Şimdi Ara

Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müşteri hizmetleriini aradım satış kanalı ulaşılıyor lakin konuşurlen devamlı telefon kesiliyor sağlıklı bir bilgi alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu bende merak ediyorum ona göre başvuru yapacağım @TurkNetDestek

Ayrıca comnet2024 koduylada dışarıdan başvuru yapılabiliyor şuanda edevlette onay aşamasında kaldım devam etsem indirim alacak mıyım yoksa comnet müşterisi olmadığım için iptal mi edilir?

• Elimde fazladan kod mevcut isteyenlere cuzi miktara verebilirim

• teote kullanıcısına yanıt
    Kod ile beraber 6 ay boyunca %50 indirim ile hizmete sahip olacaksınız. Kampanyalar birleştirilemediğinden kampanya bittikten sonra peşin ödeme kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu indirim yalnızca fatura indirimini kapsar. İlk faturanız unutulabilir veya bankada sorun olabilir, ödenmediğinde hat açma ücreti alınmaz. Kurulum ücreti kampanyaya dahil değildir.
  • teote kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iletişim bilgileriniz için sizinle iletişime geçiyoruz.
  • ByQuote B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, churn özel bir kod olduğundan yalnızca ComNet churn için geçerli olacaktır.
  • Bulunduğum yerde burgerking yok, fazla kodu olan yardımcı olabilir mi?

• Süperonline üzerinden geçiş yapmak istedim. Eski Aboneliğinizi siz kapatın dediler. Aynı zamanda kurulum ücreti alınmıyor dendi bana.

• Süperonline üzerinden geçiş yapmak istedim. Eski Aboneliğinizi siz kapatın dediler. Aynı zamanda kurulum ücreti alınmıyor dendi bana.

Süperonline üzerinden geçiş yapmak istedim. Eski Aboneliğinizi siz kapatın dediler. Aynı zamanda kurulum ücreti alınmıyor dendi bana.

Süperonline üzerinden geçiş yapmak istedim. Eski Aboneliğinizi siz kapatın dediler. Aynı zamanda kurulum ücreti alınmıyor dendi bana. Sonra telekom ekibi geldi modem getirdi yanında bağladı gitti. Peki madem ücretsiz dediniz neden online işlemlerde kurulum ücreti gözüküyor o zaman. Ayrıca ilk faturam daha oluşturulmadı. Yani bu durumda ne yapmam lazım. Aboneliği iptal etmem daha mantıklı olacak sanırım bu durumda. Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• Eskiden turknet abonesiydim poyraz nete geçiş yaptım firma kapanınca beni Vega nete geçirdi ve turknet e transfer olmak istiyorum hizmet numarasinkirmizi çıkıyor geçiş yapamıyorum arkadaş yeni kurulum yapalım diyor çok saçma geldi poyrazdan Vega nete gecmemden dolayı 3 ay bekleme süresi oldugundan dolayı mı bu oluyor benim sorunu başka yaşayan varmi

• Kodu olup yardımcı olacak arkadaş var mı acaba? Bugün son gün m
    Kampanyanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kod ihtiyacı olan varsa özel mesaj yollayabilir.

• comnet den burger king kampanyası ile Türknet e geçiş yapıp iki ay ücretsiz alan var mı,ben de geçiş yaptım,iki ay ücretsiz mesaj ve mail de aldım ama ilk ay faturalandırma yapılmış,siz de nedir durumlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.