Şimdi Ara

Türknet 'Arkadaşını Getir' sahtekarlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, arkadaşını getir kampanyası indiriminiz Eylül ayı faturanıza yansıyacak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    "-ecek, -acak"...

Yalanlarınıza bir yenisini daha ekleyecek misiniz diye bekliyoruz.

Ağustos'ta yansıması gerekiyordur Eylül'de değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Ne kadar zor olabilir ki fatura ödenmiş ver bir ay beleş ölmesin dimi türknet 😂 vae geçişim tamamlansın hafta sonu bir tane Türk Telekom ekibi gelmesin iptal için onay verecem kullanmadığım internetin parasını aldılar her ayın birinde fatura kesiliyor eeee internet olmadığı halde bir daha kes 85 TL türknet 🤬

• isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanım sağlayamadığınız günler içinhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? İlgili arkadaşlarım kontrol ederek size bilgi verir.
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Verirler mi hiç.

Onlar için önemli olan müşteri memnuniyeti değil yalanlarıyla kazanacakları 1-2 fatura daha.

• Çok üstün körü okudumda başka bir bela ile uğraşıyorum bende, ilk ay fatura kesildi bana ikinci ay ücret ödemedim. Arkadaşımı getir kodunu girmediğimi söyledim, gönderidkleri ekipten birisi kendi kodunu kullanmış yavşak... Aylardır düşük hız belasıyla uğraşıyorum bende...
  • KaanKoz K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şikayetinizi arkadaşlarımın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?

35776776 numaralı kaydınız ile ilgili çözüm süreci devam ederken online işlem merkezimiz üzerinden kaydınızı kapatmış bulunuyorsunuz. Arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için kaydınızı tekrar aktif edebilir misiniz?
  • Telefon numaralarımız neden hala farklı firmalara veriliyor?

Az önce de 02129290538 numarası üstüne basa basa "Türknet'ten arıyoruz" diyip TV aboneliği kitlemeye çalıştı

Yok devlet 31 lira ek ücret yansıtacakmış, onun yerine 15 lira abonelik yapalım vs

Bu no türknet'in degil ben onları arıyım dediğimde de "nereyi ararsanız arayın ben 125 liradan aboneliğinizi başlattım" diye yüzüme kapattılar

Kvkk şikayetçi olacağım yarın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Kişisel bilgilerinizi paylaşmıyoruz. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.

PM üzerinden müşteri numaranız ile birlikte sizi arayan numarayı ve hangi tarihte arama yaptıkları bilgisini paylaşır mısınız?
  • Aldığı modemi, iade etmediniz diye fatura çıkarmaya çalışan, cimer şikayeti ile geri vites yapan Turk.Net. Evde kurulum hizmeti diye para alıp, e sen kurmuşsun diyip giden teknik elemanlara sahip Turk.Net.

3 günlük başarısız abonelik denemesi sonrası haftada 1 dolandırıcı aramaları alıyorum Turk.Net kullanıyorsunuz doğru mudur diye başlayan.

Neyse referans kodum KANSEROLMAKISTIYORUM ile siz de ben de birer ay içinde kanser olabiliriz. Kodumu kullanana 3 gulhü bir elham yolluyorum.

Az önce aynısı benimde başına geldi bana tv vermek zorundaymışlar eğer beni arayan TÜRKNET değil dolandırıcı ise benim kişisel bilgilerim nasıl olurda başkalarının eline geçebilir. Bu konu hakkında +90 (850) 275 13 98 buradan arandım. Bundurunda kimi nereye şikayet etmeliyim
  • UtKuPRO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapılan bu aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. Sizde bu dolandırıcılık girişimlerini polise ve savcılıklara ihbar edebilirsiniz. Sadecewww.turk.net ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılan bilgileri dikkate almanızı rica ediyoruz. Sizinle iletişime geçtiğimiz resmi numaralar için de turk.net/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri numaranızı, sizi arayan numarayı ve arama tarihini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Konuyu gördüm operatöre geçmekten vazgeçtim. Elin gıbırnetine geçerim tbtnetine uyduruk ne varsa geçerim daha iyi. Sürekli Türknet destek cevap yazıyor bir de sorunu çözmüş gibi Yazdıkları da hep aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet paralı trol nedir ya  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.