Şimdi Ara

TurkNet Arkadaşını Getir Kampanyasında İndirim Hakkı Olanlara Fatura Çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Arkadaşını Getir Kampanya şartlarında "100 arkadaş getir 100 ay ücretsiz kullanma hakkı kazan" diye yazan TurkNet 2022 Haziran itibariyle kampanya şartlarını değiştirmiş ve işin kötüsü bunu Haziran öncesi kampanyada hak sahibi olup ücretsiz kullanması gerekenlere de yansıtarak bu ay fatura çıkarmışlar. Bunu da tesadüfen fatura SMS'i gelince öğrendim. Halbuki ücretsiz kullanım haklarım devam ediyordu.

Yönetmeliklerin ve şartların geriye dönük işlemesi mümkün değil. Bu yüzden hak gaspına karşı Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında ücretsiz kullanım hakları olanlar BTK, CİMER, şikayetvar dahil her mecrada bu hak gaspını dile getirsinler. Hakkımızı yedirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 6 Haziran 2022; 17:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, evet arkadaşını getir kampanyasında değişiklik yapıldı ama bu sadece 1 ay ücretsiz olarak değil 6 ay indirim tanımlaması yapılarak değiştirildi. Davet ettiğiniz ve hak kazanan arkadaş sayınıza göre indirim tanımlaması yapılıyor. Kazanmış olduğunuz hakları kaybetmiyorsunuz. Eğer 6 arkadaşınız aynı ay içinde şartları sağlarsa 6 ay boyunca 6 x 23.33 TL olarak indirim tanımlanıyor. Diğer konular üzerinden ve PM olarakta sizinle yaptığımız görüşmede, şikayet kaydınızı ekiplere ilettim. Sizi arayarak detaylı bilgilendirme sağlayacağız.
  • Kazanılan hakları geri vereceksiniz ve 2022 Haziran öncesi davet edilip faturalarını ödeyen her arkadaş için 1 ay ücretsiz olarak kullanılacak. Bu kadar basit. Yok öyle yağma!

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Tepkinizi anlıyorum ancak bunun kararını ben veremiyorum. Şikayetiniz ilgili ekiplere iletildi.
  • Türknet bu ara kendini baya bozdu. Önce fatura zam tarihi öne çekildi, şimdi de arkadaşını getir uygulaması değişti.

Ben alternatif İSS bakmaya başladım artık.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şu duruma bir açıklık getirir misiniz

sistemsel bir hata mı var yoksa bu şekilde daha önce referans hakkı tamamlanmamış abonelere fatura çıkacak mı ona göre bizde hakkımızı arayalım.

Haziran 2022 den önce diyelim ki kullanmadığımız hakkımız olan 10 arkadasın daha referans hakkı var

ben 6 ay ücretsiz (Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım)

6 ay da 139-(23,16*4) = 46 TL olarak mı faturalandıracağım. (Aralık Ocak2023 Subat2023 Mart2023 Nisan2023 Mayıs2023) )

• Türknet gibi firmanın böyle ufak hesapların peşine düşmesi üzücü. Şu kampanyaları abonelerin %1'i falan kullanıyor zaten bırakın da kazanılmış indirimlerini kullansın insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet her getirdiğiniz arkadaşınız için 23,33 TL indirim yapılacaktır.
  • haziran ayından önce 10 arkadaş daha indirim kazandı şeklinde hakkım vardı bana fatura ne zaman cıkacak.

• Böyle saçma şey görmedim. Şimdi benim kampanya başladığı günden bu yana 109 kişi net abonelik yaptırmışım. yani 109 ay ücretsiz kullanma hakkım var. boşuna mı yaptık bu kadar kişiyi abone? belli bir tarih koymalısınız şu tarihten sonraki abonelikleri kapsıyor diye..iyice saçmaladınız yani... @TurkNetDestek @glory34 bu ay fatura gelirse ben de şikayet edeceğim. bu kadar çalıştım. Müşteri hizmetleri gibi nasıl bağlantı yapılacağına dair destek verdim. ilk zamanlar kurulum ekibiniz falan da yoktu. Hatırlatırım..

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Ne zaman fatura çıkacağına değil, neden böyle saçma bir uygulamaya gittiklerini tartışmalıyız. Geriye dönük kazanılmış haklarımız saklı olmalıdır. BTK'ya e devletten şikayetimizi iletelim.

• uzmanbiyolog kullanıcısına yanıt
    En fazla 100 ay kazanabilirsiniz demişlerdi yani 100 ay hakkın olmalı. Ama utanmadan geriye dönük olarak yeni kural getirdik ve haklarınız yandı diyorlar.

Yarış devam ederlen kural mı değişilir? Herkes BTK ve şikayetvar'a yüklensin, muz cumhuriyetinde yaşamadığımızı görsünler.

forumda 200 kişi bile abone yapmış arkadaşlar vardı. 100 kişi ile sınırlı değil de. aynen dediğin gibi bu kuralı ancak sonradan abone olanlar için değiştirebilirler. BTK çözer bu işi...

İlk günden beri en fazla 100 ay hak kazanabilirsiniz diyorlardı. Yani en baştan kural koyduklarında sorun yok ama sonradan geriye dönük istediğimizi yaparız demeleri tamamen hukuka aykırı.

6 ve üzeri referansı olanlara en az 6 ay boyunca fatura gelmeyecek bu durumda size uzun süre fatura gelmeyecektir. Basitçe sizinkini örneklendireyim.

109mod6 dan 108 ay boyunca fatura ödemeyeceksiniz.

109.ay faturanızdan 140/6 dan 23.33 indirim yansıyacak. 6 ay boyunca.

İnternetin zamlanmadığı ve yeni referans gelmediği varsayılmıştır.

Kendi kullandığım basit bir hesaplama;

https://islamzeki.com.tr/indirim-hesapla/?reference=109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 6 Haziran 2022; 19:5:38 >
  • Hiçbirisi kullanıcı dostu değil. Sen çıkıp müşterinin güvenini kazanmak için kampanya yap, arkan sağlamlaştıktan sonra da kullanıcıya karşı gel. Bu işi "Kandırıldık!" olayına benzetiyorum. Yap ve suçsuz gib üste çık! 23TL indirim verecekmiş, daha geçen 40TL zam yapmıştınız çocuk mu kandırıyorsunuz? Superbox kullanıyorum ama ileride sabite geçme imkanım olsa Turknet'in yüzüne bakmam, tavsiye soranlara da tavsiye etmem.

Arkadaşlar birlik olun, internetlerinizi iptal edin 1 hafta 10 gün bekleyin. Arayacaklar, eski sisteme geçilmezse başka sağlayıcılara geçeceğinizi söyleyin. Geri adım mecbur atacaklar yeter ki birlik olun.

Merhaba, arkadaşını getir kampanyasında iletmeniz gereken promokodu aktif kaydınız üzerinden ekiplerimizle paylaşmanızı rica ederim. Ekipler kontrol ettiğinde sistemde kod göremediği için faturanızda düzenleme yapamıyor, kodu kayıt üzerinden iletir misiniz?
  • Ben hayatımda bu kadar çamura yatan firma görmedim. Benden açtığım destek talebinde "promokod" istiyorlar. "Promokod nedir, nereden alınır" dediğimde ise verdikleri cevaba bakın: "Davetinizi kullanan kişilerde olan bir koddur bu." Yahu; forumda davetiye paylaşım konusunda benim davet kodumla abone olan arkadaşları tanımıyorum, kimdir nedir bilmiyorum ki ben bunlara ulaşıp "Kardeş sen benim referansımla abone oldun, bana şu promokodu bir iletiver sana zahmet" diyeyim. Adam 2 sene önce davetimle abone olmuş, belki de TurkNet'i bırakıp gitmiş, firma diyor ki o adamı bul ve promokodu al ki ücretsiz hakkın olduğunu kanıtla.

Online İşlemlerde kabak gibi ortada Arkadaşını Getir sekmesinde kaç kişi abone olmuş, kaç kişiden ücretsiz hak kazanmışım. Bunu basbayağı gördükleri halde işi yokuşa sürüp adamların talep ettikleri koda bakın!

Biz hangi firmaya bulaşmışız? Neyse peşini bırakmam, ücretsiz haklarımı söke söke alırım ve bittiği gün bu firmaya sonsuza kadar veda ederim.

PM üzerinden dönüş sağladım, ilgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.
  • Hiç uğraşmayın verin mahkeme cimer felan onlar düşünsün

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.