-2013 den beri kullanıyordum ve her Türk firması gibi uzun yıllar abonesi olduğunuz firmalar en büyük kötülüğü yapıyordu. Turk.net de aynısını yaptı ve zammı dayadı. hemen f/p ürünü olmadığı için (teknik servis tarafına değinmiyorum bile) superonline fibere geçtim. 205 tl 500mb down 20 up, sınırsız kotasız ve tv+ üst paket tanımlı tarifeye taahhüt vererek katıldım. wifi 6 modem de verdiler huawei marka. -Bu yaptıkları 12345 değil arkadaşlar. Geçmişe dönük kazanılmış hak verilir yeni abonelerde bu kararı alırsın. Taaa ocakta adam arkadaşını getir ile 6 kişi katmış ve sen bunu yok sayıp bundan sonra bütün herkes böyle diyorsun. Resmen gasp ahlaksızlık..! -Bütün haklar gizlidir yazıp da bu hakkı müşteriden yana hiç kullanmamak kullanıcı dostu başlığıyla yola çıkmış bu firmaya hiç yakışmadı!!! İlk başlarda sevdiğim severek kullandığım bir firmayken sonrasında neden duruyorum artık hiç içim ısınmıyor cebim dolmuyora dönen firmalara eklendi. |
TurkNet Arkadaşını Getir Kampanyasında İndirim Hakkı Olanlara Fatura Çıkardı (2. sayfa)
-
-
Yani yapacak birşey de yok pek, her firma kar odaklı çalışıyor. Adamların ilk maksadı kar amacı gütmek yoksa nasıl kendini geçindirebilir ki ? sürdüremez.
Birde bu arkadaşını getir işte hem sen hem o 1 ay beleş kullansın olayının da bana kızılmasın ama çok boku çıkartıldı. Ana konusu vardı + alan mesajlar üste çıkıyordu falan ilk sayfada o kodlar görünüyordu bilmemne, bir anda bunu site kaldırdı mı birşey oldu hemen çıldırdı insanlar. Gene aynı konuda şeyler türedi hemen, benim kodumu kullanın işte size 50 lira vereyim böyle kod alım satımı yapan bir kitle türedi vs. e millet sömürdü.
Sonuçta turknet ya da neyse firma adı farketmez bir yere kadar büyüyecek bir yerden sonra da masraflar artacağı için önceden yapmış olduğu kampanyaları sınırlandırabilir veya kaldırabilir.
Enpara da da aynısı oldu farkederseniz değil mi ? ne güzeldi ilk başta ne alırsan al yüzde 50 iadeydi değil mi ? e var mı şimdi enpara kampanyası ? ben artık sadece beleş fast ve eft var diye kullanıyorum enparayı başka da kullanmıyorum.
-
Merhaba, geçmişe yönelik hakları kaybetmiyorsunuz. 1 Haziran itibari ile 6 taksit şeklinde indirim faturanıza yansıyor. -
-Kaç yıl taahhüt alıyorsunuz?
+Turknet: Taahhütsüz hizmet veriyoruz.
- Peki Arkadaşını Getir indirimini 6 ay boyunca taksit taksit yansıtıyorsanız bu defakto olarak 6 ay taahhüt almak olmuyor mu?
+TurkNet: 404 Not Found.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar. verilmiş hak kaybı oluyor. taahhüt edilen hak ile değiştirilen hak birbiriyle örtüşmüyor. siz 6 taksit aldığınız bir ürünü 1 ay sonra aynı fiyattan peşin ödeyeceksiniz diye dolandırılıyorsunuz resmen. tam tersi gibi görünebilir ama olay tam anlamıyla bu.
işin adabı kazanılan haklar eski kurala göre, yeni haklar böyle olacak diye olmalıdır. bu düzmece oyunu turknete hiç yakıştıramadım...
aklıma banker bilow geldi. yoptim oma bi sör neden yoptim...!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 7 Haziran 2022; 14:28:32 > -
Merhaba, arkadaşını getir bir kampanyadır ve şartları değişiklik gösterebilir. Biz verdiğimiz hizmette taahhüt koymuyoruz. -
Geçmişe yönelik şartları değiştiremezsiniz kardeşim, Haziran 2022 öncesi ücretsiz hakkı olanlar o hakları kullanacak. Hiç boşa laf kalabalığı yapmayın, paşa paşa kullandıracak firmanız o hakları...
Aktif kaydınız üzerinden ekiplerimiz gerekli incelemeyi yapıp açıklamayı sizinle paylaşacaktır. -
Peki 1 Haziran öncesi aylık fatura tutarı 100 TL iken arkadaşını getir kampanyasıyla birini üye yaptık diyelim.
Daha önceden kazandığımız başka haklarımız da olduğundan bu üyeliğe 1 sene sonra sıra gelirse ve o tarihte de fatura tutarının 200 TL olduğunu varsayalım. Normalde 1 ay ücretsiz kullanım hakkı kazanmamız gerekiyordu ve sıra ne zaman gelirse o tarihteki fatura tutarına bakılmaksızın 1 ay ücretsiz kullanılıyordu
Değişiklik sonrası durumda; o ayki faturaya 100/6 = 16,66TL indirim olarak mı yansıyacak yoksa 200/6 = 33,33 TL olarak mı yansıyacak?
Eğer ilk varsayımdaki gibiyse kullanım şartları değiştirilmeden önce 1 ay ücretsiz kullanma hakkım varken şimdi 6 ay toplamında yararlandığım indirim tutarı toplamı 1 aylık fatura bedelini karşılamamış oluyor.
Bu konuya bir açıklama getirir misiniz? Nasıl işleyecek
-
Merhaba, varsayım üzerine kampanya şartları için bilgi veremiyorum. Şu an için kampanya şartları bu şekildedir. 1 Haziran itibari ile kullanım hakkı olan her abonemiz için 6 taksit şekilde faturaya indirim yansıyor. -
Onu ben de anlamadım. Şimdi birçok kişiyi arkadaşını getir kampanyasıyla 1 ay sen 1 ay ben bedava kullanacağız diye ikna edip Türknetli yaptık. Diyelim ki 10 kişi kodumuzla abone oldu. Nasıl olacak bu yani sadece 1 kişi için 6 aylık indirim yapılacak sonraki 6 ay diğer kişi için mi 6 ay indirim yapılacak? Hem de taahhütsüz ve her an çıkabileceğin bir hizmet için? Yeni kampanya tipleri için yine eyvallah da geriye dönük olarak da bunu yaparlarsa hiç hoş olmaz. Sonradan kural değiştirilmez. Çok yanlış işler bunlar. Müşteriye söz verip sözünden cayıyorsun bunu yaparak.
Edit: Yukarıda 1 Haziran itibariyle demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Haziran 2022; 23:9:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 1 kişi için 6 aylık indirim tanımlanıyor. Eğer 2 kişi getirdiyseniz 2*23,33 TL lik indirim yansıyacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 9 Haziran 2022; 11:48:6 > -
Turknet övdüğüm tek ISS idi. Kendini çok bozdu, böyle küçük hesaplar peşine düşmemesini umuyorum. Yoksa başka ISS bakmak zorunda kalacağız.
4 ay ücretsiz hakkım olmasına rağmen utanmadan "Bazı arkadaşlarınız faturayı ödemediği için ücretsiz haklarınız tanımlanmamıştır" deniyor. Ulan ben göremiyor muyum Arkadaşını Getir sekmesinden kim ödemiş, kim ödememiş diye. 4 ay daha hakkım var ve bu firma hakkımı teslim edecek. Forumda çalıştırdıkları eleman da her gün "Bugün arayacaklar, az sonra arayacaklar..." diye zırvalıyor. Arayan soran yok çünkü alacakları cevabı ve haksızlıklarının yüzlerine vurulacağını biliyorlar.
Ben hakkımı yedirir miyim adama!
Merhaba, arkadaşını getir kampanyasında her iki tarafında faturayı son ödeme tarihini geçirmeden ödemesi gerekmektedir. Kampanya koşulu bu şekilde olduğu için, siz ödeme yapsanız dahi karşı taraf ödeme yapmadıysa kampanyadan yararlanamıyorsunuz. PM üzerinden ilettiğiniz şekilde ekiplere bilgi verdim, size arama sağlanacaktır. -
Yahu robot gibi cevap verme biliyoruz zaten kampanya şartlarını. Online İşlemler Arkadaşını Getir kısmında yazan kim ödeme yapmadı, kim ödeme yapıp indirim kazandı yani toplamda kaç ay ücretsiz hakkımız olduğunu kabak gibi görüyoruz.
Aklımızla alay etmeyip, yetkili biri derhal arasın biri beni.
Konuyla ilgili tepkinizi anlıyorum ve size yardımcı olmaya çalışıyorum. Buradan ilettiğiniz her bilgiyi ve şikayeti de ayrıca ekiplerle paylaşmaktayım, size arama yapılmasını da ilettim. Bu konula ilgili uzman arkadaşım size dönüş yapacaktır. -
Arkadaşlar bu TurkNet denen oluşumu aradığımızda direkt bir insana ulaşabilme yöntemi var mı?
Müşteri hizmetleri bile çalıştırmayan, karşında muhatap olmayan ama ne hikmetse ne bayisi ne müşteri hizmetleri olmayıp, doğru düzgün çalışan istihdam etmeyen bu firmanın sürekli maliyetleri artıyor, her yıl ilk ağlayıp zam yapan bunlar oluyor...
İşte bu firmanın müşterilerine verdiği değer bu. Ücretsiz haklarım olmasına rağmen "hakkınız yok" deyip destek kayını suratıma kapatmışlar. Arasan ulaşamıyorsun, ulaşsam diyeceklerim hiç hoşlarına gitmeyecek.
Sevmediğimiz Superonline'ın bile bir sürü bayisi, çalışanı, canlı kanlı müşteri hizmetleri var ve bu adamlardan daha ucuza hizmet veriyorlar.
Bir çözüm sunmak bir kenara dursun, işi yokuşa sürme derdindeler. "Yöneticime ileteceğim, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nu toplayacağım, NATO devreye girecek…" tarzı cevaplar. Fatura çıkarken kimseye danışmıyorlar ama geçmişe dönük kazanılmış hakkımı istediğimde maşallah herkes birbirine danışıyor, bir cevap vermek için saatlerce istişare ediliyor. (!).Yersen!...
Bu arada bilen bir arkadaş var mı; bu tarz İSS'leri Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etsek ilgileniyorlar mı?
Kampanya zamanı turknet personeli gibi çalıştığım bilgisayar firması ve sosyal medya ile beraber 100 ün üzerinde abone kazandırdım. üstüne Türknet öncüleri diye bir paye ile bize özel destek hattı bile kurmuşlardı. şimdi yeterli abone sayısına eriştikten sonra kazanılmış haklarımızı elimizden alıyorlar. yazık. Turknetin bu kadar küçük düşünen bir firmaya dönüşeceğini tahmin etmezdim.bir arkadaşın dediği gibi gelirinin % 1 ni bile temsil etmeyen bir durum için kazanılmış ve vaat edilmiş hakları ufak bir duyuru ile elinden alıyorsunuz. bu yapılan müşteriye saygısızlık ve değer vermemektir. yazık çok yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 13 Haziran 2022; 23:11:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X