Şimdi Ara

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bugün görüştüm. Adaçiftliği cadde boyunca kablo çekildi siz cadde üzerindesiniz kazı gerekmez gelir kurarız fakat bayramdan sonra operasyonel planlamalar olacak dediler. Belediyedeki durumunda etkilemeyeceğini söylediler. Turknet bu arada Beylikdüzü'ne iyi saldırıyor.

Bizim caddeye kablo çeken kişileri. 2 gün önce koçtaş'ın orada, bu sabah da beylikdüzü pazarının orada gördüm. Artık samimi olduk selamlaşıp muhabbet ediyoruz. Yoğunuz, tüm beylikdüzüne yayacağız diyorlar.

Bu çalışmaları Superonline'a ilettim, onlar da hemen aradılar aksiyon alacaklarını geleceklerini söylediler.

Beylikdüzü'nü hareketli günler bekliyor

• kill3rvib3 kullanıcısına yanıt

bilgiler için teşekkürler.

bu saatten sonra superonline istediği kadar Ftth getirsin. simetrik olmadıktan sonra f/p anlamında rakibi olmaz TurkNet'in. iş bilen adam her türlü TurkNet alır.

açıkçası TurkNet'te tek endişem ping süreleri. Umarım SOL'un gerisinde değildir bu bağlamda. prime time'da paket kaybı yaşatmaz ve ping süreleri konusunda SOL ile kafa kafaya olsa bile Turknetten şaşmam bundan sonra.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Gaara34 unut artık onu unut - (FTTB) :) Ping süreleri ile ilgili şüphen olmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Rekabet hepimiz için iyidir, onlarında eline sağlık.

• KadircanSalman_ kullanıcısına yanıt
    Biz site toplantısı yaptık. Sorduk her 2si de gelsin dendi. Dilekçe yazdık 48 daire imza attı, İlettik. Superonline Müşteri Hizmetleri 2025 yılında planlanan çalışma yok dedi, sonra başka biri aradı var biz geliriz, sıraya alırız dedi Kendi içlerinde çelişiyorlar daha. Biz geleceklerini sanmıyoruz. Toplantıda sabit fiyat garantisi , engelli indirimi , komşunu getir kampanyası, 1000/1000 ve taahhütsüz oluşunu anlatınca insanlar daha çok ilgilendi. Bundan sonra gelmenizi bekleyeceğiz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Parantez açmak istiyorum sabit fiyat 12 aylık ön ödemede geçerlidir. Birde Gaarayla sizin ev interneti kurulumlarınıza bizzat ben geleceğim teknik arkadaşlarımla beraber. Türk kahvenize talibim :)

lütfen hocam hazır çevreye çekerken benim siteye de çekin

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!!

:) sıkıntı yok hocam bekliyorum merakla. bizim binada bana sorunsuz fiber çekerseniz her daireye çekerseniz en son kat + ek dublex çatı katındayım. Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Mart 2025; 19:21:5 >
    Tabi ki de seve seve :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rekabet kızışıyor sanırım Turktelekomda FTTH çekecek bizim binaya. Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! 

Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!!
  • bana bizim adada ki yöneticiler altyapıyı kabul etmiyor diye söylediler ama bizim yöneticilere falan hiç soran olmamış, yöneticiler türknet istesin izin vereyim diyor Türknet BEYLİKDÜZÜ'ne Geliyor!! 

Merhabalar, bugün uğradınız mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

Artık şaşırmıyorum Gaara, TT altyapınızda hayırlı olsun :)

• onkuba kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bayram sonrasına bütün adanızda bulunan bloklara geleceğim.

Tarafımız belli. Merakla TurkNet bekliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.