500 onlıne olur
    eski israel gibi mıllet gırmek ıcın ugrasır bu sitede sadece turklerın en ii server forumu olmus olur
    herkez dertını burda anlatır
    anla benı sabron sende istemezmısın
  • server kurmak sorun deyil reklam felan yapman lazim ve böyle epey kaliteli istiyorsan..

yani bu kadar kalaballik olucaksa premium felanda satilir ve bu satilcaksa

herşey Lisansli felan olmasi lazim.. ve Bu Zamanda böyle bir server yapilamaz yapilirsa

3 ay tatilde yapilir.. ve Okul Başlamadan açilir.. ve Para herşeyin başi para Kücük para deyil Büyük para lazim

yani şuanda böyle bir şey pek olucak gibi deyil

benim okulum var katılamam Kota var , TTnet var Hele ttnet le hiç yapilmaz bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 7 Şubat 2007; 16:28:14 >
  • tmm okadar buyuk olmasada eski mu türkiyem gibi olmazmı oda ful cekıyordu
    herkez nedkar gusel dostluk ıcındedı
  • full cekerken serverin kapasitesi de önemli

50 kişiden fazlasi girmez dersen tabi full ceker

bide yani israil in bile kapasitesi kaçti allah bilir.. 400 felan deyildir yani anca 100 150
  • am suan 400 kisi onlıne israelde tmm biz senle bi server yapamazmıyız
    baksana kımse ses vermıyor
    100 kısı onlıne
    olsa bile kafi
    bıktım artık yabancıların serverlarından
    zaten suan benım onlıne serverım
    varda
  • haklısınzzz Server kurun gelelim Doldurması kolayyy! En az 100 ki online olur !! onu hallederzz!! siz yeterki sağlam bşi yapn!!
  • benim suan serverım var ama en fazla 20 kısı onlıne oluyor mudarklord.no-ip.org
    ama nekadar saglam yaptım bılmıyorum ama baska kuralım butun hackcılerde olsun serverı onlar korur
  • herkes bu kafada olduktan sonra biz turkler hic bi bok yapamaiz.arkadaslarin dogru soyluor.biri dicek exp 1000 olsn biri diecek su olsun biri admin olmak isticek biri bilmemne isticek.ben bu konuda size yardimci olabilirim.google reklamları sayesinde size uygun fiyata dedicated ayarlayabilirm.gerekli sartlari msn den konusabilirz.eger isterseniz..
    support@measerv.com
    mail atmayin mail servera bagli degil..
  • eet haklısın ama yapmalıyız ama exp kesınlıle dusuk olcak
    uzun omurlu olması dıye msn aadresım datamore89@hotmail.com
  • Zaten Exp düşük Global lik yolunda olan bi server varwww.universal-game.com muydu neydi

exp düşük oldugu için serverda 5 kişi online
  • Serverı kurarsanız alnınızdan öperim .sağlam Serverı kurun oyuncu servera koşa koşa gelir. Başta benyeterki markayı yaratın.
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • bu TTnet le cok zor...
  • mesela sole kursak exp 250 yeterlı
    aynı eski mu-israel gıbı yaaa eskı israel neydı yawww
    benım adım orda <troy> du bilen bilir
    baya gucluydum hemde baya
  • evet bu hizla serverin PC si en ii olsada baglantidan kaybederiz TTNET
  • geçen mayıs ayında galiba bu konuyu açtık ve büyük bir istek ortaya çıktı herkes niyetliydi dosyalar bile hazırdı hatta ama içimizden birkaç kişi zırvalayınca bu işte yattı yani IMKANSIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extreme_CuNDeRs

evet bu hizla serverin PC si en ii olsada baglantidan kaybederiz TTNET

ttnet ile 1024 baglantiya 140 ytl para vereceksiniz.dedicated dısındaki hicbir makinaya server kurulmaz :) bir dedicated kiralayin..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.