Merhaba arkadaşlar. Malumunuz TurkNet'in son yaptığı zamdan dolayı ben de çözüm önerileri aramaktayım. Bu konuda tavsiyenize ihtiyacım var. Altyapım TürkTelekom altyapısı üzerinden almış olduğum 100 MBit VDSL2 Hizmeti verebiliyor. En güzeli de hat değerlerim iyi olduğu için tam olarak 100 Mbit hız alabiliyorum VDSL2 ile. Sizden ricam son gelen bu zamdan korunmak için ne yapabilirim. Taahhüt verip 2023 Haziran ayına kadar 149 TL fiyattan kullanmak da bir seçenek tabiki ama eğer aynı hizmeti daha ucuza başka ISS den de alabiliyorsam öncelikli olarak onu da denemek isterim açıkçası. Ben 10 TL ek ücret verip Heryöne (Yurtdışı sabit hatlar da dahil) 1000 dk olan Sabit Hat telefon hizmetini de kullanıyorum ve bu benim işime yarıyor diyebilirim. Geçmek istediğim ISS böyle bir seçenek de sağlıyor olmalı. Sizden ricam,
Bu saymış olduğum hizmetleri TurNet'ten daha uyguna sunabilecek bir ISS önerisi verebilir misinz? Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler... |
TurkNet Alternatifi Servis Sağlayıcı Önerileri
TurkNet'in yüksek hızlara ve uygun fiyatlara sahip internet hizmetleri sunduğu bilinse de, alternatif servis sağlayıcıları da düşünülmeyi hak ediyor. İşte TurkNet alternatifi olarak değerlendirebileceğiniz bazı seçenekler:
- Türk Telekom: Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketi olan Türk Telekom, fiber optik altyapısıyla yüksek hızlı internet bağlantıları sunuyor.
- Vodafone: Mobil operatör olarak bilinen Vodafone, son yıllarda sabit internet hizmetlerine de ağırlık vermeye başladı. Fiber ve kablolu internet seçenekleri mevcut.
- Superonline: Kablolu ve fiber optik internet hizmetleri sunan Superonline, yüksek hızlar ve geniş kapsamlı ağ altyapısıyla öne çıkıyor.
- Digitürk: Uydu üzerinden televizyon yayını yapmasıyla tanınan Digitürk, son dönemde fiber optik internet hizmetleri de sunmaya başladı.
- Millenicom: Fiber optik ve kablolu internet hizmetleri sunan Millenicom, uygun fiyatlı paketleriyle dikkat çekiyor.
Yukarıdaki servis sağlayıcılarını seçmeden önce, kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak araştırma yapmanızı öneririz. Hız, fiyat ve kapsama alanı gibi faktörleri dikkate alarak, senin için en uygun alternatifi belirleyebilirsin.