Hattın alacağı maksimum hız sorguladığımda 100mbit çıkıyor. +-6 mbit pay verilmiş. Fakat türknete geçtikten sonra hızım 65 mbit çıktı. Bu duruma TürkNet'in verdiği cevap: Hat sorgulama: Hız testi: Bu konudaki arkadaş da aynı benim gibi hız alırken şikayeti üzerine 100 mbite hızı çıkartılmıştır. https://forum.donanimhaber.com/turknet-vdsl-baglattiktan-sonra-dusuk-hiz--151763320 ============================================================================= xDSLFwVersion: FwVer:5.10.6.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0 Line State: Up Modulation: ITU G.993.2(VDSL2) Annex Mode: ANNEX_B ============================================================================= TPSTC type: 64/65B PTM TC near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps near-end fast channel bit rate: 69285 kbps far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps far-end fast channel bit rate: 8188 kbps near-end FEC error fast: 14 near-end FEC error interleaved: 0 near-end CRC error fast: 1 near-end CRC error interleaved: 0 near-end HEC error fast: 0 near-end HEC error interleaved: 0 far-end FEC error fast: 0 far-end FEC error interleaved: 0 far-end CRC error fast: 0 far-end CRC error interleaved: 0 far-end HEC error fast: 0 far-end HEC error interleaved: 0 DSL uptime :22 min, 1 secs DSL activetime :0 min, 13 secs Downstream: relative capacity occupation: 100% noise margin downstream: 7.9 dB output power upstream: 9.2 dbm attenuation downstream: 3.5 dB Upstream: relative capacity occupation: 100% noise margin upstream: 23.0 dB output power downstream: 14.6 dbm attenuation upstream: 5.3 dB |
TürkNet 100mbps bağlattık 65mbps çıktı.
-
-
Sokağındaki veya bina içindeki tesisatın yüzünden şu an max 69 mbit ile bağlantı kurabiliyorsun, biraz kayıpla sana 65 geliyor. Daha fazlasını sana hiçbir firma veremez, sorun kablolarında, bina içi tesisatı değiştirirsen hızın %90 yükselir
-
Merhaba, santrale olan uzaklığınız, modem ya da iç tesisat kaynaklı %20 ye kadar hız kaybı yaşanabiliyor. Hat değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
https://forum.donanimhaber.com/turknet-vdsl-baglattiktan-sonra-dusuk-hiz--151763320
Merhaba üstteki linkteki arkadaş da benimle aynı sıkıntıyı yaşamış, nasıl oluyorsa türknet hızını 100mbps ye çıkartmış.
Netspeed sorgusunda santral uzaklığım 42 metre gözüküyor. Evim de eski değil ev içinde kablolarda 2 ek var.
Dün kapı girişindeki telefon kablosunda denedim hızım yine aynı.
Üstteki mesajda Türknet yetkilisi hız kaybını +-%20mbps olarak söylüyor, internet sitenizde +-6mbps yazıyor. Hangisine inanalım?
-
DSL işi şans işi, bizim iki evde de VDSL altyapı var ama birinde 16mbit birinde 99mbit hız alıyorum.
ayrıca linkte attığınız arkadaş başka porta geçti yani kablosu değişti, bu sayede hızı arttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 24 Ocak 2022; 18:21:43 > -
Sıfırdan hat mı açtın yoksa geçiş mi yaptın? Türknet'in rakamları Telekomdan geliyor. Benim adreste 50 mbps falan çıkıyor sorgulayınca ama ben 100 kullanıyorum.
-
TTnet ten geçtim 16 mbit vdsl kullanıyordum. Benim anlamadığım normalde 100 mbit tanımlanır hat zayıfsa speedtestte 60-70 çıkması lazım. Yani modemde 100 yazıp speed test 60 çıksa zaten derim benim kablolarda sorun var diye.
-
TTnette iken max rate ne kadar idi?
-
Modemde gözüken max download bölümünü soruyorsanız 18 küsür mbps idi tarifem 16 MBPS olmasına rağmen 16 dan yüksek vermişti ttnet. bir kaç kere nakil yapmıştım belkide ondandır. Speedtest 17 çıkıyordu download hızım 1.8mb/sn civarındaydı.
-
100Mbps tanımlıdır hız profili olarak ancak hattınızda istense dahi 100Mbps baplantı kurulamaz. Yani modem şu değerlerle 100Mbps tanımlanamaz, hat buluşmaz. Kabin nerede, sokakta görebiliyor musunuz?
-
max rate hızını aşağıdaki başlıkta arkadaşa nasıl yükselttiniz @TurkNetDestek bende istiyorum.. müşteri no : 2543090
https://forum.donanimhaber.com/turknet-vdsl-baglattiktan-sonra-dusuk-hiz--151763320
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hizmetiniz şu anda aktivasyon süreci içerisinde yer alıyor. Aktivasyon işlemleriniz tamamlandığı zaman hız profiliniz ile ilgili bir sorun olursa destek kaydı oluşturmanız durumunda net uzmanlarımız kontrol ederek size dönüş sağlayacaklardır. -
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderebilirseniz hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
O zaman Türknet seni daha iyi porta geçirmiş gibi görünüyor. Max Rate 18'den yükselmişsin.
-
Hat hızınız mahalledeki saha dolabının aşırı dolu olması binanızdaki kablolardaki sıkıntı vs sebeblerle düşebilir sitedeki 100 mbps ölçüm saha dolabı ilk kurulduğunda alınmış ölçüm sanırım zamanla saha dolabınıza abone geldikçe düşmüş hızınız size tavsiyem modemde bitswap sra gibi ayarları kapatıp elektirikler gittiğinde modemi açıp tekrar hat değerlerine bakınız 100 mbps ile bağlanacaktır elektirikler geldiğinde hat yine 100 mbps ile bağlanmaya devam edicejtir ama snr değeriniz aşırı düşecektir eğer düşük snrdede 100 mbps sıkıntısız kullanmaya devam edebilirseniz piyasadan snr ayarı düşürülen bir modem alıp hattı 100 mbps veya yakın değerlerde bağlayabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba, hız talebinizi online işlem merkezinden paket değişikliği kaydı açarak iletir misiniz? IPv6 geçişi manuel olarak yapılmıyor, kademeli geçiş yapılmaktadır. Paket değişikliği kaydında belirtirseniz uzman ekipler yardımcı olacak ve size bilgi verecek. -
internet paket değişikliğinde sadece 35 mbit var, ben şuan 75 mbit paketteyim. müşteri no : 2543090
online işlem merkezinden paket değişikliği kaydı açılacak yeri bulamadım? @TurkNetDestek
Modem Buluşma : Modem Buluşuyor - VDSLİndirme Hızı 77.98 Mbps Yükleme Hızı8 Mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 29 Ocak 2022; 10:28:3 > -
Online işlem merkezine giriş yaptıktan sonra sol tarfta yardım merkezi kısmından işlem yapabilirsiniz. Paket değişikliği kaydı açmak isterken size önerilen paketler arasında seçim yapabilirsiniz, şu an aldığınız hız altyapınızın desteklediği stabil en yüksek hızdır. Daha yüksek bir paket çıkmıyorsa yine aynı yerde ''kampanya değişikliği'' kaydı açabilirsiniz.
Benzer içerikler
- pon ışığı yanmıyor
- snr margin kaç olmalı
- türknet kurulum ücreti
- vae fiber modem
- modemden cızırtı gelmesi
- statik ip
- turknete geçiş
- internetim çok yavaş
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X