< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (2. sayfa)
-
-
acaba ne zamana gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gelmedi.
-
Merhaba, GigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Adresinize gelmesi durumunda muhakkak haberdar olacaksınız. -
Beylikdüzünde 3 siteye girmişler bile :)) yakuplu tarafında siteler : eston reşitpaşa sitesi, ihlas marmara sitesi, yakuplu kiptaş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet beyyy taşeronuna biraz baskı kursana hızlansınlar beylikdüzünde :)))
-
-
Daha Yakupluya yeni geldilerse Adnan Kahveci mahallesine 10 yıl sonra gelirler herhalde.
-
Dün Türknet protokolcüsünü aradım sıranın benim sitemde olduğunu söyledi bu hafta başlayacaklarmış (SERA KONUTLARİ, ISIS RESIDANCE, YAVUZ SULTAN SELIM BULVARINDA Bİ SİTE SÖYLEDİ VE ORKİDE EVLERİ) başlasınlar Bi bakalım.
Arkadaşlar Türknetten memnun kalırmıyız müşteri hizmetlileri hızlı çözüm buluyormu intetrnet problemlerinde?
Satış arkadaşın numarasını rica etsem özelden paylaşırmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sera Konutları'nın hemen üstündeki sitedeyim, umuyorum ki en kısa zamanda gelirler.
Edit: Buraya taşındığım ilk günden beri hem eski sitede hem buradaki sitede GigaFiber başvurusu yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osezginn -- 10 Haziran 2024; 19:7:47 > -
Yakın zamanda bizimkente gelirler umarım superonline fttb sine mahkum olmaktan sıkıldık.
-
Kavaklı Mah. Demir Country sitesiyle ilgili gelişme var mı?
Normalde SOL fiber altyapısı mevcut.
Kontrol ettiğimde kaldırımın karşısına gelmiş gözüküyor.
Ancak aynı cadde Demir Country sitesine baktığım zaman 100 MBPS çıkmakta.
Buradan aynı altyapıyı Demir Country sitesine eklenme imkanı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 11 Haziran 2024; 13:26:9 >
-
Bu sorularımızın cevabını @turknetdestek vermeli benim siteme kablo çekmeye geldiler ibb fo yazan menholu açtılar aa kablo yok deyip çekip gittiler net bir bilgi veren yok ki senelerdir Beylikdüzü insanıyla dalga geçiyorlar ha bugün ha yarın ha eli kulağında.
Kavaklı Mah. Demir Country sitesiyle ilgili gelişme var mı?
Normalde SOL fiber altyapısı mevcut.
Kontrol ettiğimde kaldırımın karşısına gelmiş gözüküyor.
Ancak aynı cadde Demir Country sitesine baktığım zaman 100 MBPS çıkmakta.
Buradan aynı altyapıyı Demir Country sitesine eklenme imkanı var mı? @TurkNetDestek
Daha net anlaşılması açısından Google haritalar üzerinden aralarındaki mesafeyi ekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 12 Haziran 2024; 11:40:10 >
-
Merhaba, GigaFiber hizmetimizin aktif olduğu ve olmadığı açık adresleri PM üzerinden iletebilir misiniz? -
Adresler mesajdaki sorgulamada bulunan resimlerde mevcut.
-
Benim de durum aynı hatta resimdekinden daha yakın. Aramızda tek yön bir yol var ama karşımdaki bina başka mahallede bizim bina başka mahallede sayılıyor. Mahalle için planlamadan hat çekeceklerini sanmıyorum.
-
Bende durum ikisi de aynı mahalleye bağlı çekilebilir belki diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X