Şimdi Ara

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GigaFiber aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Yakın mahallelerde çalışmalar başladıysa muhakkak sizin adresinizde de yapılacaktır. Ancak net bir süre bilgisi veremiyorum. En kısa sürede GigaFiber'e kavuşmanız dileğiyle 🌹
  • Beylikdüzünde giga fibere kavuşan var mı güncel olarak. Merakla bekliyoruz yaklaştı mı diye

• Dün Türknet protokolcüsü ile görüştüm, Adnan kahveci yavuz sultan selim bulvarında omurga kablo çalışması yapılacakmış. Turknet şuan Esenyurta önem veriyormuş, tamamen saçma sapan hareket eden planlama ekibi var. Esenyurtta atlantis net var zaten her yere 1gbps up ve down veriyor adamlar, yatırım yapılan aynı hizmeti veren bir operatörün olduğu yere yatırım yogunlugumu yapılır ee be türknet? Protokolcü ilk geldiğinde 1 aya aktifiz kesin sizdeyiz diyen adamı, yoğunluğu esenyurta verdikleri için adam verdiği sözden öyle mahçup olmuşki ben böyle olacağını bilseydim süre vermezdim yapabileceğim bisey yok biz taşeronuz bizi türknet yönlendiriyor diyor. Geçen seneden bu zamana Cem Çelebilerin verdiği bir rakam vardı 1 milyon gigafiber müşterisi, sonuca bakiyoruz 300,400 bin civari müşteri. Cem bey görecekse bu yazdığımı, Türknet destek bunu ona iletecekse eğer acilen planlama yapan ekibine müdahale etmesi lazım, zaten ederse realist rakamlara ulaşır, Biz Beylikdüzü insanı olarak zaten Turkcell Superonlinedan bıkmışız gelin artık gelin.

• RookieArcx R kullanıcısına yanıt

Omurga kablo çalışması tam olarak neymiş, bir kablo çekecekler ama evlere mi verilmiycek? Yavuz Sultan Selim bulvarında oturuyorum tam da bizde şans yok.

• Omurga sahaya getirilip olt cihazıyla sonlandırılıp, saha üzerinde protokolü alınan sitelere ve apartmanlara doğru yol alır. Omurga çalışması bu oluyor. Güncel bir bilgi vereyim, bizim bölgemize bakan taşeron iflas etmiş... altyapı çekmiyor şuan Türknet. Bana bakan protokolcü daha beni arama abi dedi. Yapılan protokol ne oldu onuda bilmiyoruz bastı engeli sevgili Türknetin taşeronu :) Şeffafız diyen bir firma, halen cevap bekleyen müşteriler şaka gibi... Herneyse, Turkcell Superonline Beylikdüzünde şakır şakır yeniden altyapı çekiyormuş, benim cat6 100mbps sistemimi gpona dönüştürdü adamlar, şuan 1gbps alıyorum. Altyapıyı çeken çocuklara çay ısmarladım, abi Beylikdüzünün altını üstüne getiriyoruz heryere çekiyoruz şuan dedi, darısı fiberi olmayan diğer komşularıma. Türknet getirsede getirmesede artık umurumda değil, kendileri kaybeder, bunlar şimdiden sorumsuzsa abone olunca ne izdırap çektirirler Allah bilir... Robot Türknet destek DonanımHaber müşteri hizmetleri ekibi Beylikdüzünün ne durumda olduğunu bari bekleyenlere açıklasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieArcx -- 17 Ağustos 2024; 3:12:8 >

• UpUpUp üst mesaja cevap yazabilirseniz, genel bir açıklama yaparsanız seviniriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Beylikdüzü'ne gigafiber getir ihtiyar.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu konuda bir gelişme var mı?

• Konu Şubatta açılmış , demin sorguladım hala 85mbit VDSL altyapıya mahkumum. Türknet epey kullandım ama taşındıktan sonra altyapım desteklemediği için ve de tek fiyat politikasında direttikleri için ISS değiştirdim.

Adnan Kahveci Mahallesinde hala birçok yerde fiber altyapı bile yok. Belli ki yakın zamanda gigafiber gelmeyecek.

• Biperva_ kullanıcısına yanıt

Merhaba, sitenize altyapı çekilmesiyle alakalı protokol için kontak numaranızı benimle paylaşabilir misiniz? b.duzuprotokolkadircan@gmail.com buradan bana ulaşabilirsin.

• Merhabalar, Beylikdüzü ilçesinde GigaFiber altyapı kurulum ve aktivasyon işlemleri kademeli olarak gerçekleştiriliyor. Çok yakında sizlerinde sitesinin kapısını çalmak, site yönetimlerinizle işbirliği içinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

• RookieArcx R kullanıcısına yanıt

Merhaba RookieArcx, Gigafiber ile alakalı çok heyecanlı olduğunu görüyorum. Bu heyecanına ortak olmak, sana yardımcı olmak isterim. b.duzuprotokolkadircan@gmail.com bu mail adresinden bana ulaşabilirmisin.

• SoraTakeuchi kullanıcısına yanıt

Merhaba SoraTakeuchi, b.duzuprotokolkadircan@gmail.com mail adresinden bana ulaşabilirsen, senin için neler yapabileceğimizi tartışabiliriz  .

• TuyluUcanAtlet T kullanıcısına yanıt

Adnan Kahveci Mahallesinde Parlementerler sitesi kavuştu. Çok yakınsın diyebilirim .

• KadircanSalman_ K kullanıcısına yanıt

Size yönetimin eposta adresini ilettim onlarla görüşebilirsiniz.

YSS bulvarında kablo nereye kadar uzanıyor acaba, TMAE okulunun yanında oturuyorum oraya kadar uzandıysa bizim binaya da uzatılabilir herhalde diye tahmin ediyorum.

• Merhaba, dm üzerinden irtibata geçiyorum.
  • turknet Büyükçekmece Hürriyet ve Tepecik Ulus Mh. gelecek mi?

• bulomen B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden talebinizi iletip süreci takip edebilirsiniz.

Banksis sitesi listede var mı hocam 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.