Şimdi Ara

TÜRKNET Aktivasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 gündür aktivasyon sürecimde bu var bu daha ne kadar sürer bir bilgisi olan var mı müşteri temsilcilerini aradığımda bugün yarın diye geçiştiriyorlar

TÜRKNET Aktivasyon

• Değişir, 22 saatte bağladıkları oldu, 2 günde oldu, 1.5 ayda bağlayamadıkları oldu
  • Hala gelmedi. bu hafta gelmezse iptal dilekçemi yazıp yolluyorum
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:43:38 >
  • telekomdakiler kablonun ucunu uygun yere takınca sana sms gelecek, bağladık, bu da kullanıcı adı ve şifren diye. o zaman aktivasyon tamamlanacak.
  • Önereceğiniz iss var mı
  • kkk33 K kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:43:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet VDSL Geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki 2 gün sürmedi ve şu anlık memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Benimki 2 gün sürmedi ve şu anlık memnunum.
    Belgeler ulaştıktan sonra mı 2 gün sürüyor? Bugün belgelerim ulaşmış görünüyor türk.net'e.
  • Merhaba, şuan hizmetiniz aktif hale geldi mi? Normal şartlarda belgeler elimize ulaştıktan 3-5 iş günü içerisinde aktivasyon işlemlerinizi tamamlıyoruz ancak bazı durumlarda altyapısal sorunla karşılaşırsak bu durumlar biraz daha uzun sürebiliyor. Eğer hala hizmetiniz aktif hale gelmediyse bana PM üzerinden ulaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cella

Belgeler ulaştıktan sonra mı 2 gün sürüyor? Bugün belgelerim ulaşmış görünüyor türk.net'e.

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle hocam
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugün saat 4 civarlarında geldi
  • Edit:

Bugün saat 4 sularında geldi pc bozuk olduğu için tam hızına bakamıyorum ama mobilde 20-25 arasında geziyor.

35 mbpslik pakete aboneyim
  • Türk telekom'u aradığımda böyle bir kullanıcı bulunamadı diyor. Acaba aktivasyonum tamamlanmış mıdır?
  • kkk33 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kablosuz bağlantılarda hızınızın tanımlanan hızdan düşük çıkması normal karşılanabilir. En sağlıklı verileri kablolu olarak hız testi yaparak gözlemleyebilirsiniz.
  • Cella kullanıcısına yanıt
    Merhaba, isterseniz aktivasyon durumunuzu kontrol edip size detaylı bilgi verebilmem için PM üzerinden GSM numaranızı veya müşteri numaranızı iletir misiniz? Kontrol edip size bilgi vereyim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.