31 aralık tarihine kadar uzatılmış hocam. turknet müşteri hizmetleri ve tıklagelsin müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi bu şekilde. deneme için aldık, kod gelsin üyelik başlatalım güncelleme yaparım tıklagelsin sitesinde 31 aralık görünce iletişime geçtik, teyit aldık www.tiklagelsin.com Kampanyalar & Duyurular - Tıkla Gelsin https://www.tiklagelsin.com/kampanyalar/50-ping< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 5 Aralık 2024; 14:8:59 > |
Türknet Burger King 6 Ay %50 indirim kampanyası (2. sayfa)
-
-
Vermiş olduğunuz linkteki açıklamada ise farklı yazıyor hocam.
-
Evet hocam o yüzden müşteri hizmetleriyle görüştük. Şimdi teslim alıyorum siparişi 24 saat içinde SMS gelecekmiş, sonucu konuya yazacagim
-
Eminseniz sorun yok hocam. Gelişmeleri takip edeceğim.
-
Arkadaşlar Burger King / Turknet kampanyası için 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatıldığı kesinleşti. Tıkla gelsin King Ping menü alışverişi sonrasında kod teslim oldu ve müşteri temsilcisine ilettik.
6 ay boyunca %50 fatura indirimi isteyen kampanya bitmeden yararlanabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 5 Aralık 2024; 20:25:46 > -
Kodunu kullanmayacak veya fazla kodu olan varsa talibim. Teşekkürler
-
Comnet mağduru olarak turknete geçeceğim ama king ping menü kapatılmış kod bulamıyorum. Kod mevcut olan varsa mesaj yoluyla ulaşabilirse sevinirim.
-
6 ay%50 indirim olayı ile ilgili aradım, işin aslı farklıymış.
İndirim ilk 3 ay uygulanıyor, diğer üç ay da 13.-14. ve 15. aylarda geçerli oluyor. Peşpeşe 6 ay düşmüyor yani. Toplam 840-tl kurulum ücreti varmış. 3 ay yarı fiyat verince 750-tl indirim oluyor, kurulum 90-tl ye geliyor. 12 ay peşin ödenirse aylık 470-tl ye gelmiş oluyor her şey dahil.
-
Böyleyse kötü. Boşuna yedik desene
Bana daha kod ulaşmadı. Turk.net ve tıklagelsin ile görüşüp gelişmeleri aktaracağım.
-
Avantajlı görünmüyor. -
-
O zaman turknet yaptıkları işten bihaber. Bana verdikleri bilgi farklı, yukarıda bahsettiğim gibi, 2 kez sordum çünkü.
Tam bilgiyi siz verir misiniz?
-
Kurulum ücreti 0 kurulumda. Geçişlerde yok
-
superonline'dan geçeceğim ben, sanırım o zaman ücret çıkıyor.
-
Merhaba, King Ping kampanyasında ilk 6 ay %50 indirim geçerlidir. -
Comnetten gelenlere ozel 2 ay bedava ve burger king 6 ay yuzde elli indirimden ayni anda yararlanabilirmiyim ?
-
Merhaba, iki farklı kampanya birleştirilemiyor. İki kampanyadan birisini seçerek devam edebilirsiniz. -
king ping kodu gelmedi abonelık baslatsak daha sonra eklenebilirmi kod.
-
Merhaba, abonelik başvurusu yaptıktan sonra kodunuzu bize iletebilirseniz sisteme ekleyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 13 Aralık 2024; 8:41:55 > -
Bu kampanya kapsamında kolda üyelik alınırsa;
1) ilk 6 ay 249.50 tl mi ödeniyor?
2) 6x249.50 +6x499 peşin ödeme yapılabiliyor mu?
3) bu kampa kodu ile üyeliklerde bağlantı ücreti /hat açma vs ücreti alınıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X