< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (4. sayfa)

-
-
anladım hocam, olumlu veya olumsuz bir durum olursa bilgilendirebilir misiniz?
-
Tabiki, bilgilendiririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 yanınızdaki binadayım ben de. Aynı şekilde merakla bekliyorum.
-
Çamlıtepe caddesine gelecek mi?
-
Büyükçekmece ye turknet gelecek mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, altyapı talebinizi web sitemiz üzerinden iletebilirsiniz. -
Beylikdüzü/Barış Mah. burada getirebilecek yetkili varsa benimle iletişime geçebilir.
Yönetime yakınım. yaklaşık 90 daire var binada. Yönetimden ne izin gerekiyorsa hallederim yeter ki hizmet gelsin.
süreçle birebir ilgilenebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 30 Kasım 2024; 22:49:4 > -
20 metre yanımda ki siteye gelmiş ama bize gelmemiş
-
Beylüdüzündeki son durum nedir? Bizimkente gelecek mi yakın zamanda?
-
Türknet destek ekibinden ilgilenen varsa bilgi verise çok iyi olur
-
Saros Özenkent sitesi için bir gelişme var mıdır acaba?
-
Beylikdüzü gürpınar da var mıdır peki
Arkadaşlar bu sabah konuştum Beylikdüzü Adnan Kahveci mahallesi için kadın kesin olarak 1 yıl içinde gigafiberi getiriceklerini söyledi listeye eklemişler tarafınıza mesaj gelicek daha sonrasında ariyip taşıyabilirsiniz dediler kesin olarak geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline bizim binaya geldi ve talep topluyor. Turknet kendi bilir artık. Hangisi önce gelirse onu bağlatırım. Yan sitemize gigafiber verip bizimkine vermiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
OHA
çok sevindim. cidden Turknet mi bu hocam sordunuz mu? barış kafe bizim eve çok yakın. devam ediyor mu çalışma çıkıp bakasım geldi.
-
Sabah gördüm kabloları baktım turknet yazıyor gittim görüştüm. 1 aya döşeriz sonra kazılarla binalara çekicez diyorlar.
Çıkın bakın duruyor kablolar :D
Superonline dan kurtuluyoruz sanırım. Aynı yerde oturuyoruz sizinle. Bakalım takip ediyorum bir şey olursa haber veririm.
iniyorum şimdi aşağı bakayım bi merak ettim
EDIT: indim bakındım baya kimseleri göremedim. gene de burnumuzun dibine kadar gelmeleri sevindirici.
umarım kısa sürede işlemler tamamlanır da kurtuluruz sansüronline lanetinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Mart 2025; 13:54:24 > -
konuya son eklenen görseller ışığında Beylikdüzü/Barış Mah./Ada çiftliği Cad. lokasyonundaki dairelere en erken ne zaman hizmet gelir?
Bilgi paylaşmanız mümkün mü şu aşamada?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X