Şimdi Ara

türklerin gücünu gösterme zamanı GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Güzel Bi Fikir Keşke Böle Bişey olsa:( Eski İsrael gibi olcak exp düşük res atinca herşey kaliyo ah ah ne günlerdi bea:(
  • UZUN SÜRELİ OLARAK AÇILACAK YAKINDA BİR SERVER 1 YILLIK SERVER PARASI PEŞİN ÖDENDİ SERVER PAZARTESİ TESLİM ALINACAK DİYE BİR BİLGİ ALDIM 100MBİT PAYLAŞIMLI 10 MBİT SADECE MAKİNAYA AİT İNT OLACAKMIŞ 400-500 KİŞİNİN RAHATLIKLA OYUN OYNAYABİLECEĞİ BİR SERVER AÇILACAĞINI DUYDUM :-)

ARKADAŞ ELEMANLARA SENİN MAİL ADRESİNİ VERDİM EKELMİŞLERDİR SANIRIM AÇSALARDA KASSAK :-)
  • Server kurmak kolay ,servere adam toplamakta

önemli olan serveri ayakta tutmak ve biz bunu uzun süre yapamıyoruz
  • Ben olurum bu isin icinde isyankar ekledım msn kabul et konusalım bir kac ark daha alıcak dedicated 3 4 kisi ortak aldık mı bu serverı ayakta tutarız hpp3 eger burlara ugrarsan msn mi ekle konusacaklarımız var ve orisiris sende eklersen sevınırım : ismail_durmaz343@hotmail.com bekliyorum ekleyin dedicated mu server isine gircekler !!!!
  • guzel kurun gorelim :)
  • Reklam olayı basit.Siz serverı dedicated yapın reklam basit.Exp. düşük olsun(60x,75x...).Ama site işini kim yapacak+hackerlar var.Öyle adam gibi yapacaksanız,yapacaksak,yapacaksalar:)Şöyle sitenin güzel olması lazım,alan adı lazım,mesela ben Mu-Türkiye'nin sitesine hayran kalmıştım+internet bağlantısı sağlam olmalı 2mbit'ten aşşağısı international olmaz.Açıkları kapatacak adam lazım gerçi forumda öyle adam çok ama yardım eden olur mu olmaz mı bilmiyorum....Dedicatedı tanıdık ya da yardım edecek birinden alırsanız daha kara geçersiniz.GM olayı var kim olacak kim olmayacak.Ben şahsen bu forumda GM olabilecek adam 1-2 kişi diye düşünüyorum.Ayrıca Fear Factory'e de katılıyorum serverı ayakta tutabilecek miyiz?Player konusu basit ama bunun elektrik masrafı var aylık net parası...Daha dolu şey çıkar ama harbi yapılacaksa da güzel olur.Ayrıca server nerde nasıl olacak o konuda da bir fikriniz var mı?Anca şöyle olur;aynı şehirden olanlar ve bu kişiler birbirini uzun süredir tanıyorsa ancak öyle bir arkadaş grubu yapabilir böyle bir serverı.Yoksa kimse altından kalkamaz.Sen bana veya ona güvenir misin böyle toplanalım diyorsunda.Kişilik meselesi bu.Belki MU'dan veya başka türlü iletişimle tanışanlar(aynı şehirde olacak) belki o da olabilir.Başka olmaz...

• guzel olur
  • Servar makinasını ayarlarsın serverini kurarsın güzelde server olur. 1-2 ay sonra bakarsın bu işe çok para harcamak gerekiyo.Mecburen kapatırsın. Bence server açmak için iyi para kazanmak yada iyi bi sponsor bulmak gerek. İyi zengin bi sponsor olsa manyak bi server açılır kimsede durduramaz.

Bence sponsor bulun öyle bu işe girişin
  • ARKADAŞLAR 1 SENE PARASI PEŞİN VERİLMİŞ BİR MAKİNA SİPARİŞİ VERİLMİŞ :-) SAĞLAM BİR WEB MASTER ARIYORLAR DUYDUGUM KADARIYLA AMA AKLI BASINDA OLGUN BİRİ OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER 100MBİT PAYLAŞIMLI 10MBİT SADECE MAKİNAYA AİT BAĞLANTI 400-500 KİŞİNİN AYNI ANDA KASABİLECEGİNİ SÖYLÜYORLAR :-) ARANIZDA WEB SAYFASI OLAYINDA HER TURLU TAKLAYI ATABİLEN BİRİ VARSA ARKADAŞLARIN MSN VEREBİLİRİM TABİ BU İŞTE PROFOSONEL OLMALI KESİNLİKLE AMATÖR OLARAK KENDİLERİNİNDE YAPTIGINI SÖYLÜYORLAR 1 SENE BOYUNCA SERVER KESİNLİKLE KAPANMAYACAGINI SÖYLÜYORLAR PARASI PEŞİN ODENDİĞİ İÇİN BU İŞ EKİP İŞİ ANLADIGIM KADARIYLA 5 KİŞİLER 6 KİŞİ 1 WEBMASTER :-) SADECE TURKLERE ÖZGÜ BİRSEY OLMAYACAK AMA SANIRIM BİLDİGİM KADARIYLA SERVER GELİŞMELER BANA ULAŞAN HABERLERİ SİZE BİLDİRİRİM :-) ŞİMDİLİK BU KADAR
    VERSİON 1.1E 1.02K VEYA :-) Season 2 OLMA İHTİMALİ YÜKSEKMİŞ :-) SON DK HABERİ
  • bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım baglantı 100mbit baglantı 5gb ram 220 GB HDD P4 3.8 bi dedicated biliyorum ayda 350 $ yılda ise 4000$ alın kuralım domaini ben alırım artık napem

böle bi sponsor biliyorsanız hadiyin gelin açak
    msn: muturkey@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 8 Şubat 2007; 17:11:06 >

• ÇOK SAÇMA BİR ŞEY YAZMIŞSIN :-) NE NEDİR NE YAPTIN :-) KİM KİME BÖYLE BİRSEY YAPAR ÖNCE YAPTIN NE ETTİN BİR ANLAT BAKALIM

quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım

• quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

ÇOK SAÇMA BİR ŞEY YAZMIŞSIN :-) NE NEDİR NE YAPTIN :-) KİM KİME BÖYLE BİRSEY YAPAR ÖNCE YAPTIN NE ETTİN BİR ANLAT BAKALIM

quote:

bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım

evren abinin kendi yapımı versiyonu var 97tr de değil ama kimseye vermiyor iyi de yapıyo aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

ÇOK SAÇMA BİR ŞEY YAZMIŞSIN :-) NE NEDİR NE YAPTIN :-) KİM KİME BÖYLE BİRSEY YAPAR ÖNCE YAPTIN NE ETTİN BİR ANLAT BAKALIM

bana söylenilebilcek en saçma sorular
  • Manisa nın adını muyla duyurdu :P Manisanın gururu oldu :D Gunz Online da ilk turk serverini actı simdide bunu yapar kimse endişe etmesin :D Yuru evren abi kim tutar seni :R:R:R
  • quote:

bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım baglantı 100mbit baglantı 5gb ram 220 GB HDD P4 3.8 bi dedicated biliyorum ayda 350 $ yılda ise 4000$ alın kuralım domaini ben alırım artık napem

abartmışsın.milyonları mı oynatacaksın serverda?10 megabit yeterli olur 3.2 dual işlemci 512 ecc ( 1 gb ram )
    40 gb da hdd 90 ytl aylik.suanki destination bile 10K baglanti ile 45 bin kisi kaldirabilior.100 megabite milyonlar oynar cok abartili olmus

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

bana maddi desteği verin size tüm herşeyn 4 4lük çalıstığı kendi yapımım bişi sunayım baglantı 100mbit baglantı 5gb ram 220 GB HDD P4 3.8 bi dedicated biliyorum ayda 350 $ yılda ise 4000$ alın kuralım domaini ben alırım artık napem

abartmışsın.milyonları mı oynatacaksın serverda?10 megabit yeterli olur 3.2 dual işlemci 512 ecc ( 1 gb ram )
    40 gb da hdd 90 ytl aylik.suanki destination bile 10K baglanti ile 45 bin kisi kaldirabilior.100 megabite milyonlar oynar cok abartili olmus

yav ondanmı destination da 25 kisi online olunca 4 kutu doluordu zuahaha

• len saf ne alaaka bu baglantı lag varmıydı cok biliomus gibi
  • evet o serverda 2. kez kasıorm ama bıraktım artık emegımize yazık 1. serverda 85 resetm wardı 2.serverda 28 reste bıraktım baska bi cocuq kasıo suan
  • evet milyonlar belki gelmiycek ama dünyanın en büyük muonline sunucu + portalı olusacak

globalden eksiğim olacağını sanmıyorum tek lazım olan şey maya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KhinAndNefReT

evet o serverda 2. kez kasıorm ama bıraktım artık emegımize yazık 1. serverda 85 resetm wardı 2.serverda 28 reste bıraktım baska bi cocuq kasıo suan

bu arada arkadas çok iyi bi olaya parmak basmıs bu israil dediğiniz serverin kaçıncı reseti bu sorarım size
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.