Şimdi Ara

türklerin gücünu gösterme zamanı GELDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eett mu-israel bilmem kac seneden berı acık adamlar rest atıyor servera daha o gun 400 onlıne player
  • quote:

Orjinalden alıntı: KhinAndNefReT

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım baglantı 100mbit baglantı 5gb ram 220 GB HDD P4 3.8 bi dedicated biliyorum ayda 350 $ yılda ise 4000$ alın kuralım domaini ben alırım artık napem

böle bi sponsor biliyorsanız hadiyin gelin açak
    msn: muturkey@gmail.com

abartmışsın.milyonları mı oynatacaksın serverda?10 megabit yeterli olur 3.2 dual işlemci 512 ecc ( 1 gb ram )
    40 gb da hdd 90 ytl aylik.suanki destination bile 10K baglanti ile 45 bin kisi kaldirabilior.100 megabite milyonlar oynar cok abartili olmus

yav ondanmı destination da 25 kisi online olunca 4 kutu doluordu zuahaha

khin bilmeden konusuorsun iste.gel ben serveri yarin bi ayarlayayim 10 bin kisi girse 1 cizgi dolmaz.. o ayarlari ile ilgili...

• dogru onu yukselte bilon sen sanıon int yetmıo
  • yav ne dırdır konusuonuz ulan lafla bilmemne gemisi yürümez.lütfen işlerinizi görelim...
  • osiris o dedigin makineyler acarsak ancak türkiyenin global serveri olursun yani dışarı yayılamazsın eger günde 1k hesap alımı olsa

1. sistem

Intel Dual Xeon 3.0 (2.8 de olabilir)
    1 GB Ecc
    80 GB Sata2 Harddisk
    100 Mbit UPLink

eger maddi yonden agır gelirse şuda olabilir

2.sistem

Intel Core2Duo E6300 ( 4300 de olabilir)
    1 GB Ddr2
    40 GB Sata2 Harddisk
    10 Mbit UPLink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 8 Şubat 2007; 20:36:56 >
  • size bişey solıyım bu kadar konustunuz bı ıcraat yokk.
    bu server acılamz
  • quote:

Orjinalden alıntı: H u R R i C a N e

osiris o dedigin makineyler acarsak ancak türkiyenin global serveri olursun yani dışarı yayılamazsın eger günde 1k hesap alımı olsa

1. sistem

1 GB Ecc
    80 GB Sata2 Harddisk
    100 Mbit UPLink

2.sistem

1 GB Ddr2
    40 GB Sata2 Harddisk
    10 Mbit UPLink

bunlar olsa bile ttnet yüzünden servere lag girer bu kesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Extreme_CuNDeRs

quote:

Orjinalden alıntı: H u R R i C a N e

osiris o dedigin makineyler acarsak ancak türkiyenin global serveri olursun yani dışarı yayılamazsın eger günde 1k hesap alımı olsa

1. sistem

1 GB Ecc
    80 GB Sata2 Harddisk
    100 Mbit UPLink

2.sistem

1 GB Ddr2
    40 GB Sata2 Harddisk
    10 Mbit UPLink

bunlar olsa bile ttnet yüzünden servere lag girer bu kesin

hdd leri çok az bunların çabuk dolar işlemci xeon alınır server bilgisyarına güzel olur ozaman ama 2 server olmalı ayrı 2 server

• yaa beyler biz burda konusauyoz dedicated icin para odeyip gm olcaklar bir msn toplanalım konusalım !!!
  • p4 3.2 1 gb ram 80 GB HDD 139 $ araştırmaya devam ediorum
  • quote:

p4 3.2 1 gb ram 80 GB HDD 139 $ araştırmaya devam ediorum

evren bıkmadınmı olm p4 p4 ne p4 ü en azından insan pD der
  • ewet hpp3 senın dediginin 2 gb ram lısı 151 ytl bence ucuz 4 tane ip adresi falan var 10mbit baglantı
  • ACIK VE NET KONUSACAĞIM BURDAKİ İNSANLAR BİR ARAYA GELİP BİRŞEY YAPMASI İMKANSIZ O YÜZDEN BOŞA KONUŞMAYIN HERKES ASAR KESER SÖYLE BÖYLE DİE İCRAAT OLMAZ EMİN OLABİLİRSİNİZ O YÜZDEN SÖYLE OLSUN BÖYLE OLSUN SÖYLE YAPARIM BÖYLE YAPARIM VS GİBİ LAFLARA İNANMAYIN KİMSE BİRSEY YAPAMAZ YAPSALARDA 1 YADA 2 AY ÖMRÜ VARDIR KESİN BİR AKSİLİK ÇIKAR O OLMADI YA TELEKOM OLUR SORUN YADA MADDİ SIKINTI OLUR SÖYLE BÖYLE OLUR BUNLARI 1 ADET GECELİM ÖNCE ORTAYA BİRŞEYLEY KOYUN SÖYLE 1 SENE 2 SENE BİR GEÇSİN ONDAN SONRA KONUŞUN BURDA 4 KİŞİ BİR ARAYA GELİP BİR SERVER KURAMAZ KURDU DİYELİM SONRA BİR BİRLERİNİ YERLER :-)) 2 GUN SONRA SERVER KAPANIR BİRİ BİR SERVER AÇSA GİDİP ADAM KASMAZ İNAT YAPAR :-) 10 TANA SERVER VAR BELKİ HEPSİNDE 10 KİŞİ 20 KİŞİ İNSANLARIN BİR BİRİNE GÜVENİ İNANCI KALMAMIŞ ACINACAK BİR DURUM BİRİ BİR SERVER ACSIN BEN O SERVER İN REKLAMINI YAPAM HEMEN DERLER GM Mİ OLACAKSIN NE CIKARIN VAR VS VS UCUZ UCUZ LAFLAR :-) SANIRIM BU KADAR YETER DAHA FAZLA KONUŞMAYA GEREK YOK ....... İCRAATLARI GÖRELİM

• nie xeon almıonux intel xeon sunucu işlemcisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

ACIK VE NET KONUSACAĞIM BURDAKİ İNSANLAR BİR ARAYA GELİP BİRŞEY YAPMASI İMKANSIZ O YÜZDEN BOŞA KONUŞMAYIN HERKES ASAR KESER SÖYLE BÖYLE DİE İCRAAT OLMAZ EMİN OLABİLİRSİNİZ O YÜZDEN SÖYLE OLSUN BÖYLE OLSUN SÖYLE YAPARIM BÖYLE YAPARIM VS GİBİ LAFLARA İNANMAYIN KİMSE BİRSEY YAPAMAZ YAPSALARDA 1 YADA 2 AY ÖMRÜ VARDIR KESİN BİR AKSİLİK ÇIKAR O OLMADI YA ....................... mıymıymıymıymıymıymııymıyyyyyyyyy

Bunları diyebilmen için muonline adına bişey yapman lazım
    uzaktan konusmakla bu işi yapmak arasında çok fark var

ayrıca az önceki baglantı 10mbit değil 100mbit
    ha pD ha P4 HA h4pp3

• quote:

Orjinalden alıntı: zago15

ewet hpp3 senın dediginin 2 gb ram lısı 151 ytl bence ucuz 4 tane ip adresi falan var 10mbit baglantı

151 ytl se fazla ucuz benim imzagımdaki 2 gb ram 400 ytl 1 + 1= 2 gb ddr2 533 mhz kingston ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 9 Şubat 2007; 20:14:53 >
  • Hmm beyler ben burdan bisey cıkardım Ses Var Goruntu Yok biz arastırıyoz ama Accak kisi Kim orataya cıkmadı Beyler accak kisi iletisime gecsin 151 ytl super makina 2 3 kisi ortakta olabiliriz Bekliyorum msn : ismail_durmaz343@hotmail.com hadeyin BeyLer alcak kisi Var mı Manyax Bir Server YapalıM....
  • ben sadece yapanlara destek veririm hepsi bu ben anlamam sadece benden player olur baska birsey olmaz ama sen ne yaptın mu adına bilmiyorum :-) neyse sen konuyu çarpıtacaksın anlaşıldı

değiştir.........................

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

ACIK VE NET KONUSACAĞIM BURDAKİ İNSANLAR BİR ARAYA GELİP BİRŞEY YAPMASI İMKANSIZ O YÜZDEN BOŞA KONUŞMAYIN HERKES ASAR KESER SÖYLE BÖYLE DİE İCRAAT OLMAZ EMİN OLABİLİRSİNİZ O YÜZDEN SÖYLE OLSUN BÖYLE OLSUN SÖYLE YAPARIM BÖYLE YAPARIM VS GİBİ LAFLARA İNANMAYIN KİMSE BİRSEY YAPAMAZ YAPSALARDA 1 YADA 2 AY ÖMRÜ VARDIR KESİN BİR AKSİLİK ÇIKAR O OLMADI YA ....................... mıymıymıymıymıymıymııymıyyyyyyyyy

Bunları diyebilmen için muonline adına bişey yapman lazım
    uzaktan konusmakla bu işi yapmak arasında çok fark var

ayrıca az önceki baglantı 10mbit değil 100mbit
    ha pD ha P4 HA h4pp3

• ben hiç bişi yapmadım

çarpıtılacak tek konu sensin burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 10 Şubat 2007; 11:42:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.