Şimdi Ara

Türknet asus modemi alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet'ten modem alan oldu mu burda? Teslimatta falan herhangi bir problem oldu mu? Ona göre almayı düşünüyorum.

düzenleme: Yazdığım günün ertesi günün akşamı siparişi verdim ve ertesi günü bekletmeden kargoladılar, teslimatta sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 13 Mayıs 2018; 12:33:6 >

• Ben istedim 200 TL ye geldi ve UPS kargo ile sıkıntısız geldi gelen model ASUS DSL-AC51

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad2mad3 -- 25 Nisan 2018; 21:21:57 >
  • mad2mad3 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, benim de siparişin hemen ertesi günü kargoya verdiler hızlıca geldi sorun çıkmadı.
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Modemi ayarlı yolluyorlar wifi şifresini kağıda yazıyorlar ama ben modeme giriş şifresini bulamadım sadece sonra restart atmak zorunda kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dışarıdan alın aynı modem dışarıda daha ucuz ve taksitle
  • Abone olurken modemde aldım ama 5. gün gelen giden yok üstüne üstlük bilgi de yok müşteri hizmetleri de. Hat işlemi, tt bağlanma, kullanıcı adı vs tamam modem olmadığından evde kurulumda yapılamıyor şimdilik bekliyorum. 3-4 gün içinde gelmezse hem modemi hem de interneti iptal edeceğim.

• Aynısını bende yaşıyorum 1 hafta önce telefonda yeni abonelik oluştururken satın aldım 199₺ asus ac51 ama 1 haftadır ne modem ne de siparişle ilgili bilgi geldi birkaç gün daha bekleyip iptal ettireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet'in hizmeti konusunda çok şikayetçiyim. Modemi kendilerinden telefonda abonelik oluştururken 199₺ ye kredi kartı ile aldım ama modemle ilgili ne bir mesaj nede e-posta hiçbir bilgi verilmedi kargoya verilip verilmediğini bile bilmiyorum kredi kartından parayı alırken iyi ama hizmete gelince bir şey yok. Bana posta geldi “kullanıcı adı ve şifre ile modem ayarlarınızı yapıp internetinizi kullanabilirsiniz” diye ama ne kurulum için geldiler ne de elime TurkNet'ten aldığım modem geldi. Modem olmadan nasıl kuracağım acaba Birkaç gün daha bekleyeceğim eğer bir gelişme olmazsa Cayma formu doldurup iptal ettireceğim ve internet almak isteyen kişileri bu konuda uyaracağım. Eğer gerekli hizmeti almazsam gereğini yapacağım ve herkese bu yaşadığım olayı anlatıp bilgilendireceğim😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım 199 TL ye internette 300 TLden aşağı bulunmuyor yukarda ucuz yazanlar olmuş anlamadım

Modem kullanıcı adı ve şifremin geldiği gün aldım modemi.

Kargo bilgilerine dair mail gelmişti bana eğer bilgi almak istiyorsanız twitterdan dm ile sorabilirsiniz.
  • Sen bayağı şanslıymışsın classy. Banada üyelik kaydı alırken stok sorunu olmadığı iki gün içinde UPS le gönderildiğini teldeki bayan söylediğinde hadi 2 değilde 3-4 gün diye düşünmüştüm ama 6. gün oldu modemle ilgili hiç bir bilgi yok üstelik müşteri hizmetleri destek vs. yok. Kendilerine 2 gün mühlet tanıyorum sonra bye bye. Aslında içimden bir ses daha vakit kaybetmeden uzaklaş diyor. İşin başında daha böyleyse gerçek bir sorun olduğunda vay halimize.

• acakirerk A kullanıcısına yanıt
    Twitterdan yazın hocam geç cevap veriyorlar ama 2 - 3 kez 1 er saat arayla yazın.
  • cuma evrakları yolladım.
    cumartesi teslim aldılar.
    pazartesi sabah 9 da bağlantı yaptılar.(turk telekom teknisyeni arayıp haber verdi hattınızı işaretledim diye. rica ettim evin hattına da bağlayıverdi)
    pazartesi telefon aktif oldu.
    salı akşam üstü internet aktivasyonu yapıldı ve modem kargoya verildi.(kargo takip nosunu mail yolladılar)
    bugün ups kargo teslim edecek kargoyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.