Bugün görüştüm. Adaçiftliği cadde boyunca kablo çekildi siz cadde üzerindesiniz kazı gerekmez gelir kurarız fakat bayramdan sonra operasyonel planlamalar olacak dediler. Belediyedeki durumunda etkilemeyeceğini söylediler. Turknet bu arada Beylikdüzü'ne iyi saldırıyor. Bizim caddeye kablo çeken kişileri. 2 gün önce koçtaş'ın orada, bu sabah da beylikdüzü pazarının orada gördüm. Artık samimi olduk selamlaşıp muhabbet ediyoruz. Yoğunuz, tüm beylikdüzüne yayacağız diyorlar. Bu çalışmaları Superonline'a ilettim, onlar da hemen aradılar aksiyon alacaklarını geleceklerini söylediler. Beylikdüzü'nü hareketli günler bekliyor |
Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (7. sayfa)

-
-
bilgiler için teşekkürler.
bu saatten sonra superonline istediği kadar Ftth getirsin. simetrik olmadıktan sonra f/p anlamında rakibi olmaz TurkNet'in. iş bilen adam her türlü TurkNet alır.
açıkçası TurkNet'te tek endişem ping süreleri. Umarım SOL'un gerisinde değildir bu bağlamda. prime time'da paket kaybı yaşatmaz ve ping süreleri konusunda SOL ile kafa kafaya olsa bile Turknetten şaşmam bundan sonra.
-
Gaara34 unut artık onu unut - (FTTB) :) Ping süreleri ile ilgili şüphen olmasın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rekabet hepimiz için iyidir, onlarında eline sağlık.
Biz site toplantısı yaptık. Sorduk her 2si de gelsin dendi. Dilekçe yazdık 48 daire imza attı, İlettik. Superonline Müşteri Hizmetleri 2025 yılında planlanan çalışma yok dedi, sonra başka biri aradı var biz geliriz, sıraya alırız dedi Kendi içlerinde çelişiyorlar daha. Biz geleceklerini sanmıyoruz. Toplantıda sabit fiyat garantisi , engelli indirimi , komşunu getir kampanyası, 1000/1000 ve taahhütsüz oluşunu anlatınca insanlar daha çok ilgilendi. Bundan sonra gelmenizi bekleyeceğiz artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parantez açmak istiyorum sabit fiyat 12 aylık ön ödemede geçerlidir. Birde Gaarayla sizin ev interneti kurulumlarınıza bizzat ben geleceğim teknik arkadaşlarımla beraber. Türk kahvenize talibim :)
lütfen hocam hazır çevreye çekerken benim siteye de çekin
-
:) sıkıntı yok hocam bekliyorum merakla. bizim binada bana sorunsuz fiber çekerseniz her daireye çekerseniz en son kat + ek dublex çatı katındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Mart 2025; 19:21:5 > -
Tabi ki de seve seve :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rekabet kızışıyor sanırım Turktelekomda FTTH çekecek bizim binaya.
-
bana bizim adada ki yöneticiler altyapıyı kabul etmiyor diye söylediler ama bizim yöneticilere falan hiç soran olmamış, yöneticiler türknet istesin izin vereyim diyor
-
Merhabalar, bugün uğradınız mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık şaşırmıyorum Gaara, TT altyapınızda hayırlı olsun :)
-
Merhabalar, bayram sonrasına bütün adanızda bulunan bloklara geleceğim.
-
Tarafımız belli. Merakla TurkNet bekliyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X