Şimdi Ara

TÜRKNET BORÇ OLMAMASINA RAĞMEN AVUKATLIK BÜROSU MESAJI VE KVKK İHLALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 1 yıl boyunca türkneti kullandıktan sonra , aboneliğimi kapattım. Geçmiş dönem borçlarımın tamamını ödememe hatta abone alacak borç sorgulama internet adresinden borç alacakta borcunuz bulunmamaktadır yazısını görmeme rağmen bugün adıma kayıtlı olan TÜrknet hattına avukatlık bürosuna verildiğine dair mesaj geldi. Fatura ödemelerimi yapmış olduğum halde tekrar dan borç alacak sorgulama yaptım ve borç gözükmüyor olarak yazıyor. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşılamamakta. 02166416767 turknet avukatlık birimine ise ulaşılamıyor. Borcum olmadığı halde kişisel bilgilerimi 3.taraflar ile paylaşan turknetin sorumsuzluğu ve kvkk yı ihmal eden bu şirkette karşı hakkımı arayacağım.

• Şikayetvar'da da oldukça fazla şikayet var; iptalden sonra avukatlık bürosundan aranıp borç var denilen. Modem iadelerinde de sıkıntı var. Modem iade edildiği halde cihaz bedeli çıkan.

Borç varsa; pdf atsınsınlar, insanlarda bilsin ne borçuymuş?

Bakalım bizede iptalde; cihaz bedeli olarak 3300 TL kitleyecekler mi?

• Abone no, tel no ve sizi arayan numarayı; sorunla ilgili konuyla beraber, TürknetDestek'e Pm'den yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 25 Aralık 2024; 13:20:17 >
  • Merhaba, konuyla ilgili inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı pm üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.
  • Gelişmelerden haberdar edin hocam, artık bu tarz dalavere ile insanları mağdur eden etmeye çalışanlardan bıktım bende
  • bugra69 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme oldukça konuya ekleyeceğim hocam

• E-Devletten kontrol et borç filan gözüküyormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba

Konu ile ilgili gelişmeler ile beraber konuyu güncel tutarsanız herkes faydalanacaktır

• Merhaba, konuyla ilgili inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı DM üzerinden paylaşmanızı rica ederiz.
  • Bir Türknet'li olarak ben de gelişmeleri merak ediyorum. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.
  • Hocam KVKK'ya verin. Benzer bir durum için Pegasus havayolu'nu verdim ben iş adli yöne evrildi şu an Adalet Bakanlığında dosya. KVKK ceza keseceği için çok sağlam gidiyor üstlerine şikayet sonrası, bir tarafından kan alıyor.

Ben uçağa binerken boarding görevlilerden biri EU oturumumun fotoğrafını çekti şahsi telefonuyla, kontrol sonrası da sildiğini iddia etti bana. Ama sildiğini ne bana ne KVKK'ya ispat edemedikleri için şu an iş mahkemelik oldu ve taraflar KVKK ve Pegasus. Benim alakam kalmadı. Belgeleriyle sundum olayı arkama yaslandım. 1 kişiden bişey olmaz demeyin, mutlaka şikayetçi olun.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Hocam merak ettim, ilgili evrakın fotoğrafını çekse ne yapabilir mesela o belge ile? Yani nerede veya hangi işlemde işine yarar? Meraktan soruyorum yanlıs anlasılmasın. Mesela geçenlerde polis çevirmesinde polis benim tc yi yazdı gbt baktı sonra da kimliğin fotoğrafını çekti. Açıkcası hiç sorgulamadım niye çektiğine dair çok da umursamadım ama sizin durumunuzdaki konuyu çok merak ettim. Saygılarımla  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Wise,Paypal,Revolut vs cüzdanlarda hesap açıp EU ibanı alabilir transferler yapabilir, Bulgaristan Arnavutluk vs kumar serbest ülkelerde online sitelerde hesap açabilir hocam. Belki o havayolu çalışanı milletin kimlik bilgilerini avrupa mafyalarına satıyor kara para vs. işler için ben nerden bilebilirim. Kısacası benim sicilimi kirletip oturumumu yakabilir, hatta bir anda avrupada pasaport kontrolde gözaltına alınmama bile sebep olabilir.

Vay be hocam tek belge ile bunları yapabiliyorlarsa aslında bu da bir problemmiş ama anladım ne demek istediğinizi. Çok teşekkürler izahatınız için  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ne demek hocam iyi forumlar🙃

Wise ve Revolut'ta bunu yapamazsın. Passportu canlı olarak çekiyorsun, sonra yüz taraması yapıp, bazı numaraları söylüyorsun ve bunu gönderiyorsun.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hocam EU'de yaşıyorum ve wise revolut zen aktif kullanıyorum defalarca hesap da açtım. IP adresiniz ve konumunuza göre yüz selfiesi ve numara söyleme olayını yaptırmıyor. Ben bu işlerin yapıldığına şahit oldum öylesine konuşmuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.