Gün geçmiyor ki türknet'in yeni bir rezilliği ile karşılaşmayalım.
"Arkadaşını getir" kampanyasında ilk ay fatura ödeme ve borçsuzluk şartlarını yerine getirmeme rağmen "fatura dönemi farklı" bahanesi ile 2. Ay da fatura kesilmek isteniyor.
Üstelik bunu da "sizi anlıyorum" , "mağdur etmeyeceğiz" gibi süslü cümlelerle kıvırmaya çalışarak.
Şimdi atılan sms'e bakalım:
"Size 1 fatura gonderdik, bunu öderseniz ve referans gosterilen abonenin de borcu yoksa 1 ay ücretsiz kazanacaksınız"
Fatura dönemi vs yazıyor mu? Hayır.
Peki şimdi ne deniyor? Fatura dönemi aynı değil, 1 ay daha fatura ödeyin.
Peki bizene fatura döneminden, istisnanızdan.
Müşteriye abone olurken ve kampanya detayında belirtmesidiğiniz ayrıntıları neden dayatıyorsunuz?
Bu fatura otomatik ödemedeydi, şimdi otomatik ödemeyi iptal edip cimer, btk,thh dahil her yere şikayet edeceğim.
Bu konu da arkadaşıni getir hikayesine inanıp abone olmak isteyenler için burada kalsın.
3 günlük üye, profil gizli, 10 mesaj var hepsi millenicom, gıbır konularında "para verseler kullanmam" , türknet konularında "sorun yok".
Maaşını zamanında alabiliyor musun bari
Türknet'in pm'den verdiği bilgi:
"Son ödemesi Ağustos olan faturaların son ödemeden önce ödenmesi gerek"
Faturalar 21-22 temmuz'da ödenmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 20 Ağustos 2020; 11:51:12 >
Cimer üzerinde btk'ya ve şikayetvar'a da ilettim konuyu.
Simdi kendileri düşünsün
freeboyy
kullanıcısına yanıt
Merhaba, hizmet temmuz ayında aktif olmuştur. Aktif olan aboneliğin ilk ay ödemesi yapılmıştır. Sizin ise faturanızı bugün ödemeniz durumunda kampanyamızdan yararlanacaksınız. Aksi durumda önümüzdeki ay faturalandırma yapılacaktır.
"Merhaba Ünal Bey. Ben Ömer A. Yaşadığınız ertelenme sorunun tek nedeni fatura dönemlerindeki farklılıktır. Fatura dönemlerinde farklılık sorunu olmasaydı 2. ay indiriminiz size yansıyacaktı ancak bu istisnai durum bulunduğu için henüz indirim yansımadı. İlettiğim gibi fatura şartı bu ayda yerine geldiği takdirde sorunsuz olarak indirim hakkınızdan yararlanacaksınız. Sizi bu konuda mağdur etmeyeceğiz. Farklı bir talebiniz bulunması durumunda bize online işlem merkezi , mobil online işlem merkezi , sesli yanıt sistemi üzerinden iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dilerim."
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
Sms'te ne denmiş?
İlk ay faturanızı ödeyin, sonra ücretsiz
Şimdi ne deniyor "bu ay da ödeyin sonra ücretsiz"
Alenen bu kadar yalan söyleyen firma da ilk kez görüyorum
Benim davet ettiğim arkadaştan bana indirim yansımadı.
Arkadaşa yansımış bana yansıyacağı yerde isim soyisim aynı olan başka kullanıcıya yansımış yapacak birşey yok diyorlar.
Tam bir rezillik
Arkadaşa gelen mesaj.
LoRdOfWeB
kullanıcısına yanıt
Geçmiş olsun.
Türknet kendini daha ne kadar rezil edebilir diyorum ama her seferinde şaşırtmayı başarıyorlar.
Arkadaş yanlış yazmış, uyardık ne demek ya
Emin olun o ücretsiz hakkı da kimseye verilmemiştir.
Göz göre göre iç etmişler hakkınızı.
freeboyy
kullanıcısına yanıt
Arkadaşa gelen cevap böyle güler misin ağlar mısın?
güncelleme :
Hatayı düzelttiler bakalım bir sonraki ay göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRdOfWeB -- 20 Ağustos 2020; 16:42:48 >
LoRdOfWeB
kullanıcısına yanıt
Hayatımda gördüğüm en sağlam rezalet olabilir.
Hem kabul ediyorlar kendi hatalarını, hem de "bişey yapamayız" diyorlar.
Muhtemelen destek kayıtlarına bakan arkadaşları asgari ücretle çalıştırdıklarından maaşlarından kesemedikleri için size de geçmiş olsun diyorlar.
Yoksa onların maaşından kesip size yansıtırlardı.
Peşini bırakmayın, cimer ve thh'ye başvurun mutlaka
Hatta savcılığa nitelikli dolandırıcılıktan başvuruda bulunun
freeboyy
kullanıcısına yanıt
Bakalım ben de yazınca düzelttik dediler, bir sonraki ay göreceğiz.
LoRdOfWeB
kullanıcısına yanıt
Sesinizi çıkarıp itiraz etmeseniz üstüne yatacaklar 1 ayın.
"Hata yaptık müşteriyi mağdur etmeyelim" gibi bir anlayış yok.
Farklı fatura dönemleri olmasına rağmen ücretsiz hakkı verilen 1 abone
Fatura kesim tarihine göre uygulama doğru hiç bir sorun yok.
lasielaL
kullanıcısına yanıt
Türknet'in paralı troll'ü de gelmiş
3 günlük üye, profil gizli, 10 mesaj var hepsi millenicom, gıbır konularında "para verseler kullanmam" , türknet konularında "sorun yok".
Maaşını zamanında alabiliyor musun bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeboyy -- 20 Ağustos 2020; 22:5:51 >
freeboyy
kullanıcısına yanıt
Senin neden bu kadar canın sıkkın Turknet'le ne alıp veremediğin var? Beğeniyorumki övüyorum bakalım hangi firmaları övmüşsün sende
lasielaL
kullanıcısına yanıt
Foruma sadece türknet'i övmeye gelmişsin, başka mesaj yok
o kadar beğeniyorsun yani
Hadi türknet'i beğeniyorsun da kullanmadığın iss konularında gezip onları yerme, türknet'i önerme işi nasıl olacak
Sen soruma cevap ver troll, maaşını zamanında yatırıyor mu Türknet
freeboyy
kullanıcısına yanıt
Kim olduğunu çözdüm gibi seni trol seni :) Turknet Candır gerisi heyecandır zoruna gidenin....
lasielaL
kullanıcısına yanıt
Tabi çözersin troll, elinin altında Türknet üye sistemi var
Ordan bak 3 aboneliğim var Türknet'ten
twitter 7 bin trolü silmişti ya keşke bu forum siteside silse :D :D hahaha
isyancı2İ
kullanıcısına yanıt
Yok hocam kalsın eğleniyoruz işte
2 dk araştırma ile troll olduğu ortaya çıkan adamları foruma salan iq ile iyi bugünlere kadar gelmişler
Burda "zoruna gidenin" yazıp gıbır başlığında "seviye yerlerde" diyor bir de