Şimdi Ara

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
13.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizde yine iyileşme olmuş. Ben Adsl de 13Mbit alıyordum VDSL e geçiş sonrası hala 13Mbit alıyorum. 30-32 olsa ona da razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Sizde yine iyileşme olmuş. Ben Adsl de 13Mbit alıyordum VDSL e geçiş sonrası hala 13Mbit alıyorum. 30-32 olsa ona da razıyım.

bize hala port yok!!
  • 2.5 yıllık türk net kullanıcısıyım. Türktelekom ve Vodafone bölgende VDSL var diyor. TürkNeti arıyorum bölgemde VDSL var geçiş yaparmısınız diye altyapınız yok desteklemiyor diyor kime inanmalıyım.Alt yapı Türktelekoma ait yalan söyleyecek değiller sanırım.
  • Merhaba,
    Modemin arayüzünde HatModu VDLS2 yazıyor ve hat değerleride yaklaşık 43mbit olduğu görülüyorsa, VDSL'e geçiş yapılabilir mi hatta sinyal var demek oluyor mu ?

Ekran GÖrüntüsü;http://prntscr.com/drg4g9

Aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanja -- 4 Ocak 2017; 19:16:26 >
  • Selamlar doominsert

Türktelekom vdsl aboneliğinden türknet'e geçiş yaptım başvuruda Adsl olarak çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım altyapınız vdsl desteklemediğiniz için Adsl çıkıyor dedi. Madem desteklemiyorsa şuanda nasıl vdsl kullanıyorum dedim. Kem küm cevap veremedi. Birkaç kere aradım hep desteklemiyor denildi ve Adsl olarak başvurun daha sonra vdsl e kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz dediler ve peki diyerek geçişi yaptım. Şuanda hala desteklemiyor denilmekte. Ben aramaktan bıkmadım sürekli arıyorum. Bir aramamda çıkan görevli binanızda vdsl kullanan varsa bunu türktelekoma bildiririz geçiş yaparsınız dedi. Komşumun vdsl kullandığı müşteri numarasını alıp tekrar aradım kayıt açtılar. Sonuç gene altyapınız desteklemiyor. Ben de vdsl kullanıyordum zaten siz Adsl e geçirdiniz diyorum hala altyapınız desteklemiyor dendi. En son aramamda çıkan müşter temsilcisi bana bir örnek ile durumu anlattı saha dolabında 100 porttan 40 tanesi vdsl oluyorsa bunun 5 tanesini türknete veriyorlar daha fazlasını vermiyorlar diye bir açıklama yaptı. Dedim talepte bulunun Port tahsis etsinler diye. Net bir cevap veremedi. Bu durumda benim nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: olmezugur

Selamlar doominsert

Türktelekom vdsl aboneliğinden türknet'e geçiş yaptım başvuruda Adsl olarak çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım altyapınız vdsl desteklemediğiniz için Adsl çıkıyor dedi. Madem desteklemiyorsa şuanda nasıl vdsl kullanıyorum dedim. Kem küm cevap veremedi. Birkaç kere aradım hep desteklemiyor denildi ve Adsl olarak başvurun daha sonra vdsl e kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz dediler ve peki diyerek geçişi yaptım. Şuanda hala desteklemiyor denilmekte. Ben aramaktan bıkmadım sürekli arıyorum. Bir aramamda çıkan görevli binanızda vdsl kullanan varsa bunu türktelekoma bildiririz geçiş yaparsınız dedi. Komşumun vdsl kullandığı müşteri numarasını alıp tekrar aradım kayıt açtılar. Sonuç gene altyapınız desteklemiyor. Ben de vdsl kullanıyordum zaten siz Adsl e geçirdiniz diyorum hala altyapınız desteklemiyor dendi. En son aramamda çıkan müşter temsilcisi bana bir örnek ile durumu anlattı saha dolabında 100 porttan 40 tanesi vdsl oluyorsa bunun 5 tanesini türknete veriyorlar daha fazlasını vermiyorlar diye bir açıklama yaptı. Dedim talepte bulunun Port tahsis etsinler diye. Net bir cevap veremedi. Bu durumda benim nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim

Porttan kaynaklı bir sorun olduğunu söylemişler size demekki bütün vdsl portları dolmuş TürkNet için

• bu turknet benimle kafa buluyor galiba?

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Bu probleme çözüm bulabildiniz mi ?
  • hayır hala speedtestte sonuçlar 12-13 mbps aralığında,
    hatta az önce yaptığım test 20 ping, 11 mbps download, 0,6 mpbs upload çıktı.
    müşteri hizmetlerine sorduğumda, hattınızda sıkıntı yok 50 mbit görünüyor diyor.
    kafayı yememek elde değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 5 Ocak 2017; 17:55:51 >
  • doominsert ten ses çıkmayınca dayanamayıp online işlemlerden şikayet oluşturdum dün akşam.

Bugün aradılar ve VDSL e geçiş için sistemde kayıt oluşturdular. MH. şuan ADSL kullanıyorunuz diyor bir türlü VDSL olduğuna ikna edemedim. AKşam eve geldim hız testi yaptım hemen sonuç değişmemişti ama modemi restart etmem ile birlikte yeniden hız testi yaptım ve artık 50Mbit hız alıyorum.

Teşekkürler Türk.net !

Daha 7-8 ay öncesine kadar aynı bakır kablodan diğer ISP de ADSL ile 8Mbit alırken Türknete geçip 13Mbite terfi etmiştim. Şimdi de VDSL e terfi edip 50Mbit e çıktım.

• quote:

doominsert ten ses çıkmayınca dayanamayıp online işlemlerden şikayet oluşturdum dün akşam.

Bugün aradılar ve VDSL e geçiş için sistemde kayıt oluşturdular. MH. şuan ADSL kullanıyorunuz diyor bir türlü VDSL olduğuna ikna edemedim. AKşam eve geldim hız testi yaptım hemen sonuç değişmemişti ama modemi restart etmem ile birlikte yeniden hız testi yaptım ve artık 50Mbit hız alıyorum.

Teşekkürler Türk.net !

Daha 7-8 ay öncesine kadar aynı bakır kablodan diğer ISP de ADSL ile 8Mbit alırken Türknete geçip 13Mbite terfi etmiştim. Şimdi de VDSL e terfi edip 50Mbit e çıktım.

hat değerlerin nasıl?
    49mbit iyiymiş.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerim şu şekilde;
    noise margin upstream: 26 db
    output power downstream: 8 db
    attenuation upstream: 0 db
    noise margin downstream: 6 db
    output power upstream: 14 db
    attenuation downstream: 14 db
  • quote:

Hat değerlerim şu şekilde;
    noise margin upstream: 26 db
    output power downstream: 8 db
    attenuation upstream: 0 db
    noise margin downstream: 6 db
    output power upstream: 14 db
    attenuation downstream: 14 db

noise margin downstream çok düşük. gün içerisinde kopma yapabilir.
  • VDSL geçişi sonrası ilk faturamda "Paket Değişikliği Farkı 9.00 TL" olarak bir fark gördüm.

Geçiş yapan arkadaşlara aynı şekilde bu ücreti faturada gördüler ve ödediler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 10 Ocak 2017; 10:22:0 >
  • Bende Zyxel VMG3312-B10A marka modem bulunmakta , VDSL modu var modemin fakat nasıl VDSL moduna alacağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Türknet abonesi değilim fakat abone olma kısmından hattımın VDSL desteklediğini öğrendim , vodafone un sorgulamasında da VDSL alabilirim ibaresiyle karşılaştım . Yardımcı olabileceklerden şimdiden teşekkürler !
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    VDSL sinyali almıyosanız VDSL moduna almaızın bir faydası olmayacaktır.

Şu mesajda ekran görüntüsü koyduğum ayarları uygulamaya çalışın;
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122878051
  • quote:

VDSL sinyali almıyosanız VDSL moduna almaızın bir faydası olmayacaktır.

Şu mesajda ekran görüntüsü koyduğum ayarları uygulamaya çalışın;https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122878051

Cevap için teşekkürler fakat benim genişbant ekranında sizde olan seçenekler mevcut değil , nereden yapılcağını anlamadım ama kurcalarsam bularım herhalde .
    http://prntscr.com/dyxuvj
    http://prntscr.com/dyxxu1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jrsmurfs -- 22 Ocak 2017; 22:0:20 >

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    İlk koyduğunuz ekran görüntüsünde, üstte "Yeni bir WAN Arayüzü Ekle" butonuna tıklayıp açılan ekrandan oluşturabilmeniz lazım.
  • 50 mbps hız destekliyor deniyor hattınız turknet müşteri hizmetleri bizim tarafımızdan bir kısıtlama yok diyor mh

test wifi ile yapılmıştır

kablo ile bağlı olarak yapılan test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 23 Ocak 2017; 23:4:22 >

• quote:

doominsert ten ses çıkmayınca dayanamayıp online işlemlerden şikayet oluşturdum dün akşam.

Teşekkürler Türk.net !

Hocam internet hattının çıkış kablosu bumu benim bina 100 mbs üstü altyapı destekliyor ama evdeki hat bu 4 kablolu cat5 kablo bağlamak istiyorum cat5 de 8 kablo var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.