Şimdi Ara

TürkNet alabileceğim maksimum hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese merhabalar. TürkNet'e yeni geçecek bir kardeşinizim. Size öncelikle yaşadığım olayı anlatacağım ve danışacağım. 9 Ekim gece 4 saatlerinde TürkNet'ten altyapı sorguladığımda 50mbps,diğer sitelerden sorguladığımda 56mbps VDSL altyapı görünüyordu. Neyse, 10 Ekim sabahı beni TürkNet'ten aradılar. Altyapımın 16mbps göründüğünü söylediler. Ben de gece sorgulattığımda 50 görünüyordu dedim. Onlar da merak etmeyin altyapınız en fazla kaç veriyorsa siz o kadar alırsınız dediler. Ön başvuruyu yaptım, daha sonrasında sitelerde altyapım yok görünmeye başladı. Önce bunu anlamadım ama internetkutusu ve NetSpeed üzerinden sorgulattığımda internetkutusu sitesinde altyapım vdsl2 görünüyor ama boş port yok görünüyor. NetSpeed'te ise altyapı bilgisini göremiyorum ve boş port yok görünüyor. Ekran görüntülerini bırakacağım. Yani anladığım kadarıyla son portu bana ayırmışlar. Ama benim çözemedim mesele,benim TürkNet online işlemlerde görünen paketim 16mbps. Altyapım 50 destekliyorsa ben yine 50 alır mıyım yoksa 16 mbps maksimum sınır mı? Bir de başka bir arkadaş 16 görünüyorsa ADSL bağlarlar demişti, doğru mudur? Bunu müşteri hizmetlerini arayarak vs. öğrenme şansım var mı varsa VDSL bağlanmasını özel olarak talep edebilir miyim?

• Merhaba, eğer boş VDSL portu varsa size VDSL hizmeti verebiliriz ama yoksa 16 Mbps' te kadar ADSL hizmeti kullanırsınız. Ekiplerimiz boş port kontrolü yapacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bende ucgun oldu geceli Telekomdan Türk nete gcdim gecme nedenim Telekomdan 35 mb hizda 22 filan almamdi arkdasimin onerisiyle Turk nete geceyim dedim 50 mb hiza 40 45 aliyom dedi bende basvurdum gecdim 50 mb hiza ama aldigim.hiz 20 mb hizi bile zor geciyo telekomdan.bile kotu telekomda 35 mb bazen 30 aliyodum destek kaydi olustrdum 1 gun sonra donduler sizin orasi en fazla 24 mb hiz alabiliyo diolar iyde telekomda 30 mb hiz aliyodum 1 aydan sonra cikicam 50 mb parasi veriyorum 20 zor aliyorum 35 filan alsam yine neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

56781324

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, dün verdiğiniz bilgiler ile birlikte net uzmanımıza önceliğinizi ilettim. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.