Şimdi Ara

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitenizden Çağrı bey ile görüşme halindeyim. Yanınızda bulunan Beydağı Apt. ile birlikte sizin adanızda bulunan bütün tekil konutlara toplu gelinir, yani sizinde sitenizin bulunduğu adanın içindeki siteler ne kadar erken ikna olurlarsa süreç aslında bir o kadarda hızlı ilerleyecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

anladım hocam, olumlu veya olumsuz bir durum olursa bilgilendirebilir misiniz?

Tabiki, bilgilendiririm.

2-3 yanınızdaki binadayım ben de. Aynı şekilde merakla bekliyorum.

• Çamlıtepe caddesine gelecek mi?

• Büyükçekmece ye turknet gelecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulomen B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı talebinizi web sitemiz üzerinden iletebilirsiniz.
  • Beylikdüzü/Barış Mah. burada getirebilecek yetkili varsa benimle iletişime geçebilir.

Yönetime yakınım. yaklaşık 90 daire var binada. Yönetimden ne izin gerekiyorsa hallederim yeter ki hizmet gelsin.

süreçle birebir ilgilenebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 30 Kasım 2024; 22:49:4 >
  • 20 metre yanımda ki siteye gelmiş ama bize gelmemiş

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!!
  • Beylüdüzündeki son durum nedir? Bizimkente gelecek mi yakın zamanda?

• Türknet destek ekibinden ilgilenen varsa bilgi verise çok iyi olur

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt

Saros Özenkent sitesi için bir gelişme var mıdır acaba?

• Beylikdüzü gürpınar da var mıdır peki

• Arkadaşlar bu sabah konuştum Beylikdüzü Adnan Kahveci mahallesi için kadın kesin olarak 1 yıl içinde gigafiberi getiriceklerini söyledi listeye eklemişler tarafınıza mesaj gelicek daha sonrasında ariyip taşıyabilirsiniz dediler kesin olarak geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrt Trabzonlu M kullanıcısına yanıt
    Superonline bizim binaya geldi ve talep topluyor. Turknet kendi bilir artık. Hangisi önce gelirse onu bağlatırım. Yan sitemize gigafiber verip bizimkine vermiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış mahallesinde bu sabah çalışmalar başladı. Adaçiftliğinde kabloları çekiyorlar.
    Kayıt açtırdım. Protokole geleceğiz dediler. Bekliyorum.
    Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!!

• kill3rvib3 kullanıcısına yanıt

OHA

çok sevindim. cidden Turknet mi bu hocam sordunuz mu? barış kafe bizim eve çok yakın. devam ediyor mu çalışma çıkıp bakasım geldi.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Sabah gördüm kabloları baktım turknet yazıyor gittim görüştüm. 1 aya döşeriz sonra kazılarla binalara çekicez diyorlar.

Çıkın bakın duruyor kablolar :D

Superonline dan kurtuluyoruz sanırım. Aynı yerde oturuyoruz sizinle. Bakalım takip ediyorum bir şey olursa haber veririm.

• kill3rvib3 kullanıcısına yanıt

iniyorum şimdi aşağı bakayım bi merak ettim Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! 

EDIT: indim bakındım baya kimseleri göremedim. gene de burnumuzun dibine kadar gelmeleri sevindirici.

umarım kısa sürede işlemler tamamlanır da kurtuluruz sansüronline lanetinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Mart 2025; 13:54:24 >
  • @TurkNetDestek

konuya son eklenen görseller ışığında Beylikdüzü/Barış Mah./Ada çiftliği Cad. lokasyonundaki dairelere en erken ne zaman hizmet gelir?

Bilgi paylaşmanız mümkün mü şu aşamada?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.