Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 1 hafta içerisinde Türknete geçiceğim 50mbps alabileceğim gözüküyor fakat telefon kablosundan eve gelen kablo biraz eski elimde cat6 kablo var bunu bağlayabilir miyim, herhangi sıkıntı olur mu, ve önereceğiniz vdsl modem(200-300tl) var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknksptr -- 27 Mayıs 2017; 13:57:42 >
  • frknksptr F kullanıcısına yanıt
    Cat6 bağlayabilirsin. Herhangi 2 tane telini kullanman yeterli olur. Asus DSL16 başarılır bir modem tavsiye ederim.
  • Bende hız kesintisi geri geldi adeta, 72mbps civarlarında sonuç alıyordum speedtestte akkden önce, akk kalktıktan sonra 67mbps üzerine çıkamıyorum. Speedteste bir anda 72ye kadar fırlayıp yavaşça 67mbpsye düşüyor, hız kısıtlaması olduğu açıkca belli.
  • Adsl de devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Türknet'in haberi aylardır var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o sorunu 8 ay önceki mesajımda yazmışım şükür şimdi sorun yok herşey yolunda, tek sorun hiç dalgalanmayan snr değerleri bir aşağıya iniyor bir yukarıya çıkıyor telekom oyunu mu yoksa diye düşünmüyor değilim
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    SNR oynuyorsa hatta fiziksel olarak gürültü yani istenmeyen sinyaller geliyordur. Porttan modeme kadar gelen bakır kablonun bir yerinde mutlaka bir şey vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.