Şimdi Ara

Türknet Aktifleşmeyen Hizmeti İptali Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turknet hizmetimin başlamadan iptal edilmesini istiyorum, 3 gündür internetsizim, aradığım zaman muhattab olmuyorlar, evraklarım kargo tarafından teslim edilmesine rağmen aktifleştirmiyorlar ve yetkili ile görüşmek istediğimi belirtmene rağmen biz yardımcı olalım diyorlar. Nasıl iptal edebileceğime dair bilgi de vermiyorlar. Gerçekten SOL hizmetimi iptal ettiğim için pişman ettirdiler beni. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut dsl aboneliğiniz varsa neden iptal ettirdiniz ki? İşletmeci değişikliği şeklinde yapsaydınız internetiniz kesilmezdi.
  • Port değişsin diye yaptım, hatta sol fiber de bağlandı binaya, eşşeklik ettik işte, tavsiye etmem artık kimseye turknet...
  • ayapagan A kullanıcısına yanıt
    Her iss'de ilk bağlantı sıkıntılı, 3 gün çok kısa bir süre
  • Ben internet üzerinden iş yapıyorum, şuan mobil kota pert, evraklarım ulaşmış, taratıp onay verecekler, yıl 2017 olmuş, başvuru yaptığımın ertesi sabahı TT geldi hattı çekti sinyal verdi. TT tarafında bi sorun olsaydı inan ki beklerdim, inovasyonel bi girişimcilik yap, gaza gelsin millet, sonra arkasında durma, 3 gün çok uzun bi süre gerçekten..
  • ayapagan A kullanıcısına yanıt
    Sol fiber geldiyse dsl ile uğraşmak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Turkneti iptal edebilirsem öyle yapacam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekomun fiberi var binamda. 35mbps selfy tarifesini aldım. 9 gün oldu bekliyorum. Hala ne arayan ne de soran var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DneBandim -- 26 Eylül 2017; 11:19:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna beklemeyin, turknet'in tt ile fiber anlaşması yok sadece iki telli telefon kablosu üzrinden dsl olarak hizmet verebilir.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Eksik yazmışım benim hatam. Türk telekom fiber olam binama türk telekom tarifesi için abone oldum :D

Türk telekomu bekliyorum yani. Babamın evine türkneti 3 günde bağlamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizin hizmetiniz ile ben ilgilenerek size bilgi vermek istiyorum. Hizmetinize ulaşmam için sistem üzerinden kayıtlı olan GSM numaranıza ihtiyacım var. PM üzerinden yaşadığınız sorununuzla birlikte iletir misiniz?
  • PM dönüş yapmıyorsunuz ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.