Merhaba, eve internet bağlatmak için Türkneti tercih ettim. Yalnız daha bağlanmadan pişman olma noktasına getirdiler beni. Tarih tarih gelişmeleri yazayım. Bakalım kaç gün sonunda internete kavuşabilicez. 1 ARALIK: Telefon ile müşteri hizmetlerini arayarak başvuruda bulundum. Sonrasında aynı gün arandım yarın kurye evrakları getireceğini ve imza alacağını söylediler. 2 ARALIK: Kurye akşam saatlerinde geldi sözleşmeyi imzalattı. 3 ARALIK: Evrakların onlara ulaştığını bağlantı için başvuru yaptıklarını bildirdiler. 4 ARALIK: Haber yok. 5 ARALIK: Haber yok. 6 ARALIK: Haber yok. 7 ARALIK: Haber yok. 8 ARALIK: Haber yok. 9 ARALIK: Haber yok. 10 ARALIK: Haber yok. 11 ARALIK: Bugün arandım müşteri hizmetlerinden telefonu açamadım. Mesaj göndermişler online işlemler. Şu şekilde;
"Sizi aradım fakat ulaşamadım. İnternet başvurunuzun Turk Telekom kaynaklı bir gecikme yaşamaktadır. Konuyla alakalı Turk Telekom ile iletişime geçtim ve öncelikli olarak sonuçlandırılmasını talep ettim. Bu sürede bağlantı ekibi sizinle iletişime geçecektir. İyi günler. " Bekliyoruz bakalım. Bir internet bağlamak bu kadar zor olmamalı. |
Bildirim