Herkese merhabalar. TürkNet'e yeni geçecek bir kardeşinizim. Size öncelikle yaşadığım olayı anlatacağım ve danışacağım. 9 Ekim gece 4 saatlerinde TürkNet'ten altyapı sorguladığımda 50mbps,diğer sitelerden sorguladığımda 56mbps VDSL altyapı görünüyordu. Neyse, 10 Ekim sabahı beni TürkNet'ten aradılar. Altyapımın 16mbps göründüğünü söylediler. Ben de gece sorgulattığımda 50 görünüyordu dedim. Onlar da merak etmeyin altyapınız en fazla kaç veriyorsa siz o kadar alırsınız dediler. Ön başvuruyu yaptım, daha sonrasında sitelerde altyapım yok görünmeye başladı. Önce bunu anlamadım ama internetkutusu ve NetSpeed üzerinden sorgulattığımda internetkutusu sitesinde altyapım vdsl2 görünüyor ama boş port yok görünüyor. NetSpeed'te ise altyapı bilgisini göremiyorum ve boş port yok görünüyor. Ekran görüntülerini bırakacağım. Yani anladığım kadarıyla son portu bana ayırmışlar. Ama benim çözemedim mesele,benim TürkNet online işlemlerde görünen paketim 16mbps. Altyapım 50 destekliyorsa ben yine 50 alır mıyım yoksa 16 mbps maksimum sınır mı? Bir de başka bir arkadaş 16 görünüyorsa ADSL bağlarlar demişti, doğru mudur? Bunu müşteri hizmetlerini arayarak vs. öğrenme şansım var mı varsa VDSL bağlanmasını özel olarak talep edebilir miyim? |
Bildirim