Şimdi Ara

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
9
Favori
38.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kesinti filan kalkmadı ilginç birde yapa altyapısı mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

Türknet 64 mbit paket kullanan varmı?

turknette 64 mbit yok. 24,32,50,76 ve 100mbit var.

Ana konusunda ''TurkNet 32/64/100 Mbps'e kadar Tüm hızlar 59,99 TL'' böyle yazıyor ama. İlginç :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

Türknet 64 mbit paket kullanan varmı?

turknette 64 mbit yok. 24,32,50,76 ve 100mbit var.

Yanlış bilgi, hattın ne kadar destekliyorsa o kadar hız tanımlanır. Ben sırasıyla 24,27,30,32,35 diye paketimi yükselttim bu zamana kadar ve şuan 35mbps kullanıyorum
  • Bende devam ediyor ne kalkması
  • Ufak hesaplarin pesine düsesim yok ama gördükce yazasim geliyor

Ben 75 mbit kullaniyorum.

Peki soruyorum süperonline vdsl 24 alanlar. speedtestte 23.50 görürken ben neden 22.70 e sabitim?
    E hani kalkmisti? yani neden 2.9 neden 3.0 degil? belki insanlarin sayi takintisi var hani deseler ki sen alamiyorsun gece 2 de 70 geliyor
  • Turknet kullanıyorum akk'ye girdim hızım 24mbps'ye düşürüldü 20-23 arası alıyorum ama genelde 16-23 arası geziyor yetiyor mu yetiyor gayet güzel

Türknet %20 hız kesintisi kalktı hayırlı olsun :)
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    Sorun sadece o değil 4 mbit olan upload hızı akk sonrası 2'ye sabitleniyor. Bir sorunu aşıyoruz ikinci bir sorun çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arseyus

Sorun sadece o değil 4 mbit olan upload hızı akk sonrası 2'ye sabitleniyor. Bir sorunu aşıyoruz ikinci bir sorun çıkıyor

Benim sikintilardan biriside o. hat dalgali. hem download tarafinda hem upload tarafinda

Yani 32 parca dosya aliyorum idm ile 9.1 gelirken bi anda 8.2 1 sn sonra tekrar 9

Upload dahada fazla 2 mbit ama stabil olarak türkiye harici 170 kb üzeri hic bir yere gitmiyor. Kaldi ki

eskiden 4096 ya limitlenen upload suan 4093 e düsürüldü.
    Eğer dalgalanma olayı anladığım şekilde ise en kötüsü bende demektir. Youtube video indirirken 9 Mbit sabit indirmesi gerekiyor iken 4 oluyor 6 oluyor sonra 9 oluyor tekrar iniyor çıkıyor yani dengesiz bir indirme şekli var sadece youtube değil bir çok site aynı şekilde.

Daha önce 32 mbit Tttnet kullanıyordum en ufak bir hız dalgalanması yoktu malesef Türknet ile böyle bir sorun var.

Yalnız dosyaları part halinde indirdiğimde mevcut 70 mbit internetin tamamını kullanabiliyor ancak tek part halinde indirirken stabil bir hız yok hep bir dalgalanma var.

Ben bunu alt yapı sorunu sanıyordum galiba yine yazılımsal bir hata..
  • quote:

Eğer dalgalanma olayı anladığım şekilde ise en kötüsü bende demektir. Youtube video indirirken 9 Mbit sabit indirmesi gerekiyor iken 4 oluyor 6 oluyor sonra 9 oluyor tekrar iniyor çıkıyor yani dengesiz bir indirme şekli var sadece youtube değil bir çok site aynı şekilde.

Daha önce 32 mbit Tttnet kullanıyordum en ufak bir hız dalgalanması yoktu malesef Türknet ile böyle bir sorun var.

Yalnız dosyaları part halinde indirdiğimde mevcut 70 mbit internetin tamamını kullanabiliyor ancak tek part halinde indirirken stabil bir hız yok hep bir dalgalanma var.

Ben bunu alt yapı sorunu sanıyordum galiba yine yazılımsal bir hata..

Aynen tüm sitelerde bi 9 mbye geliyo bi 8.2 ye düsüyo bi 9 a tekrar cikiyo bi 7.6 ya düsüyo acaba karsi sunucular mi sikintili diye düsünmeye basladim.

ve dogru bende dsmart 16 daydim sürekli stabil ayni hizi alabiliyordum türknette biraz dalgalanma var yani anlik
    ve sunuda söyleyeyim part part indirirken sorun yok dogru. ama mesela idm ile aliyorsunuz
    tam ayni anda 16 parca ya 3 tane actin.. google.com acilmiyor bile indirmeyi acinca gezme isini unutmak gerekiyor tam hiz aliyorsan hic bir yeri acamiyor duruma geliyorsun ama pingler normal yani 15 20 artiyo maximum 5 ise.

Altyapi sorunu mu? olabilir aslinda. cünkü mesela türknetin kendi sunucusundan hiz testi yapiyorum 9.0 mb gözüküyor. ama mesela süperonline istanbula 65 mbiti gecemiyorum bile türknetin yönlendirmeleriyle ilgisi olabilir ama bu 7 sene öncede ayniydi. ben o zamanda kullandim bunu dsmart iyi fiyat verdi diye gecmistim ki orada bu tarz sorunlari hic yasamadim adam 0.60 kb de verse sürekli ayniydi

• Arseyus kullanıcısına yanıt
    Evet bu hız dalgalanma sorunu maalesef var bende sizin gibi düşünüyorum galiba bu sorun yazılımsal bir sorun, ama bunu turknet yönetimine nasıl anlatmalıyız da düzeltilmesini sağlamalıyız bunu düşünmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber tech

Evet bu hız dalgalanma sorunu maalesef var bende sizin gibi düşünüyorum galiba bu sorun yazılımsal bir sorun, ama bunu turknet yönetimine nasıl anlatmalıyız da düzeltilmesini sağlamalıyız bunu düşünmeliyiz

Video cekip tüm sosyal medyaya yayalim linkide müsteri hizmetlerine yollariz?
    Evet bu olabilir başka neler yapılabilir düşünelim
    Gezinme olayında sorun yaşamamak için IDM'de Hız sınırlayıcı kısmına istediğin bir hız aralığı vererek nette rahat dolaşabilirsin yani şuan için en iyi çözüm bu.

Olayın ne sunucu ne dns ile hiç bir alakası yok malesef tek part halinde inen dosya'da dalgalanma olduğu çok açık.

Herşeye rağmen Türknet'in iyi yönleri olumsuz yönlerinden çok daha fazla. Ortalık biraz sakinleşsin ilerleyen zamanlar'da dalgalanma olayını dile getiririz.
  • quote:

Gezinme olayında sorun yaşamamak için IDM'de Hız sınırlayıcı kısmına istediğin bir hız aralığı vererek nette rahat dolaşabilirsin yani şuan için en iyi çözüm bu.

Olayın ne sunucu ne dns ile hiç bir alakası yok malesef tek part halinde inen dosya'da dalgalanma olduğu çok açık.

Herşeye rağmen Türknet'in iyi yönleri olumsuz yönlerinden çok daha fazla. Ortalık biraz sakinleşsin ilerleyen zamanlar'da dalgalanma olayını dile getiririz.

Sorunda burada zaten. hiz limitinden mesela 9 mb hat geliyor 8 mb al 1. mb birak yapiyorum cfosspeed programi yüklü giden mb yine 9.0 yine donuyor yani

Yok yani suanlik idare ediyor zaten ama uzun vadede düzeltilse ve beklemeyi kesse cok mütesekkür oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

Benim sikintilardan biriside o. hat dalgali. hem download tarafinda hem upload tarafinda

Yani 32 parca dosya aliyorum idm ile 9.1 gelirken bi anda 8.2 1 sn sonra tekrar 9

Upload dahada fazla 2 mbit ama stabil olarak türkiye harici 170 kb üzeri hic bir yere gitmiyor. Kaldi ki

4096 4093
    Bu kadar kucuk hesaplarin adami da olunur mu be...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

quote:

4096 4093
    Bu kadar kucuk hesaplarin adami da olunur mu be...

4093 kbps yi tam versin bana gikimi cikarirsam ne olayim :) Benim kizdigim upload bi 300 geliyo bi 400 geliyo bi anlik 550 yi görüp düsüyor.

stabil gelse ben 3000 e okeyim yani. zaten stabil vermiyorsun onuda kesmeye ne gerek var? :)

Bir gün şöyle bir konu açıcaz ; Türknet hız dalgalanması kalktı hayırlı olsun :)))
  • quote:

Bir gün şöyle bir konu açıcaz ; Türknet hız dalgalanması kalktı hayırlı olsun :)))

Ahahaha o günü bekliyorum
  • 1 Mayıs'tan bu yana dün gece ilk kez kontrol ettim aceba turknet gece nasıl bir hız veriyor bir bakayım dedim, hattıma 75 mbps tanımlı dün gece hız testi ölçüm sonuçlarında 68-69 mbps hız çıktı yani turknet sorunsuz şekilde 75 mbps'yi veriyordu ve kendi söyledikleri gibi hattınıza ne tanımlıysa o hızı veriyoruz dedikleri de doğru çıktı, akşam saatlerinde olan dalgalanmadan da eser yoktu o zaman kullanımın arttığı saatler hızın düştüğü de ortaya çıkmış oldu peki bu durumdan turknet yönetiminin haberi yok mu buna bir çare bulmayı düşünüyorlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.