Şimdi Ara

türknet müşteri temsilcisine bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi maruzatım var ama müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, yok oraya bas yok buraya bas diyor sorunumu bir türlü anlatamadım dün 35mbit den 75mbite paketimi yükselttim ama halen geçiş sağlanmadı

• Türknet'in müşteri hizmetleri teknik işlere bakmaz hocam destek kaydı açın sistemde 75'e geçiş sağladım fakat aktif olmadı diye. Dönüş yaparlar 24 saat içerisinde size.
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    ilk zaman hemen bağlanıyordum ne zaman müşterisi oldum uğraştırmaya başladılar yani
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Turknet de 1 yıldan fazladır teknik için MH yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet böyle imkansız ulaşabilmen. Yanlış yapıyorlar bence. Millet deli oluyor.

• MH yok. Zaten MH'ye de gerek yok bence. Özellikle de böyle basit konular için. Destek kaydı açıyorsun sorunu çözüyorlar, ya da seni arıyorlar. Seninki de zaten çok basit bir işlem, bu yüzden 12 saat içinde halledilir.

Online işlemlerden Destek Kaydı Oluştur > Ek Hizmetler ve İşlemler İle İlgili Destek İstiyorum > Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum > Hayır'ı Seçin > Tarife / Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum > Destek Kaydı Oluştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadio

MH yok. Zaten MH'ye de gerek yok bence. Özellikle de böyle basit konular için. Destek kaydı açıyorsun sorunu çözüyorlar, ya da seni arıyorlar. Seninki de zaten çok basit bir işlem, bu yüzden 12 saat içinde halledilir.

Online işlemlerden Destek Kaydı Oluştur > Ek Hizmetler ve İşlemler İle İlgili Destek İstiyorum > Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum > Hayır'ı Seçin > Tarife / Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum > Destek Kaydı Oluştur
    evet hocam çok basit, o kadar basit ki böyle keyiften bekletiyorlar :)

türknet müşteri temsilcisine bağlanamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet Bağlan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Paket değiştirmek için 2 gün beklenir mı ? Turk Telekom kullanıyorum online islemlerden degistiyorum anında geçiş yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 16 Ocak 2020; 13:8:8 >
  • Valla ben en az 4-5 kez paket değiştirdim. 35'den 50'ye, 50'den 35'e bir çok kez değiştirdim. Hepsinde de online işlemler üzerinden destek kaydı açtım, gün içinde veya ertesi gün içinde paketim ve hızım değiştirildi. Tabi bunların üzerinden en az 1-2 ay geçti. Sonradan paket değişikliği için prosedür vs. değiştiyse onu bilemiyorum.

Türknet'de bir sorununuz olduğunda arayıp destek kaydı açmak yerine online işlemlere girip oradan destek kaydı açın çünkü orada yaşadığınız sorunu en ince detayına kadar yazabiliyorsunuz. Böylece sorunun çözümü daha kısa sürede hallediliyor.
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ben kullanır iken vardı ö zamanlar 150 Gb ain veriyordu ö zamanlar kral gibi idi turknet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Teknik konular harici yine MH var. Teknik için oim diyor. 0212 li numara ile MH yine var

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Paketlikligi anında olmuyor ve paket değiştirmek için beklemeyi düşünmüyorum Turk Telekom da anında paket değişkenliği oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 16 Ocak 2020; 23:41:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Aslında otomatik yapılabiliyor o. Sadece Turknet yapamıyor. Manuel elle yapıyorlar diye tahmin ediyorum

• Türknetin müşteri temsilcisi yok ki. Turknetin temsilcisi yok. Sen beni çıldırtmak mı ıstiyorsun. Temsilcin yok senib

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler nasıl temsilcisi yok bugün ben 10 dkka içerisinde bağlandım müşteri temsilcisine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 02127034371 i ara bekle 10 sn de bağlanılıyor...
  • Merhaba, paket değişikliği 3 iş günü içerisinde gerçekleşiyor. GSM numaranızı PM üzerinden iletin. Kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Müşteri hizmetleri yok ki nereye bağlanacaksın ?
  • sabah 10 dan beri interentimi kestiler bilerek yapıyorlar burada eğer hız sorunu vs yazarsan yazma diye interneti önce yavaşlatıp süründürüyorlar sonra devam edersen komple keserek gözdağı veriyorlar böyle bir firma türknet.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapadan-vae-gecirmiyor--141813178#141924423
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.