Bildirim
Türknet 2 fatura.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni aboneysen ve ilk bunlar faturalarsa bir hata yoktur. Türknet ön ödemeli çalıştığı için bir ayın parasını önceden alıyor. İlk fatura ağustosa, ikinci fatura eylül ayı'na ait. Yeni kullanıcı değilsen faturalarda sorun vardır o zaman. -
ön ödeme derken, kullanmadığın ayın parasını mı alıyorlar ? -
Evet aynen öyle. Taahhüt olmadığı için öde-kullan yöntemini seçmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam teşekkürler. :) -
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle birşey yok, ilk faturanı kullanmadan çıkartıyorlar yani önden ödüyorsun zaten. 2. çıkan fatura hatalı iyi bir üslupla o.i.m den bildir silsinler. -
anlamadım. Kullanmadan fatura ödemedim ben. 05.08.2016 tarihinde kullanmaya başladım hatalı mı şimdi? -
-
Bende 10 ağustosda başlattım sizin gibi 2 fatura çıkarttılar, dediğim gibi sert bir dille yazdım ve birini sildiler. Anlamaktan aciz ve sorgulamayan yapıda olmayın arkadaşlar. Sorgulayın azcık ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcank
Bende 10 ağustosda başlattım sizin gibi 2 fatura çıkarttılar, dediğim gibi sert bir dille yazdım ve birini sildiler. Anlamaktan aciz ve sorgulamayan yapıda olmayın arkadaşlar. Sorgulayın azcık ya.
Nasıl sildiler? Neye dayanarak? Benim abonelik tarihim 13 ağustos, ben de iki fatura ödedim 37+60.
Şurayı incelerseniz zaten orda yazıyor ilk fatura nasıl çıkıyormuş.https://turk.net/sik-sorulan-sorular/fatura/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X