Bildirim
TÜRKNET Aktivasyon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değişir, 22 saatte bağladıkları oldu, 2 günde oldu, 1.5 ayda bağlayamadıkları oldu -
Hala gelmedi. bu hafta gelmezse iptal dilekçemi yazıp yolluyorum -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:43:38 > -
telekomdakiler kablonun ucunu uygun yere takınca sana sms gelecek, bağladık, bu da kullanıcı adı ve şifren diye. o zaman aktivasyon tamamlanacak. -
Önereceğiniz iss var mı -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:43:39 > -
Benimki 2 gün sürmedi ve şu anlık memnunum. -
Belgeler ulaştıktan sonra mı 2 gün sürüyor? Bugün belgelerim ulaşmış görünüyor türk.net'e.quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Benimki 2 gün sürmedi ve şu anlık memnunum. -
Merhaba, şuan hizmetiniz aktif hale geldi mi? Normal şartlarda belgeler elimize ulaştıktan 3-5 iş günü içerisinde aktivasyon işlemlerinizi tamamlıyoruz ancak bazı durumlarda altyapısal sorunla karşılaşırsak bu durumlar biraz daha uzun sürebiliyor. Eğer hala hizmetiniz aktif hale gelmediyse bana PM üzerinden ulaşır mısınız? -
Evet aynen öyle hocamquote:
Orijinalden alıntı: Cella
Belgeler ulaştıktan sonra mı 2 gün sürüyor? Bugün belgelerim ulaşmış görünüyor türk.net'e.
Alıntıları Göster -
Bugün saat 4 civarlarında geldi -
Edit:
Bugün saat 4 sularında geldi pc bozuk olduğu için tam hızına bakamıyorum ama mobilde 20-25 arasında geziyor.
35 mbpslik pakete aboneyim -
Türk telekom'u aradığımda böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor. Acaba aktivasyonum tamamlanmış mıdır? -
Merhaba, kablosuz bağlantılarda hızınızın tanımlanan hızdan düşük çıkması normal karşılanabilir. En sağlıklı verileri kablolu olarak hız testi yaparak gözlemleyebilirsiniz. -
Merhaba, isterseniz aktivasyon durumunuzu kontrol edip size detaylı bilgi verebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı veya müşteri numaranızı iletir misiniz? Kontrol edip size bilgi vereyim. -
PM attım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- upload hızı kaç olmalı
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- snr margin kaç olmalı
- modemden ses gelmesi
- türknet kurulum ücreti
- internet hızlandırıcı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- en iyi internet
- turkcell abone sayısı
- turknete geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X