Şimdi Ara

TürkNet Aynı Santralde Farklı Hızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    DSL sabit hocam internet ışığı yanmıyor. Modem arayüzünden baktığımda modem ip de almıyor.
    Bu arada Türkiye’de yasamak zulüm gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 7 Haziran 2020; 21:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış okumuşum. Sizi sisteme tanımlamamış olabilirler VDSL olarak.
    Siz aynı kullanıcı adı ve şifre ile modeminizi VDSL olarak kurdunuz mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam olur öyle vakalar :)
    Kurdum hocam 2 kere. TürkNet'in sitesinde VDSL olarak gözüküyor ama Offline yazıyor. Modem arayüzünden baktığımda Ip almıyor. 2km mesafede nasıl bir hız alacağım bilmiyorum:) Valla en sonunda göçüp gideceğim buralardan kanser oldum yeminle.
    Hat değerlerini tekrar at hocam bi bakalım

Buyrun hocam. Daha öncede SNR değerleri bu civardaydı yanlış hatırlamıyorsam.TürkNet Aynı Santralde Farklı Hızlar
    Hocam yine çok sağlıksız. 10Mbps felan yapman lazım ki kopma olmasın.

Günün sonunda yine ADSL gözüktü hocam.

Tavsiyem TT den abonelik alın. Tanıdıkla konuşun size ayarlasın bir şeyler
    Hocam onada sordum o da aynı hızı alırsın dedi. Sokağın yarısı arka sokaktaki fiber kutulardan alıyor yarısı eski saha dolabından alıyor dedi. 2020'nin sonuna kadar mahalle komple fiber olacak dedi ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum. Bizde böyle eşek gibi para ödemeye devam edelim.
    VDSL geldiğinde YAPA da olduğun için yine hız alamassın. O yüzden TT almak en mantıklı

Hocam gelene kadar idare edeyim geldiğinde duruma göre TT'ye geçerim. 2020'nin sonuna kadar ADSL mahkumuyuz. ADSL'e muhtaç edenler utansın ne diyelim.
    Altyapını sorgula bakalım kaç mbit çıkıyor?
    netgalaksi.com.tr
    Yalın İnternet | Yalın Adsl, Vdsl, Fiber ve En uygun İnternet Paketleri - NETGALAKSİ
    https://netgalaksi.com.tr/yalin-telefonsuz-internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 8 Haziran 2020; 13:45:13 >
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Aynı hız çıkıyor hocam. 2020'nin sonunu beklememiz lazım artık.
    Orada hızın adsl ise yapacak hiçbirşey yok.Bu yılda en düşük hız artık evlere giden 35mbit hız olması lazım ve fiyatları artmadan verilmeli.Ben vdsl kullandığımdan beri evimde adsl olan internete geçince veya o gibi hızlar evime bağlanırsa mecbur değilsem kullanmam.Oyun oynayan biriyim biri sayfa yenilese veya bir dosya gönderse adsl hızından dolayı donma oluyor oyunda.Adsl tek şerit çalışıyor.Vdsl 2 şerit.Fiberde sınır yok.
    Valla hocam yıl olmuş 2020 istanbulun en kalabalık semtlerinden birindeyim ama hala 11 mbps hız kullanıyorsam ilk önce TT daha sonra bunları denetleyen kurum ve kuruluşlar utanmalıdır bu tüm Türkiye için geçerli bu arada. İş para istemeye gelince sorun yok altyapı yapın diyince maliyetli oluyor. Oyun oynayan biri olmazsam bu hızlarda hayatta kullanmam ama mecburum.
    Ben Esenyurttayım aldığım hız normalde sağ dolabından maalesef ki 31mbit gösteriyor ama genelde 16mbit öneriyor firmalar.Gel görki yapada aldığım hız 31mbit kopma payınıda koyarsam 50mbit hız alabiliyorum.Ama Türkiyede yatırımın olmamasının sebebi Türktelekomu zorla özelleşştirip batıranlardır sorumlusu.Şimdide 2023 politikasında her eve 100mbit diyorlar bakalım görecez bu 2023ü hep övüyorlar hayırlısı diyorum ama hiçbirşeyde beklemiyorum.Şu bakır kablolar bile değişmedi.
    Merhaba, hizmetinizi tekrar ADSL olarak güncelleyerek maksimum hıza ulaştırdık. Keyifli kullanımlar dilerim.
    Burasi Türkiye hiçbir şey zamanında olmaz hocam heveslenmeyin boşuna.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.