Şimdi Ara

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
13.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yeni geçtim dun aktif oldu ve yapada değilsiniz dediler hat 51 destekliyor normalde ama o hızı verinde kopuyor sürekli (eski isslerdeki kulanımlarından tecrübe ile sabittir) 38 mbit hız tanımlanmış bana. aradım sordum yapa için benim ablam da turknet kullanıcısı ve gecen hafta arandı ve kotasıza geçirildi aramızda 500-600 metre mesafe vardır tahminen ve tek santral var ama bana sizin bağlı oldugunuz santralde yapa alt yapısı yok diyorlar. numarasını verdim bakın dedim ikimizde aynı santralden mi hizmet alıyoruz diye. biz bunu göremiyoruz diyor. iss bunu nasıl göremez. bu nasıl iş anlamadım valla. mh ile görüşmelerimde de her aradığım ayrı sey soyluyor. biri diyor başlangıçta yapa olarak başlamıyor yeni aboneler ama onuuzdeki günlerde geçisiniz olur sistem tarafından aranırsınız diyor. diğeri yapa yok çalışmalarımız devam ediyor diyor. sanırsam bu 20 nisandaki sorgu zamanına kadar oturmayacak bazı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 30 Mart 2017; 9:50:44 >
  • bluees kullanıcısına yanıt
    Kablosuz ile yaptıysanız testi, değerler normal.
    Kablolu test ettiğinizde daha yüksek değerleri göreceksinizdir diye tahmin ediyorum.

Ben kablosuzun 150Mbit hızına güvendim ama 20-25Mbit i geçemiyordum. Kabloluda 50Mbit i görüyorum hız testinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Kablosuz ile yaptıysanız testi, değerler normal.
    Kablolu test ettiğinizde daha yüksek değerleri göreceksinizdir diye tahmin ediyorum.

Ben kablosuzun 150Mbit hızına güvendim ama 20-25Mbit i geçemiyordum. Kabloluda 50Mbit i görüyorum hız testinde.

Evet hocam kablosuz ile yaptim. Hatta evdeki tablete teamviewer ile baglanip yaptim. Bende o yuzden fazla guvenmiyorum. Fakat test ederken tablet modemin hemen yanindaydi.
  • bluees kullanıcısına yanıt
    En saglikli sonucu kablo ile alirsiniz. Kablosuzu 150, 300 mbps hizlari tamamen teorik. Kablosuzda aktarim 25 mbiti gecmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu meaajımız bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl geçiş için internetim kesildi ve 3 işögünü dediler yalnız ben bağlatırken anlık bir kesinti olacak denmişti nasıl bir çelişki anlamadım hafta sonu bu açılana kadar 5 6 gün geçecek internetim kesik bir şekilde o kadar bekleyemem bütün işlerim yarım kaldı nasıl bir çözüm bulabiliriz buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.