Şimdi Ara

Türknet 8 gündür fiber kesintisi ısrarla gelmeyen ekip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, apartmanımda 16 yıldır kesintisiz abonesi olduğum FTTH altyapılı superonline kullanıyordum 10 yıldır aynı hızı verdikleri için (100) ün de altında, bende apartmanına sene başında gelen türknet gigafiber'e geçtim 21 nisan tarihinde internet kesintisi oldu 30 defa kayıt açtım ısrarla bir kez bile arıza için gelmediler her aradığımda ekipler yalan beyanda bulundular, 2 kez eve randevu verildi verilen saatlerde gelinmedi arayıp bildirdim son aramamda (28 nisan) eve geldiklerini bizim evde olmadığımızı bildirmişler, böyle sahteker firma görmedim. BTK ya an itibariyle şikayet ettim bilerek aboneliğimi fes etmiyorum sonuçlanıp ceza almalarını bekliyorum siz siz olun bu firmaya geçmeden 2 kez düşünün, her aradığımda farklı bir yalan yok benden önceki arkadaşlar kayıdı excel'e açmış ben online siteye açacağım, yok arkadaş eliyle manuel kapatmış yeni kayıt açacağız vs diye onlarca yalan duydum ses kayıtları onlarda mevcut.

@TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 28 Nisan 2025; 22:58:55 >

• Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Konuyu tüm detaylarıyla ekibimize ilettik. Kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçip destek olacağız. Ekip arkadaşlarımız size ulaşacaktır. Konuyu titizlikle takip edeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

BTK ya şikayet açtıktan hemen sonra genel merkezden aranıp ekip geldi düzeltti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.