Şimdi Ara

Turknet Artan Crc Hataları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, aldığınız crc hatalarının ekran görüntüsü ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Oluşturduğunuz destek kaydının numarasını PM üzerinden iletmeniz durumunda konuyu yakından takip edeceğim.
  • bende de çok yüksek crc hataları var son zamanlarda.bağlantıda kesinti yada problem olmuyor ama 14 saatte 800 bin crc hatası alıyorum.kablolama sistemimde hiçbir değişiklik yada problem yok.
  • Son 2 aydır bende de crc hataları çok çok fazla oluyor en yüksek 850 bine ulaştı ve kopmalar yaşıyorum sürekli, destek talebim 2 aydır aktif ve hiçbir şekilde çözemiyoruz. Ping desen aldı başını gidiyor, yurt dışı sitelerine erişim ölüm, ev telefonum çalışmıyor ama hiçbir şekilde destek vermiyorlar kendiler
  • Benim destek kaydını kapattılar hiçbir müdahalede bulunmadan sorununuz giderilmiştir diyorlar. Bende yenisini açtım valla sıkıldım sizden @TurkNetDestek yapamıcaksanız söyleyin bitsin bu ilişki.
  • Benim 1 aydır yaşadığım CRC problemlerini de donanım kaynaklıdır o diyip kapatmışlardı. Ama işin garip tarafı Türk telekomdayken günde max 1000 CRC oluyordu :)
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim hızı düşürmüşsünüz hız düşürmekle çözülmüyor. Hala artıyor Türk Telekom ekip bile yollamadı.
    Turknet Artan Crc Hataları
    CRC uçtu yine çözüm ne modemi restartlamak mı buysa ben size neden her ay 75,99tl ödüyorum?
  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt
    Ben millenicom geçiş başlattım. Değişiklik olursa crc ile ilgili seni bilgilendiricem
  • ydemir95 kullanıcısına yanıt
    Evdekiler modemi restartlayınca bile mırın kırın ediyor o yüzden erteliyorum geçiş işlemini. Bilgilendirirsen çok iyi olur. İnşallah şu sorunu geçişle hallederiz.
    Millenicom geçiş yaptım. Crc hatalarim gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi icin çok teşekkürler. O zaman bende geliyorum millenicoma. Sokağa çıkma yasağı olsada kurulum yapiyorlar mı yoksa pazartesini bekleyeyim mı basvuru için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Qwerty -- 30 Nisan 2020; 17:3:10 >
    Ben direk geçiş yaptığım için eve ekip geldi kapıda imzamı aldı. Yaklaşık 2 gün içinde turknet iptal olup millenicomdan modeme gireceğim bilgiler geldi ve girdim. Kurulum ekibi filan beklemedim. İptal etmeden geçiş olarak yapın ki port yok sorunu ile karşılaşmayın. Şuan 24 saatte 5 tane crc vermiş onuda normal olarak karşılıyorum.
  • ydemir95 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bende öyle yapicam ama sokağa çıkma yasağı varken ekip gelip imzamı alamaz gibi geliyor bende pazar ararim pazartesi salı gibi gelirler. Davet kodu falan varsa verin de birer ay bedava kullanalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Qwerty

Tamamdır hocam bende öyle yapicam ama sokağa çıkma yasağı varken ekip gelip imzamı alamaz gibi geliyor bende pazar ararim pazartesi salı gibi gelirler. Davet kodu falan varsa verin de birer ay bedava kullanalim
    Siz başvuru yapın onlar gelene kadar zaten yasak bitmiş olur. İnşallah sizinde sorununuz düzelir. Benim şuan hattım baya iyi durumda. İnternet sitelerinde girememe olaylarıda gitti.

Davet Kodu : F9EBF0B5
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.