Şimdi Ara

Turkluk ve Osmanli uzerine 13 kitaplik set 170 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiye, Turkler ve Osmanli uzerine yazilmis 13 adet siyasi kitaptan olusan bir settir.
    satis fiyati 170 tl dir.
    Sifir, hic kullanilmamistir, orjinaldirler.
    Kitap isimleri: ortadogu ve Turkiye, bitmeyen oyun, canakkale, sarikamis, 31 mart ayaklanmasi, isgal gunlerindeki isbirlikciler, balkan bozgunu, topal osman aga, Bozkurt, osmanli tarihi, teskilati mahsusa mit ve istihbarat orgutleri, isyanlar, Turklerin muhru
     Turkluk ve Osmanli uzerine 13 kitaplik set 170 tlş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DBC4F688 -- 4 Nisan 2015; 21:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• J. Von Hammer - Osmanlı Tarihi isimli kitabın fiyatı nedir ?
  • Normalde set olarak satiyorum butun kitaplari. Tek tek sattigim zaman daha pahaliya geliyor. Ama set olarak kitap basi 12 13 tlye geliyor. Cunku gercekten baya ucuza birakiyorum seti. Osmanli tarihi kitabinin ise tek basina satis fiyati 25 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DBC4F688 -- 4 Nisan 2015; 21:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brisaperla

Normalde set olarak satiyorum butun kitaplari. Tek tek sattigim zaman daha pahaliya geliyor. Ama set olarak kitap basi 15 tlye geliyor. Cunku gercekten baya ucuza birakiyorum seti. Osmanli tarihi kitabinin ise tek basina satis fiyati 25 tl.

Resmi satış fiyatı 20 TL olan kitabın ikinci elini 25TL'den nasıl satmayı düşünüyorsunuz?

http://www.idefix.com/kitap/osmanli-tarihi-j-von-hammer/tanim.asp?sid=AT8CTPKK3T1TIT16ICTS

• Cunku dedigim gibi ben esas set olarak satiyorum.. yukarda dedigim gibi tek olarak almaya kalkip setimi bozarsan karsina gelicek olan rakam boyle bi rakam olur. :) tek onu alicaksan sen tabi ki buldugun en ucuz yerden al

• Tek olarak satılsa da resmi satış fiyatından yüksek fiyat haksızdır. Bunun için haklı bir gerekçeniz yok. Kendi adıma konuşmuyorum. Uyanık olduğunuzu sanıp enayi avına çıkarak o fiyattan satamazsınız.
  • Yahu ben zaten tek tek satmak istemiyorum ki. Set olarak satıyorum. Tek kitap alip beni zor duruma sokucaksan bari soktuğuna degsin bakis acisi bu. Sen alici olarak tek istediginde git en ucuz yerden al. Gel illa benden mi al diyorum. Bulundugun ithamlar gercekten cirkin gorunuyor, kisi herkesi kendi sanirmis ama sana tavsiyem bi dahaki sefere onyargilarini kendine sakla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En baştan tek olarak satılmayacağını söylemeniz gerekirdi. Neden tek olarak sattığınızda zor duruma düşüyorsunuz ? 10 liralık fark nereden geliyor ?
  • Acil paraya ihtiyacim oldugundan kitaplarimi daha kapagini acmadan satmamdan geliyor 10 tl lik fark. Aldigim gibi set olarak satarsam alicagim fiyat daha fazla onu bolmek istemiyorum.her mesajimda tek satmaya gonullu olmadigimi belirttim zaten.baska soru var mi?

• Hepsini indirimsiz satış fiyatından satmanıza bu kadar tepki göstermezdim ama haksız kazanç elde etmeye çalıştığınız için ve bunu savunduğunuz için ısrar ediyorum. İkinci el kitabın kapağı dahi açılmadıysa değeri mi artıyor? Tek olarak satıp satmamak sizin tercihinizdir ama konu bu değil. Eğer bilgisiz birisi olsaydım ve tek olarak almak isteseydim benden haksız kazanç elde edecektiniz.
  • Kapagi dahi acilmamis derken kastettigim maddi deger degil manevi vazgecisin mecburiyetidir. Okuyup da kitaptan almam gerekeni alip satsaydim tamam da paraya ihtiyacim oldugundan okuyamadan satiyorum.bunu kastetmistim.hicbirinin satis fiyatina bakmadim. Ben kaca aldiysam onu koyuyorum cunku alan benim elime sifir geldigi halinden farkli bi durumla karsilasmayacak.tek satma meselesine sicak bakmadigimdan 10 tl fazla soyledim.amacim kimseyi kandirmak degil.siz istediginiz kitabi istediginiz kimseden arzu ettiginiz fiyata alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6DBC4F688 -- 6 Nisan 2015; 1:03:19 >

• Belki de iyi niyetli davranıyorsunuz ama satmadan önce piyasa fiyatına bakmanız gerekir. O kitabı 25 TL'ye aldıysanız yukarıda dediğim durumu kendiniz yaşamışsınız demektir. Sadece haksızlığı önlemeye çalışıyorum.
  • Ortada haksızlık varsa bunu onlemek en tabii hakkiniz. Ama niyetim asla haksizlik degil. Boyle anlasilmamasi icin bundan sonra satis fiyatlari konusunda daha hassas olacagim.tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: brisaperla

Ortada haksızlık varsa bunu onlemek en tabii hakkiniz. Ama niyetim asla haksizlik degil. Boyle anlasilmamasi icin bundan sonra satis fiyatlari konusunda daha hassas olacagim.tesekkur ederim

Anlayışınız için teşekkürler. Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.