Yalnızca yeni aboneler için, güncel fiyat ile devam ederse 6x250=1500 TL indirim sağlanabilir. BK’nın King Ping menüsü satın alınması gerekiyormuş. Detaylar turknet TurkNet ve Burger King'den Heyecanlandıran Kampanya! — TurkNet https://turk.net/burger-king-kampanyasi?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SEM%20//%20Performance%20Max%20/%20Fiber%20100%20/%20Radius&utm_content=&utm_term=&network=x&creativeid=&gad_source=1&gbraid=0AAAAAC1imcLHqJn1h3j5RvqP69fhZnZoE&gclid=CjwKCAjw0t63BhAUEiwA5xP54TrCwuk1BcLcITud1UNk4SmnxCjgUx9AhK_8laGQS-MGtQCyEuQ0EBoCuQUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds |
Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası
-
-
Tüh kaçırdık; menüyü mü yedik, yoksa.
-
Superonline aboneliğim bitmek üzereydi, zaten aylığı 480tl ye gelen tarife sunuyorlar bana devam edersem, Türknet'e geçsem daha ucuza geliyor bu kampanya ile. Türknet, superonline'dan geçiş yapabiliyor mu acaba, bir de cayma bedeli falan karşılıyorlar mı bunlara bi bakmam lazım, 1 ay sonra bitecek taahüt, o zamana kadar bu kampanya yalan olur
-
Sp altyapıdan geçemesiniz; Tt altyapıdan hizmet verdiğinden yeni abonelik.
-
Peki yine de cayma bedelini ödüyorlar mı bu durumda?
-
Altyapı ortak olmadığı için belki karşılamazlar; Türknet Destek'ten destek alın.
-
-
Hayır geçişlerde kabul oluyor.
-
ttnet alt yapısı kullananlar icin gecerli mi yoksa turknet kendi alt yapısı icin mi gecerli birde bu menüden gelen kodu 6 ay boyunca mı kullanıcaz her ay menu mü almak gerekiyo
-
Ben bu menüyü aldım. Kod gelmedi. Bu arada geçişlerde de uygulanıyor indirim. -
Kod geldi mi?
Bende şimdi sipariş verdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 6 Kasım 2024; 19:36:50 > -
Gelmedi maalesef. 3 gün oldu.
-
Tıklagelsin canlı yardım dan bende destek kaydı açtırdıö ama göndermiyorlar -
SMS gelen kimse yok galiba. Altı üstü sipariş tamamlandıktan sonra bir sms gönderilecek ama yap(a)mıyorlar. Uygulamanın adı tıklagelsin ama tıklıyorsun kendin gidip alıyorsun. Böyle bir uygulamadan çok da bir şey beklememek lazım aslında. -
Ben aldım sonunda.
-
Canlı yardıma tekrar yazdım verdiler şimdi ama sms atmıyorlar -
Hangi menüden alınıyor menüyü bulamadım arkadaşlar linkini atabilir misiniz menünün
Veya fazladan aldıysanız kodunuzu satın alabilirim yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcartima -- 21 Kasım 2024; 23:58:7 > -
Tıklagelsin uygulamasında bulamadıysanız, bulunduğunuz il veya ilçede satışı yoktur. Hatırlatma olarak, kampanya 24 Kasım'a kadar geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 22 Kasım 2024; 0:42:11 > -
arkadaşlar kampanyadan hala yararlanabiliyor muyuz?
-
24 Kasım'da kampanya sona erdi hocam.
Benzer içerikler
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- türk telekom iptv engelleme
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- turknet modem iade
- turknete geçiş
- gigafiber nedir
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X