Şimdi Ara

Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnızca yeni aboneler için, güncel fiyat ile devam ederse 6x250=1500 TL indirim sağlanabilir.

BK’nın King Ping menüsü satın alınması gerekiyormuş.

Detaylar

• Tüh kaçırdık; menüyü mü yedik, yoksa.Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası 

• Superonline aboneliğim bitmek üzereydi, zaten aylığı 480tl ye gelen tarife sunuyorlar bana devam edersem, Türknet'e geçsem daha ucuza geliyor bu kampanya ile. Türknet, superonline'dan geçiş yapabiliyor mu acaba, bir de cayma bedeli falan karşılıyorlar mı bunlara bi bakmam lazım, 1 ay sonra bitecek taahüt, o zamana kadar bu kampanya yalan olur Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası 

• Sp altyapıdan geçemesiniz; Tt altyapıdan hizmet verdiğinden yeni abonelik.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Peki yine de cayma bedelini ödüyorlar mı bu durumda?

• Altyapı ortak olmadığı için belki karşılamazlar; Türknet Destek'ten destek alın.

• Kampanya şartlarında şöyle bir madde var. İlla ki sıfırdan kurulum yapılması mı gerekir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır geçişlerde kabul oluyor.

• ttnet alt yapısı kullananlar icin gecerli mi yoksa turknet kendi alt yapısı icin mi gecerli birde bu menüden gelen kodu 6 ay boyunca mı kullanıcaz her ay menu mü almak gerekiyo

• Ben bu menüyü aldım. Kod gelmedi. Bu arada geçişlerde de uygulanıyor indirim.
  • cracker1718 kullanıcısına yanıt
    Kod geldi mi?
    Bende şimdi sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 6 Kasım 2024; 19:36:50 >
  • ani59 A kullanıcısına yanıt

Gelmedi maalesef. 3 gün oldu.

Tıklagelsin canlı yardım dan bende destek kaydı açtırdıö ama göndermiyorlar
  • SMS gelen kimse yok galiba. Altı üstü sipariş tamamlandıktan sonra bir sms gönderilecek ama yap(a)mıyorlar. Uygulamanın adı tıklagelsin ama tıklıyorsun kendin gidip alıyorsun. Böyle bir uygulamadan çok da bir şey beklememek lazım aslında.
  • ani59 A kullanıcısına yanıt

Ben aldım sonunda.

Canlı yardıma tekrar yazdım verdiler şimdi ama sms atmıyorlar
  • Hangi menüden alınıyor menüyü bulamadım arkadaşlar linkini atabilir misiniz menünün

Veya fazladan aldıysanız kodunuzu satın alabilirim yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcartima -- 21 Kasım 2024; 23:58:7 >
  • Xcartima X kullanıcısına yanıt

Tıklagelsin uygulamasında bulamadıysanız, bulunduğunuz il veya ilçede satışı yoktur. Hatırlatma olarak, kampanya 24 Kasım'a kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 22 Kasım 2024; 0:42:11 >
  • arkadaşlar kampanyadan hala yararlanabiliyor muyuz?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

24 Kasım'da kampanya sona erdi hocam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.