Şimdi Ara

Türknet Ankastre kutusu degişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nomadahmet

quote:

Orijinalden alıntı: ozanisildar

şimdi ben bunu türk telekoma paralı yada parasız degiştirtemez miyim?

Türk Telekom abonesi olsanız tahminimce hemen ilgilenir ve paralı olarak kutuyu değiştirirlerdi.

Şimdi Türknet abonesi olacaksınız bunu Türknet’in Türk Telekom’a yaptırması lazım. Yaptırırsa büyük ihtimal yine parayla yaptırırlar.

O da yapmıyorsa son çare elektrikçi yapacak.

arkadaş sormuş binaya kadar sorumluyuz biz demiş.degişimi ekipler bilir demiş.11 tlye ekip çagırırsınız gelip bakarlar degiştirip degiştirmemek onlara kalmış.bakalım ilk türkneti deniyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

ankastreden eve gelen aynen pencereden çektim

Hat değerlerinizi atar mısınız hocam.

tabi ki buyur
    Türknet Ankastre kutusu degişim

sorun sizi gmt portuna almaları, adsl 2 plus geçerseniz 16 mbiti alırsınız heralde, bendede gmt geçirdiler bi ara max hız 8 oldu, plusa geri aldılar, max hız 16 gözüktü, yani adsl 2 plus portuna taşınmanız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Bu elit hizmet ne oluyor hocam?

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/sayfalar/elitt-hizmet.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    İlginç hiç haberim yoktu. Diyelim evin içindeki kutuyu degistirttim bir faydası olur mu sizce? Gerçi eve sokaktan gelen telefon kablosunun içinde bir sürü incecik kablo var ev telefonu kablosundada inceler

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Eğer sorunun nerede olduğunu bilmiyorsan smart home u dene. O sanırım her şey dahil paket. Gerekli bilgiyi 444 0 375 den alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Eğer sorunun nerede olduğunu bilmiyorsan smart home u dene. O sanırım her şey dahil paket. Gerekli bilgiyi 444 0 375 den alabilirsin

Elit (Evde İnternet) Hizmeti’nden kimler faydalanabilir?
    DSL, HİPERNET ve FİBERNET tarifelerindeki müşterilerimiz faydalanabilir.kendilerine modem verilmiş olan müşteriler için destek, ilgili Türk Telekom ekiplerince sağlanmaktadır.​

Böyle bir ibare gördüm ama
  • ozanisildar kullanıcısına yanıt
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/_files/sozlesme/EliTT-Hizmeti-isletmeci-sozlesmesi.pdf

Diğer iss'lere de ücreti karşılığında hizmet veriyor.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    aynen bu güzel kaynak olur kabul etmezlerse sagol.çünkü arada ttneti de arıyorum birisi var birisi yok diger müşteri olmuyanlara diyor
  • Yok türktelekomu da aradım superonlineyi de aradım türkneti de.hepsi ankastre kutusu binanın sorumlulugunda dedi

• merhaba arkadaşlar,daha önce yukardaki komşuyla 7 yıldır kullandığım türk telekom interneti bırakıp ayrı bir hat aldım.(türk net ) ilk haftalar 10-14 aarası alırken bu hafta bir kaç kere akşamlaarı kopmalar oldu . türkneti aradğımda maksimum hız 12 , sizi 8 e sabitliyoruz dediler. fakat daha önce komşuyla kullandığım aynı ankastre kutudaki interneti 12-14 arasıı sıkıntısız alabiliyor 1. sorum bunun nedeni servis sağlayıcımı yoksa ev tesisatındanmı kaynaklı? sonuçta ikisde türktelekomdan geliyor ? ayrıca alttaki fotolardan evdeki modemin kablonun fazlalığını, ek yapılmış telefon kablosunu ,ankastre kutusunu, ve değerlerimi görebilriisinz2.sorum bunun nedeni servis sağlayıcımı yoksa ev tesisatındanmı kaynaklı? sonuçta ikisde türktelekomdan geliyor ? ayrıca alttaki fotolardan evdeki modemin kablonun fazlalığını, ek yapılmış telefon kablosunu ,ankastre kutusunu, ve değerlerimi görebilriisinz? türk telekomla görüşsem ankastre kutu ile modem arası cat 6 çekermi ? yada bu işler nasıl oluyor ? yorumlarınızı bekliyorum

Türknet Ankastre kutusu degişimTürknet Ankastre kutusu degişimTürknet Ankastre kutusu degişimTürknet Ankastre kutusu degişimTürknet Ankastre kutusu degişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkul20 -- 3 Kasım 2017; 17:13:0 >

• Benim kutunun içine yağmur giriyor ve iyice pas yapmış ücretli değiştirtebilen var mı türk telekoma ankastreyi ?

• tugberk16 kullanıcısına yanıt
    binalarda tt bu işlemi yapmaz belki müstakillerde ama kendi müşterisi olmanız lazım. En iyisi elektrikçiye bunu yaptırmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Dükkanlarla beraber 5 kat hocam ztn kendi aile apartmanımız.elektrikçiye sordum sorumluluk almadı
    Dükkanlarda ttnet kullanıyor amcamda ttnet yani 3. 4 kullanıcı var binada hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 9 Mart 2018; 8:7:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Para kazanmak istemiyor demek ki başka birine sorun

• Adres değişikliği sebebi ile internetimi taşıttım. Superonline kullanmaktayım evimde internet yok şu anda bina 32 yıllık ve giriş kattaki komşumun balkonun da kalmış kutu gelen adamları içeri almamış evimin içi diyerekten. Kutuyu dışarı aldırma imkanımız varmı veya hattı birilerine bağlatma. Türk telekom bunu ücretsiz olarak yapıyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.