Türktelekom altyapısında TurkNet fiberim var. verilen modemi kullanırsam, bağlantımın günlerce devam ettiğini online portalda görebiliyorum. eğer verilen modemi köprü moduna alıp linksys modemimi kullanırsam, modemim birkaç saatte bir sürekli olarak internetten kopuyor. TurkNet online portalında online süreyi görebiliyorum ve ne zaman bağlantı kesildiğini görebiliyorum. 3 farklı modem denedim aynı sorun. Açıkçası, verilen Türktelekom modemi iyi çalıştığı için bir hat sorunu değildir. bunu nasıl düzeltirim? neden sürekli bağlantısının kesildiği hakkında bir fikriniz var mı? TurkNet'in yaptığı bir sistem kontrolü var mı ve modemini bulamazsa bağlantımı kesiyor mu? —- i have TurkNet fiber on turktelekom infrastructure. if I use the modem that was provided, I can see in the online portal that my connection is maintained for days and days. if I put the provided modem in bridge mode and use my linksys modem, my modem constantly disconnects from internet every few hours. I can see on the TurkNet online portal the online time and I can see whenever it has disconnected. I have tried 3 different modems with the same issue. obviously it is not a line issue as the supplied turktelekom modem works fine. how do I fix this ? any idea why it keeps getting disconnected ? is there some system check TurkNet does and if it doesn’t find its modem it disconnects me ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim