Şimdi Ara

Türknet'den başka sağlayıcıya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet'in CGN uygulamasını çok kullandığı için ve bu durumdan ben uzun süredir rahatsız olduğum için çıkma kararı aldım. Fakat Superonline mı yoksa Türk Telekom mu geçsem kararsızım. Tek korkumun diğer şirketlerinde aynı uygulamayı kullanması. Araştırdığıma göre en çok Türknet kullanıyormuş.

Ayrıca Türk Telekom'da Genç ile Üniversiteli arasında fiyat farkı var fakat onun dışında ne farkı var?

• Hepsi CGN kullanıyor.
  • peki bu adsl vdsl yada fibere göre değişiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 24 Şubat 2017; 21:39:26 >
  • Süperonline vdslde uploada kota koyuyduğu söyleniyor onu bi araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok TurkNet kullanıyor diye bir şey yok, hepsi kullanıyor. Diğerlerinde de aynı sorunu yaşarsanız pişman olursunuz. Pinginiz mi yüksek? Modeminize gelen hız nedir?
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Ben sadece turknet de gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: half life 3

Ben sadece turknet de gördüm.

Süperonline adsl'de de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur ben köy de kalıyorum turk telekom öyle bir sorun yoktu fakat aradan 2 ay geçti.

• kron0S K kullanıcısına yanıt
    Bir sunucuya bağlanmak istediğimde CGN yüzünden bağlanamamıştım ve sunucu sahibine olayla ilgili mesaj atmıştım. Bana özellikle Türknet müşterilerinde CGN uygulandığından böyle bir problem var demişti. Pingimde bu problemler başladığından beri hep 100+, modem hat değerlerim normal onda değişen bir şey yok 5mbps veriyoarlardı hala aynı. Tabi seneler önce 16mbps alıyordum fakat santral işte naparsın dermiş gibi açıklama yaptılardı.
  • statik ip alın o kesin çözüm diyorlar
  • Türk Telekom 35Mbps 100AKK + Tivibu süper paket 105TL aldım. Hemen başvurudan ertesi gün geldiler 10dk da bağladılar ve gittiler. 35'de 34 Mbps alıyorum daha da türknet ile uğraşmam.
  • Turk.net statik ip fiyatı ne kadar acaba türk telekomda 12 tl gibi hatırlıyorum ama turknet pahalımı ucuzmu?
  • Türk Telekomdan türknete 20 gün önce geçtim türk telekomda bağlantım hiç kopmuyordu türknette çok sık kopmaya başladı en azından beni rahatsız edecek seviyelerde ve hızımda çok düşük
    anlaşılan o ki türk telekoma geri taşıyacam hattımı
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Türknet'in iyi yönleri ucuz ve taahhütsüz.
  • scaley kullanıcısına yanıt
    Ben statik ip fiyatını sormuştum az önce baktım eski sayfalarından birinde 9.90 yazıyordu güncelse türk telekomdan farkı yok sayılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.