Şimdi Ara

Türknet 2 fatura.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizce bu faturalar doğru mu? yoksa sadece 52 tl mi olması gerekiyordu?

• Yeni aboneysen ve ilk bunlar faturalarsa bir hata yoktur. Türknet ön ödemeli çalıştığı için bir ayın parasını önceden alıyor. İlk fatura ağustosa, ikinci fatura eylül ayı'na ait. Yeni kullanıcı değilsen faturalarda sorun vardır o zaman.
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    ön ödeme derken, kullanmadığın ayın parasını mı alıyorlar ?
  • FLaMMiS F kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle. Taahhüt olmadığı için öde-kullan yöntemini seçmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler. :)
  • FLaMMiS F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey yok, ilk faturanı kullanmadan çıkartıyorlar yani önden ödüyorsun zaten. 2. çıkan fatura hatalı iyi bir üslupla o.i.m den bildir silsinler.
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt
    anlamadım. Kullanmadan fatura ödemedim ben. 05.08.2016 tarihinde kullanmaya başladım hatalı mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLaMMiS

anlamadım. Kullanmadan fatura ödemedim ben. 05.08.2016 tarihinde kullanmaya başladım hatalı mı şimdi?

hocam faturalarında problem yok.bende 20 ağustosta abonelik başlattım.bende de 2 fatura gözüküyor.23 tl lik faturam 20 ağustos - 1 eylül arası.59.99 olan faturam ise 1 eylül-30 eylül arası .turknet peşin ödemeli çalışan bir firma.

Türknet 2 fatura.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 9 Eylül 2016; 16:32:47 >

• Bende 10 ağustosda başlattım sizin gibi 2 fatura çıkarttılar, dediğim gibi sert bir dille yazdım ve birini sildiler. Anlamaktan aciz ve sorgulamayan yapıda olmayın arkadaşlar. Sorgulayın azcık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

Bende 10 ağustosda başlattım sizin gibi 2 fatura çıkarttılar, dediğim gibi sert bir dille yazdım ve birini sildiler. Anlamaktan aciz ve sorgulamayan yapıda olmayın arkadaşlar. Sorgulayın azcık ya.

Nasıl sildiler? Neye dayanarak? Benim abonelik tarihim 13 ağustos, ben de iki fatura ödedim 37+60.

Şurayı incelerseniz zaten orda yazıyor ilk fatura nasıl çıkıyormuş.https://turk.net/sik-sorulan-sorular/fatura/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.